annen garip de sen 10 kat daha garipsin.o cam siliyor sen oda da oturuyorsun bir de koku yaptı diye tavır yapıyorsun kapıları kapatıyosun o sana terlik atıyor sen ona vuruyorsun o da küfürler ediyor.
sadece anne hatalı değil bunu anla önce,tarafsız şekilde okudum ve gördüğüm bu.
benim de çocuklarım var büyük de konuşmak istemem ama Allah ne böyle anne ne böyle evlat konumunda bırakmasın kimseyi.
Bence senin aile yapn biraz farklı yani iletişiminiz falan. sende ergen triplerine girmişsin. hepimizin annesiyle kavgası oluyor ama biraz sessiz kalmayı bilmek gerek. herkesi kendine düşman bellediğin için kendi kendini kinlendiriyosun. annene vurman çok üzücü. gönlünü almalısın ve birazcık sessiz kalmayı öğrenmelisin. öfken bişeyleri geri dönülemez bi hale sokuyor belliki
Bakın ben hastayım. 2 adım atsam nefes nefese kalırım. Parmağım hafif kesilse kan durmaz oledebilirim. Camı hasta halimle annem sildirmez zaten. Her şeyi birbirine katmışsınız. Ben durup dururken değil küfür ettiği için vurdum. Bunuda savunmuyorum tabiki.
Ne olursa olsun, annenize o şekilde davranamazsınız ama annenizinde anneliğinden hiç hoşlanmadım. O şekilde çocuk yetiştirilirse, bu şekilde çocuk olur. Ne diyim Allah en hayırlısı neyse onu versin.
konu sahibi belkide oyle durumdasinki biz bile anlamiyoruz seni ama sen sakin olursan karsindakilarda sakinlesir...........
"abi "nden bahs etmissin belki de yasin az belkide hayati tam nasil oldugunu anlamiyorsun ama
anne" abi "baba "abla "kardes" bunlar hayatda insanin en buyuk hazinesi oyle hazineki bir kayb edersen bir daha bulamazsin....
sende onlar icin oylesin "anneye vurmak" suan okudum gozlerim doldu oyle bir sey olurmu bir dusun annen seni dogurunca nasil sevinmisdir nasil seni buyutmusdur eli icinde simdi senin durumuna onun da cani yaniyor ici aciyor inan ...
bence yapma sakin ol git annenden ozur dile saril sakincesine konus guzelce
op cizdiyin elinden annenin ki sonra bunun pismanligini buyuk yasamayasin....
bence bir evlat anneye ve ya babaya fark etmez vurarsa olse bile bunu unutmaz pismanlik onu yer her gun nebiliyim icim cok kotu oldu ...
insallah en guzel gunleri yasarsiz Allah annene ve sana ve tum ailene saglik dolu mutluluk dolu gunler yasatsin insallah...
Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım,böylesine katı yorumlar beklemiyordum..
Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım,böylesine katı yorumlar beklemiyordum..
bu arada abi de ne abiymiş ama ortalığı alevlendirmiş onu da es geçmemek lazım.belki o ortada olmasaydı olay bu derece kötüleşmeyecekti.
baba zaten etkisiz eleman.anne küfürbaz.
konu sahibi kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?