Ailemle Kavga Ettim Camları Aşağı Indirdim :((

Kız sorununu paylaşmak için yazıyor. Çoğunluk aforoz ediyor kızı. Yok öyle körü körüne bu anne bu baba el üstünde tut. Olumsuz yorum yapanlar normal şartlarda ailelerde büyümüş sorun yaşamamış ve empati kuramıyorlar. Hepimiz ufak tefek kötekler yemişizdir ama burada yazılanlar çok başka hele o küfürler resmen travma sebebi bunlar. Konu sahibi, bu sebeplerden ya devlete mor çatıya falan sığının bir süre sonra iş bulun azıcık aşım ağrısız başım yaşayın. Hastaymışsınız ayrıntılı bilmiyorum nedir çalışamayacak durumda mısınız?? Bir durum başımıza gelmeden, ben olsam şöyle yapardım böyle olurdu demek kadar kolay bi şey yok. Konu sahibi sizde ayrıntılı durumunuzu yazın çalışabilir misiniz? Tek başınıza hayatınızı idame ettirebilir misiniz? En azından bizde çözüm konuşunda yardımcı olmaya çalışalım.

annenin canına tak ettiyse evlat bunu hak etmiştir bi yerde ben elhamdülillah annene kötü davranmıyorum ki benim çocuğum da bana kötü davransın. her şeyin bir sınırı var.

her ne olursa olsun anneye el kalkmaz sen önce kendinden utanmalısın. Allahım görüyor demişsin ama sen dua et annene el kaldırırken Allah seni taş etmemiş

Haklı olduğun noktalar var,haksız olduğun noktalar var.Uzatma, özür dile...

İlk önce sen başlatmışsın suya bakıcam demişsin annen kapıyı kapatmış anlamış demek ki olacakları sinirini birşey yapacağını nedense bunun ilk olmadığını hissediyorum yoksa annen neden senden kaçsın kapıyı kapatsın. Sende salak diyerek kapıyı ittiyorsun bence o anlık sinirle söylemiştir söylediklerini. Terlik vurması filan. Ağabeyine de aynı şekilde aptal diyorsun mesela hem annen neden pis bezle silsin camları daha önce böyle birey gördün mü pis midir annen neden sana elma birl soydurmuyorlar kendine zarar verme durumların mı var psikolojim kötü demişsin ya. Canım valla benim annem yediğim dayağı, işittiğim hakareti herhalde kimse işitmemiştir öyle diyeyim sana onunda nedenleri vardı psikolojik ama bir kere karşılık vermemişimdir yapamam hep alttan alan tara olmuşumdur. Mükafatını da aldım elbet şimdi üzerime titrer evet insanı etkiliyor ama ben yapamadım anneme dilim de varmaz elimde. Sana tavsiyem bir psikoloğa git bu sinirlilik halini konuş daha olmadı bir psikiyatr bul ilaç al.

Konu sahibinin de bu konuda çok hataları var katılıyorum. Ama unutmayın ki bu çocuğu da o anne yetiştirdi. Çocuğu doğurmak yetmiyo anne olmaya.. Bir annenin ağzından öyle küfürler çıkıyorsa, kız bundan kötü küfür de eder el de kaldırır. Siz sadece şurada yazılan 2 paragrafa bakıp eleştiriyorsunuz, kızın geçmişinin ne kadarını biliyorsunuz?
Psikolojik bir yardım alabilirsen, yardım almayı dene arkadaşım. Annenin yaptıkları doğru değil haklısın ama senin yaptıklarında doğru değil. Psikoljik bir yardım alabilirsen, o seni ne yapman gerektiği konusunda yardım eder. Bakma burda bizim yazdıklarımıza, ağzımız var konuşuyoruz işte. O insanlar 4 sene bu konuda eğitim alıyor. İmkanın varsa yardım al.

Küçüğüm belliki geçmişte olumsuz şeyler yaşadınız.Annenin belki hatalı davranışları çok oldu geçmişte....Ama yine de bu tepkilerin fazla olmuş.Anneye vurulmaz''deriz ya 3-4 yaşınbdakilere.Şimdi sana da diyoruz onu...Odanın camını sen silebilirdin.Veya tepkini sert bir şekilde değil de daha düzgün ifade edebilirdin.Tavsiyene uymadı mı?;Alır bezi yıkar verirdin eline,ses etmeden..Sen de onu tahrik etmişsin..Sonra da o seni tahrik etmiş..Ama sen başlatmışsın..Bazen böyle iletişim hataları olur hepimiizn evinde..
Kaç yaşındasın bu arada?Öğrenci misin,çalışıyor musun?

Son düzenleme:

annene el kaldirmanin hic bir savunulacak yani yok ama ote yandan da herkes kendi yasadigini bilir muhakkak ki huzurlu bir ortamda buyumus olsaydin sen de bu davranislari sergilemezdin eminim seni anliyorum keske yapmasaydin,lutfen bundan sonra daha kontrollu ol,kacis bir cozum degildir biraz yumusak olsan emin ol ki her sey daha guzel olacak,o evden kacip daha iyi bir hayata mi kavusacaksin? asla boyle yapanlari hep goruyoruz sonun da donup dolasacaklari yer o begenmedikleri ev oluyor,lutfen canim sakin ve sabirli ol ve annene de birazcik yardim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…