iyi de ilk sayfada kaldı katı yorumlar.ilk yazdığına göre yorum yaptı herkes sonra konu deşildikçe normal yorumlar gelmeye başladı.hangi yorum katı şu anda?
genel soru şu; kaç yaşındasın?
Babam birde gelsin beni dövsünmü isterdiniz ???
Ne yapsın,abim doldurdu yeterince babamı.
Evet aslında alevlendiren abim,onun yüzünden camlar indi aşağıya.
Sabah annemin çok kötü kufretmesinden yakınan abim annemle birden bir oldu.
Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım,böylesine katı yorumlar beklemiyordum..
KK da yapılan enn aklı başında yorumlardan biri,bunu görebildiğiniz için teşekkür ediyorum size..
Herkes ne kadar terbiyeli,anneci olmuş bravo.
Büyük ihtimal konu sahibi ergenlik çağında.(demiştim ama çoktan geçmişsin ergenlik çağını)
Anne baba,kardeş nasıl ilgi sevgi,saygı verirse,bir çocuk,üstelik (kız çocuğu)ona göre tepkisini gösterir.
Konu sahibini çok iyi anlıyorum ve ona ALLAH SABIR VERSİN diyorum sadece.
Bir çiçeğe toprağın ve gübrenin en kalitelisini verirsen,o çiçek nasıl bir hal halır değil mi?
Canlı,bakmaya doyulamayan,pırıl pırıl..
Konu sahibi belki o kokudan o an için çok rahatsız olmuş,annesini uyar mış sanırım.
Sonuçta oda bir evin bireyi,ve kaldığı odanın iğrenç kokmasına tahammül edemeyip sinirlenmiş.
Annesinin ne kadar saygıdan yoksun olduğunu,o küfürden anlabiliyoruz.
Hiç bir normal anne o küfürü etmez,etmemeli.
Öyle bir küfürü hiç bir kız çocuğu hak etmez,hak ettiğini düşünen annelerin kız çocuklarının çok büyük yanlışları olmalıdır namus meselesi gibi.
Üstüne sözde abinin baskısı,anne oğulun kafa kafaya yaptığı iğrenç psikolojik baskı,o kız kardeşin sabırını zorlamasına yeterde artar.
Herkes klasik şeyler söylemiş..'ne kadar terbiyesizsin,senin gibi evlat düşman başına vs'
Eminim öyle bir küfürü yeseydiniz,belkide konu sahibinden çok daha fazla tepkiler verirdiniz.
Empati yapmadan direkt yapıştırmışsınız kıza etiketi..
Zaten yeterince dışlanıyor ailesi tarafından,birde burada çoğu kişi gene birer tekme atmış kızcağıza.
Allah sabır versin canım sana..
Tek yapman onlarla fazla diyolağa girmemen,kendini yetiştirmen,onlardan çok üstün olman..
Lütfen onları örnek alma,sakın evladın olduğunda,ailenin sana yaşattıklarını ona yaşatma.
Kendini yetiştir,herkesin parmakla göstereceği pırıl pırıl biri ol.
Sakın onların arasında saygını,sevgini köreltme insanlara karşı.
Lütfen kendini salma,hep dim dik ayakta ol..Bunlar gelip geçici günlerin,hayat senin için başlamadı henüz.
Bunları kabuslu günlerin olarak düşün,gelecek ve geçecek; )
Kaç yaşındasın bu arada?
Aile içi sorunların nasıl berbat olduğunu ben bilirim .
Öyle zamanlarım oldu ki odamdan çıkmadım yemeğimi herkesten önce yedim masaya oturmadım .
Yemek zamanı dayak yememek için uyuyor taklidi bile yaptım .
Sizinki anne benimki baba .
Anneniz çok hatalı çook .
Benim babamın bana söylediği küfürleri duysan anneninkiler hafif kalır .
Markete gittim bir şey almadan döndüm diye o....luk yapmaya mı gittin diye kaşım gözüm patlayana kadar dayak yediğimi bilirim .
Çok zor böyle ailede yaşamak .
Herkes anlamaz .
Allah senin gibi çocuğu düşmanıma versinmiş .
Babamın elinden kurtulmak için onu ittim dışarı çıktım orda düşmüş babam .
Bende berbat bir evladım .
peki biz senin hasta olduğunu ilk yorumundan nasıl anlayacağız canım? belirttin mi bunu? müneccim değiliz ya..
küfür ettiği için bile olsa vurmamalıydın.hala aynı fikirdeyim hatalı olan tek o değil sende de var..ama madem bir rahatsızlığın var o zaman annen de doğru olanı yapmış.
ama ne olursa olsun anne çocuğunu affeder zaten pişman olmuşsun eğer özür dilemek istiyorsan geç kalmadan yap bunu ama o küfür içinde annen özür dilemeli senden.büyüklük budur zaten.
Herkes önce bi kendine baksın!
Burada eşinizin anası babası hakkında atıp tutuyorsunuz siz iyi gelin oluyorsunuz da bu kızcağız mı kötü evlat oluyor.
Yaşamayan bilmez ki kimse de bilmesin yaşamasın da zaten.
Anneme vurdum şimdide odama geçtim göbek atıyorum demiyor burda kızcağız? Bir elde cımbız bir elde ayna dalga geçip yerden yere vuruyorsunuz!!!
Nerede empati???
Gece gece sinir oldum
Ben de kongreye eğitime gidiyorum diye avrupai, serbest olmuştum. Yok dışarıdan gelip neden duş alıyormuşum falan. İnsanın zihniyeti sapık olmasın. Sevmiyorum ya, gram aramıyorum, özlemiyorum. Kimse de anlamıyor. Sanıyorlar ki anne-baba dırdırı bu. Yok ya evine de gitmem, görmek de istemem. Her an şimdi neye patlıcak kızcak diye kaygıyla yaşamak çok zor.
kadesa yorumunda haklısın ama bu arkadasın yası kucuk yanı hata yapmaya musaıt agac yasken egılır ama annesının yası daha fazla bence annesı oyle yapmasaydı bu arkadsta o davranısta bulunmazdı bence:26::26:
yaşı çokta küçük değil bu yaşta evlenen ve evi çeviren var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?