Ailemle Kavga Ettim Camları Aşağı Indirdim :((

Bence senin aile yapn biraz farklı yani iletişiminiz falan. sende ergen triplerine girmişsin. hepimizin annesiyle kavgası oluyor ama biraz sessiz kalmayı bilmek gerek. herkesi kendine düşman bellediğin için kendi kendini kinlendiriyosun. annene vurman çok üzücü. gönlünü almalısın ve birazcık sessiz kalmayı öğrenmelisin. öfken bişeyleri geri dönülemez bi hale sokuyor belliki

Ayrıca ben de bir anneyim ama kızımı büyütürken çektiğim bunca zorluk yine de ona hayatı zindan etmemi gerektirmiyor...Aksine ömürleri boyunca aynı şefkati göstermek lazım...Yani ben ona bu kadar zorlukla baktım diye her hareketime katlanması mantıksız...Tabi ki anne baba saygısı olmalı bir çocukta ama annede bu kadar zorlamamalı....

Bakın ben hastayım. 2 adım atsam nefes nefese kalırım. Parmağım hafif kesilse kan durmaz oledebilirim. Camı hasta halimle annem sildirmez zaten. Her şeyi birbirine katmışsınız. Ben durup dururken değil küfür ettiği için vurdum. Bunuda savunmuyorum tabiki.

Gerçekten çok acımasızca yargılıyosunuz konu sahibini
Ne yaşadığını tam olarak bilmeden bu kadar üstüne gitmemelisiniz
Bi insanın cinnet anında etrafındaki insanları annesi babası bile olsa gözünün görceğini falan mı düşünüyosunuz? O insanın vurmasını geçtim karşısındaki insanı öldürebilir bile çünkü o an o kadar ağır psikolojide oluyodur ki insan ne yaptığının kendi bile farkında değildir
Kesinlikle psikolojik destek alın yaşınızı iş durumunuzu bilmiyorum ama evden uzaklaşın bence bi süre. Bu size çok iyi gelcektir toparlanırsınız iyice

Bir anne kızına öyle küfür etmemeli!!!!
Çocuklar tarlalarımızdır, ne ekersek onu biçeriz!!!!!!

Büyük ihtimal benim dedemin kadın versiyonu bir annen var. Tahammülleri zorluyor biliyorum ama yapma, git odaya kendini kitle yine de "aynı" hataya düşme onunla.

Geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin.

Dıştan mükemmel görünen ama içeriden berbat bir aile. Ergen yasimi çoktan geçtim. Ama insanın bazen kötü anına denk gelebiliyor. Öyle bir andı. Sakinlestigimde yaptıklarıma inanamadım.

konu sahibi belkide oyle durumdasinki biz bile anlamiyoruz seni ama sen sakin olursan karsindakilarda sakinlesir...........
"abi "nden bahs etmissin belki de yasin az belkide hayati tam nasil oldugunu anlamiyorsun ama
anne" abi "baba "abla "kardes" bunlar hayatda insanin en buyuk hazinesi oyle hazineki bir kayb edersen bir daha bulamazsin....
sende onlar icin oylesin "anneye vurmak" suan okudum gozlerim doldu oyle bir sey olurmu bir dusun annen seni dogurunca nasil sevinmisdir nasil seni buyutmusdur eli icinde simdi senin durumuna onun da cani yaniyor ici aciyor inan ...
bence yapma sakin ol git annenden ozur dile saril sakincesine konus guzelce
op cizdiyin elinden annenin ki sonra bunun pismanligini buyuk yasamayasin....
bence bir evlat anneye ve ya babaya fark etmez vurarsa olse bile bunu unutmaz pismanlik onu yer her gun nebiliyim icim cok kotu oldu ...
insallah en guzel gunleri yasarsiz Allah annene ve sana ve tum ailene saglik dolu mutluluk dolu gunler yasatsin insallah...

peki biz senin hasta olduğunu ilk yorumundan nasıl anlayacağız canım? belirttin mi bunu? müneccim değiliz ya..

küfür ettiği için bile olsa vurmamalıydın.hala aynı fikirdeyim hatalı olan tek o değil sende de var..ama madem bir rahatsızlığın var o zaman annen de doğru olanı yapmış.

ama ne olursa olsun anne çocuğunu affeder zaten pişman olmuşsun eğer özür dilemek istiyorsan geç kalmadan yap bunu ama o küfür içinde annen özür dilemeli senden.büyüklük budur zaten.

Hangi çeşit bi anne kızına bilmemnerene gavur bilmemnesi girsin diyebilir?

Nasıl bir psikolojidir ya. O insana sonra saygı duy, annecim de, çok zor.

Tabi senin vurman her halükarda hoş olmamış, ben olsam vurmazdım ama çenemi de tutmazdım

Öyle bir evde de yaşamamak için elimden geleni yapardım

Aklıma babamla olanlar geldi de, anlıyorum seni. Bazıları aile olmanın "a" sını bilmez. İnşallah benim çocuklarım mutlu bir ailede büyürler. Aile olamamanın acısı nasıldır bilirim...

Ne olursa olsun, annenize o şekilde davranamazsınız ama annenizinde anneliğinden hiç hoşlanmadım. O şekilde çocuk yetiştirilirse, bu şekilde çocuk olur. Ne diyim Allah en hayırlısı neyse onu versin.

KK da yapılan enn aklı başında yorumlardan biri,bunu görebildiğiniz için teşekkür ediyorum size..

Herkes ne kadar terbiyeli,anneci olmuş bravo.
Büyük ihtimal konu sahibi ergenlik çağında.(demiştim ama çoktan geçmişsin ergenlik çağını)
Anne baba,kardeş nasıl ilgi sevgi,saygı verirse,bir çocuk,üstelik (kız çocuğu)ona göre tepkisini gösterir.
Konu sahibini çok iyi anlıyorum ve ona ALLAH SABIR VERSİN diyorum sadece.

Bir çiçeğe toprağın ve gübrenin en kalitelisini verirsen,o çiçek nasıl bir hal halır değil mi?
Canlı,bakmaya doyulamayan,pırıl pırıl..

Konu sahibi belki o kokudan o an için çok rahatsız olmuş,annesini uyar mış sanırım.
Sonuçta oda bir evin bireyi,ve kaldığı odanın iğrenç kokmasına tahammül edemeyip sinirlenmiş.

Annesinin ne kadar saygıdan yoksun olduğunu,o küfürden anlabiliyoruz.
Hiç bir normal anne o küfürü etmez,etmemeli.
Öyle bir küfürü hiç bir kız çocuğu hak etmez,hak ettiğini düşünen annelerin kız çocuklarının çok büyük yanlışları olmalıdır namus meselesi gibi.

Üstüne sözde abinin baskısı,anne oğulun kafa kafaya yaptığı iğrenç psikolojik baskı,o kız kardeşin sabırını zorlamasına yeterde artar.

Herkes klasik şeyler söylemiş..'ne kadar terbiyesizsin,senin gibi evlat düşman başına vs'

Eminim öyle bir küfürü yeseydiniz,belkide konu sahibinden çok daha fazla tepkiler verirdiniz.

Empati yapmadan direkt yapıştırmışsınız kıza etiketi..

Zaten yeterince dışlanıyor ailesi tarafından,birde burada çoğu kişi gene birer tekme atmış kızcağıza.

Allah sabır versin canım sana..
Tek yapman onlarla fazla diyolağa girmemen,kendini yetiştirmen,onlardan çok üstün olman..
Lütfen onları örnek alma,sakın evladın olduğunda,ailenin sana yaşattıklarını ona yaşatma.
Kendini yetiştir,herkesin parmakla göstereceği pırıl pırıl biri ol.
Sakın onların arasında saygını,sevgini köreltme insanlara karşı.
Lütfen kendini salma,hep dim dik ayakta ol..Bunlar gelip geçici günlerin,hayat senin için başlamadı henüz.
Bunları kabuslu günlerin olarak düşün,gelecek ve geçecek; )

Kaç yaşındasın bu arada?

Son düzenleme:
güzelim yaşın kaç ? eğer ergensen haksız olan annen , ergeni ldare etmek çok zor bunu yaşayan bilir çünkü hormonlar değişiyor ,ve yetişkin idare edemiyorsa öfke patlaması oluyor ergende, bu 3-4 yıl sürebiliyor ailelerde oanikliyor sanki genç hep öyle kalacak sanıyor bu süre geçiyor ama

Evet öyle bir durumdayım ki kimse anlayamaz beni. Göz yaslarimin ardı arkası gelmiyor suan. Annem beni seviyormu bilmiyorum. Kötü bir çocuğum ben. Annemde sevgi şevkat hissedemiyorum yapamam özür dileyemem. Henüz çok yeni çok sinirliyiz. Teşekkürler güzel dualariniz için.

bu arada abi de ne abiymiş ama ortalığı alevlendirmiş onu da es geçmemek lazım.belki o ortada olmasaydı olay bu derece kötüleşmeyecekti.

baba zaten etkisiz eleman.anne küfürbaz.

konu sahibi kaç yaşındasın?

İcinize attiginiz biseyler varmis ki tepkinizi vurarak belli etmissiniz.Kimin ne yasadigini bilemeyiz tabiki.Ama ortada kufur eden anneden cok goze carpan siddete egimli siz varsiniz.Hastaliginiz icin bisey demiyorum allah sifanizi versin tez zamanda.Ne olursa olsun o bir anne.Bagirsin cagirsin dinlemeyin ama vurmayin.Yarin bir gun sizin evladiniz olur o da size vurur

hayatta herşey insan içindir.bazen" asla ben bunu yapmam yada bunu nasıl yapar bir insan " dememek lazım.herşey hepimiz için.konu sahibi kişinin anlattıklarından yola çıkarsak;yaptığını tasvip etmiyorum ama bir insanın sırf küfür yüzünden gerek trafikte gerek sokakta gerekse de aile içinde birbirini öldürebildiği durumları hiç mi okumadık.okuduğumuz onca 3.sayfa haberlerinde hangisi haklıydı ki ölümü,şiddeti yada hakareti hak etti.benim asıl demek istediğim bahsedilen konu da konu sahibi kesinlikle hatalı ama bunu sanki tek taraflıymış yada o anki ruh halinin yanındaymışız biliyor muşuz gibi yorumlar yapmak çok acımasızca.bence burada aile içi iletişim eğitim faktörü bunlarda çok önemli.konu sahibi bundan sonrası için ne yapabilir; benim şahsi düşüncem ortam sakinleninceye kadar birbirlerinden ve konudan uzak durmaları.anne yada ailedeki herhangi bir fert hala söylenmeye devam etse bile hiç duymuyormuş gibi davranmak.zaten üzerinden süre geçtikten ve herşey normale döndüğünde annesiyle normal konuşma ortamında o anki ruh halini,onu neyin tetiklediğini paylaşması.illa ki annesi de kızdığı ve üzüldüğü noktaları paylaşıcaktır ve farkında olmadan karşılıklı özür ve pişmanlık da beraberinde gelir.bundan sonrasında da konu sahibi daha oto kontrollü olup sonradan oluşacakları daha iyi hesaplar böyle sonuçlar doğmasına izin vermez diye düşünüyorum.

Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım,böylesine katı yorumlar beklemiyordum..

iyi de ilk sayfada kaldı katı yorumlar.ilk yazdığına göre yorum yaptı herkes sonra konu deşildikçe normal yorumlar gelmeye başladı.hangi yorum katı şu anda?

genel soru şu; kaç yaşındasın?

Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım,böylesine katı yorumlar beklemiyordum..

İnsanlar başına gelmeden anlayamaz. Ama biliyorum ki senin ergen tavırlarından olmuyor bunlar. Annene vurman kısmı hariç her şeyde haklısın ve acını yüreğimde hissettim ben...

Babam birde gelsin beni dövsünmü isterdiniz ???
Ne yapsın,abim doldurdu yeterince babamı.
Evet aslında alevlendiren abim,onun yüzünden camlar indi aşağıya.
Sabah annemin çok kötü kufretmesinden yakınan abim annemle birden bir oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…