ben de her anne kutsaldır lafına asla inanamıyorum
anneannem durumu iyi olduğu halde 6 çocuk doğurmuş biri dışında (zihin engelli dayım) hepsini eltisine göndermiş bakıversin diye
eltisi yani annemin yengesi hergün sıra dayağından geçirirmiş hatta bigün annem 5 yaşında altına kaçırdı diye çırılçıplak soyup kapı önüne atıvermiş kış günü kar yağıyormuş, annem sabaha kadar ağlamış
sabah komşu görmüş de çırılçıplak adam kapıyı vurmuş alın kızı içeri diye
amcası zaten engelliymiş evi yengesi yönetirmiş o çalışırmış
ee kadın da elti çocuklarına bakmak zorunda değil tabi
kendinin de çocukları varmış
annemin kendi annesi evinde yemeğini yiceğini yerken annem her gece aç yatardık diyor
babası da ne para gönderirmiş ne başka bişey
kadın yıllarca annemlere küfretmiş dövmüş annesi de hiç umursamamış o kadar çocuk içinden bi annem okumuş öğretmen olmuş
sonra erkekler büyüyünce köye dönmüş anneannemin yanına ama kızları almamışlar eve ikisini eltisi evlatlık vereyim mi demiş aman ver gitsin demiş anneannem,teyzelerimi vermişler ama annem okuduğu için vermemiş yengesi
sonra malı mülkü ölmeden oğullarının üzerine yaptılar hiçbi bayramda gittiğimizde anneannem yüzümüze bakmazdı bilmezdi bizleri zaten
annem geldiğinde elini öptürmeye bile çekinirdi hem de annemin ona karşı hiçbi saygısızlığı olmadığı tek istediği anne şefkati olduğu halde annemle teyzemlerle konuşmazdı
bigün köyden birinin düğüne gittik anneannemin annemle tek konuştuğu kelime kına yakılırken köyde para toplanırmış tepsi gezdirilirmiş
o an annemde bende yanındayım anneme döndü "para verde şu tepsiye atıverem" dedi. inanlır gibi değil tek dediği buydu. sonra hastalandılar da dayımlar atıverdi bi köşeye biz getirdik teyzemlerle bizler baktık hastaneye yatırdık bi kuruş vermedi erkek evlatları her malı mülkü kendileri almasına rağmen.
hatta dedem ölürken dayım uzaktaki evlerinde yatmış geceleri ölüm acısı çekiyor bağırıyor rahatsız oluyorum diye. bize deseler yine hastaneye götürürdük ama haber vermediler dedem de öyle ölmüş. anneannem de rezillik içinde öldü.
her anne baba aynı değil asla
hele küfür hakaret gibi şeyler bi annenin ağzına asla yakışmıyor
ben annemden hiç böyle bişey duymadım
inanamıyorum okurken şok oldum, peki anneniz neden böyle diyor? gerçi evladı ne yaparsa yapsın dememeli ama...
sen var ya anneni bir kaybet bi evlen bi çocuk sahibi ol bak nasıl arıyosun afedersin o b.... kokusunu bile..
annene vurmuşsun canını yaktığın yetmiyor bi de kanattım diyorsun ya pes..
haklıyken de haksız duruma düştün gözümde...
camı çerçeveyi değil o annenin yüreğini yerle bir ettin.. hiç mi güzel gününüz yok ablacım sizin onları bir düşün.. ya hiç olmasaydı annen bunu da bir düşün..
allahım senin gibi evlatlardan bizi korusun
utanmadan bide annesine nasıl vurduğunu anlatıyor
Buyrun size benim annemin söylediği küfürleri söyleyeyim de bir bakın beni de hain evlat ilan edecek misiniz?
A..nı eşek s...sice,çocukları evde oynarken çok ses çıkınca yanlarına gelip a..nız mı yandı ne bağırıyonuz? S..k mi girdi a...nıza noldunuz?,dışarı çıkıp eve geç gelince s..erler a..nızı bu saatte napıyodunuz hemde bunu el işaretleriyle anlatır!!!,küçükken terbiyesiz insanların içinde büyütmeide cabası !!! Kocasının onun cinsel organına iltifat ettiğini söylemesini hiç duydunuz mu sizler annenizden?
Evde curcuruna olunca kimin a..ı kimin s..ine giriyo belli değil
Nasılll şimdi her anne ne mi oluyo bakın bakalım*
Bu iğrençlikleriii hanginiz yaşadıda gelip o zavallı kızcağızı suçluyosunuz siz kim oluyosunuz ya bilip bilmeden hain evlat diye ilan ediyosunuz?
Okuldan eve geldiğinizde kavgadan dders çalışamadığınız bin ömrünüz oldu mu peki?
Babanızın en yakın arkadaşları tarafından tacize uğradınız mı?
bu sorunların içinde binbirtürlü psikiyatrik hastalıklarla mücadele ettiniz mi peki?
Herkes annesine annecim babasına babacım derken sizin demek isteyipte iğrendiğiniz oldu mu peki hiç?
Biz günahı sevabı bilmiyoruz demi bazılarının gözünde
her anne nin anne oldğuna her babanında baba oldğuna inanmıyorum
cennet her annenin ayağının ltında değildir yeter artık insanları bilip bilmeden yargılamayın!!
Benim annem babamda her istediğimizi yaptılar ama zerre kadar mutlu olmadım bu anlattıklarım yüzünden
hayatım boyunca hep mutlu ailelere düzgüneğitimli annelere bakıp iç geçirdim
şuan içinde bulunduğum buhranlı durumu kimse bilemez!!!
öncelikle özür dilemeliyim ama çok güldüm şu annenşn küfürlerine gece gece :))))
annen sanırım kafayı cinsellikle boşmuş çünkü sürekli cinsel içerikli küfürleri.benim annemin küfürleri ise çok orijinaldir.
ciğerlerin g.tünden dökülsün, orospu ol da kucak kucak gez,git ne kadar kız varsa b.kunu ye, ALLAH senin ömüründen alsın oğluma versin,oğlumun tırnağına taş değene kadar ALLAH senin canını alsın, senin a.mını g.tünü gavurlar s.ksin, müslümanların s.kine yazık,Aile kurmak sana nasip olmasın,g.tün ile sürüm sürüm sürünesin.inşallah ellerin kızları gülüp oynarken sen duvar diplerinde feryat figan edersin, kulağına civalar aksın,git elin kızlarının b.kunu sabahları aç karnına akşamları gün burnuna ye doya doya belki o kızların b.klarındaki akıl biraz sana geçer de akıllanırsın , sen git tımarhaneye yat(bu konuda çok ciddi ama ben lisede öğretmenim ,ona göre tımarhanede olmalıyım sebebini bilmiyorum) aklıma gelenler bunlar.
hala soruyoruym size her doğuran kutsal mı? cennet her annenin ayakalrı altında mı? onların bize hakları var da bizim yok mu? açıkçası ben anneme hakkımı helal etmiyorum.
eğer her doğuran kutsalsa ben de gidip birinden bir çocuk peydahlayayım aynı anemin bana davrandığı gibi davranayım ben de cenneti garantileyeyim ne dersiniz?
ayrıca sizce benim psikolojim nasıldır yukardaki sözleri günde beş vakit duymak nasıl bir psikoloji bırakır insanda? bunu anlayabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?