bızım evımızdede babamdan kaynaklı cok tartısma olurdu ozellkıkle asırı derece kıskanclıkları yuzunden okula benı o bırakır o alırdıBen de tam tersi babama karşı gelerek büyüdüm :) Saygı sınırları icinde tabi ki. O beni değil ben onu büyüttüm denilebilir. Tüm ergenliğim boyunca ağız tadıyla oturduğumuz tek bir sofra olmadı. Hır gür kavga gürültü... Annem cok cekti. Ama tüm yaşanılanlara rağmen bana; ben senden razıyım kızım dedi ve olay kapandı.
bızım evımızdede babamdan kaynaklı cok tartısma olurdu ozellkıkle asırı derece kıskanclıkları yuzunden okula benı o bırakır o alırdı
arkadaşlarımla hıcbır yere gıtmemısımdır o degıl kuzenım ablalarım dedıgım ınsanlarla bıle ...sık sık bagır cagır ortada bı sebep yokken hep ustume geldı ama ben medenıce konusmayı tartısma yapmadan benı anlamasını sagladım ve sonunda ne oldu bılıyormusunuz 26 yasındayım 10 yasımdan berı babamı karsıma alıp hep anlattım benı dınlemeyıp bagırdıp el kaldırmaya kalktıgı anlarda sakın kafayla mektup yazdım ama bı sekılde benı anlattım anladı ve sonunda benım donuk babam yılların ozurunu aglayarak dıledı sana cok cektırdım kızım ama kotu nıyetle degıl cok korktum cok kortum sana 1 kısı zarar verır dıe ama benım cocuklugum genc kızlıgım havada kaldı ne oldu pısmanmıyım aslında degılımde
hayatı 23umden sonra esımle yasadım ıstanbulluyum ıstanbulun heryerını yenı yenı goruyorum aılemı cok sevıyorum ne olursa olsun
en kotusunun bıle evladına kıyamayacagını cok ıyı bılıyorum yeter kı evlat hayırlı olsun yapıcı olsun
yalnız annesi dövmemiş, terlik fırlatmış.. kızıda gitmiş annesine vurmuş, kadının kolunu kanatmış, yani dayak yiyen Anne...
annesi kızı hasta diye temizlik yaptırmıyor, konu sahibide çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum diye temizlik yapamam diyor ama zayıflamak için 10 dk egzersiz yapabiliyor, o zaman yorulmuyormu acaba??
ben hastalığının ne olduğunu, nasıl bir tedavi gördüğünü çok merak ettim...
sahi nedir hastalığınız?
yanı orasıda oyle tabıkı ama evlat verıcı olur bu durumlarda annenın bınbır turlu sıkıntısı vardır anne neden boyle konusuyosun dıyıp onun sakın yaklasımıdır anneyı utandırsa annesıde yaa kızım kusura bakma sınırlerım ck gergındı dıyıp sakın olabılır malum bız annelerın derdı genc kızlar gıbı 1 tek degıl sorumluluklar cok konu sahıbı arkadasımda dedıgı gıbı ergen yastada degıl bılınclı olmalı azıcık verıcı yapıcı olmalı emın ol elmayracım anneyıde babayı abıyıde yontar zamanla en sınırlı annında anneyı bır opse ona kufrederken o anne sakınler ve yaptıgından utanır.Anne sınırlıyken yorgunken evlatta ustune gıderse o ıs sarpa sarar elbetAma herkes bizim kadar sizin kadar bilincli değil. Ya da bazılarımızın doğru yanlış mekanizması calısmıyor. Aileden ne gördüyse onu uyguluyor. Bu kızcağızın cocugu olsa belki o da öyle yetiştirecek evladını. Küfretmekte beyis görmeyecek.
Kız kardeşim bana salak dedi diye annem ikimize de okkalı bir dayak atmıştı. E küfreden bir anne nüyütmüş olsaydı beni benim ağzımda da bir torba küfür olurdu.
İncecik camlar. Amacim kirmak degildi. Kapiyi hizlica itince arkasindaki havluluga carpti kirildi. Cok efor sarfedilen bir sey dey degil yani..hastalığının adı nedir??
annen senin odanın camını siliyor ve sen ona bi rahat vermiyorsun diye söylenmişsin, yaptığı işe laf etmişsin, üstüne birde vurup, kolunu kanatmışsın... üstüne birde camları kırmışsın, pes diyorum..
madem hemen yoruluyorsun nasıl camları kırabildin??
baştan sona hatalısın..
yalnız annesi dövmemiş, terlik fırlatmış.. kızıda gitmiş annesine vurmuş, kadının kolunu kanatmış, yani dayak yiyen Anne...
annesi kızı hasta diye temizlik yaptırmıyor, konu sahibide çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum diye temizlik yapamam diyor ama zayıflamak için 10 dk egzersiz yapabiliyor, o zaman yorulmuyormu acaba??
ben hastalığının ne olduğunu, nasıl bir tedavi gördüğünü çok merak ettim...
sahi nedir hastalığınız?
evlenincede kocana vurmaya kalkarsan kemiklerini kırarlar agzını dagıtırlar terbiyesiz!
sen kimsin seni doguran kadına vuruyorsun yatmışsın yatagına ........ gibi pis kokmuş alsaydın eline silseydin camları o zaman güzel kokulu bir suyla öyle değilmi?
suanda nasıl vicdanın rahat utanmadan birde konu acmılşssın bende annemle cok kavga ederım gercekten ınanılmaz derecede dırdır yapar bıseye takmasın benı işte arar kendımden gecene kadar konusur bana suradına kapatsam gene gene arar hıc bı zaman ona vurmayı aklımdan gecırmedım ne kadar terbıyesız bırısın sen oyle bırde kız olacaksın
önce terlık atılmıs sonra bu hanım kızımız annesıne vurmus :26:
konunun başında hiç iş yapamayan,2 adım atsa hastalanan bir kızken daha sonra odasını temizleyen kahvaltı hazırlayan,servis yapan biri oldu.böyle ağır bir hastayken dışarıdan geldikten sonra 10 dk egzersiz yapabilen biri çıktı karşımıza.sahi hastalığın ne canım
Gercekten ya bende bir problem ya da buraya yorum yazan insanlarda.
Anlamiyorum, insanlar konu sahibine terbiyesiz, haketmissin, daha beter ol, hatta hakarete varacak kelime nasil yazabiliyor anlamis degilim. Böyle bir hakki kendinlerinde nasil bulabiliyorlar?
Size her derdini, yaptigi hatayi anlatan kisiye gercekten böyle tepkiler mi veriyorsunuz?
Oysa konu sonunda bana bir adim gelseler bu yazdiklarim icin pisman olurum diye yazmis arkadas.
Hicbir siddet onaylanamaz, bir evladin anneye vurmasi ne kadar yanlis ise, bir anneninde kizina vurmasi, küfürler etmesi o kadar yanlistir.
İtişmişlerdir. Vurup da kadına tokat atacak hali yok ya da ne bileyim tekme tokat girişecek de değil...
İki ay önce babam el kaldırdı bana, elini havada yakalayıp indirdim aşağı. O sinirle ittirmiş de olabilir hatırlamıyorum. O da yenilir yutulur cinsten seyler söylememişti. Ben de mi kötü bir evladım sence?
İnsanın sabrının bir sınırı vardır.
Keşke yaşanmasa bu tarz kötü seyler ama olan olmuş ve konu sahibi de yeterince üzgün.
Evde sadece ittim annemi elinden tutup o siradada cizmisim elini farkında değildim.
Hep annesiyle sorunu olanlarin yazilarini okuyup iclenirdim benim annem daha beter diye ama yinede yazmadim hic. Aklimada gelmezdi bir gun buraya yazacagim.
Annemle normalde olan butun sorunlari anlatacak gucum yok suan.
Sadece bugun olani gozyaslarimin esliginde yazmak istiyorum.
Odamda uzanmistim. Annem geldi camlari silmeye basladi. Felaket bir koku yayildi odaya sildigi bezden afedersiniz ama resmen b*k kokuyordu. Kokuyu alinca kizdim bi rahatvermiyorsun dedim. Sildigin su ne bakicam dedim banyoya girdi kapiyi kapatti gostermedi suyu.
Basladi vidi vidi konusmaya huyudur asla susmaz cildirtir.
Konussun umrumda degil ama agir agiza alinmayacak kufurler etti.
Cildirdim banyonun onune gidip kapiyi saak diye cektim. Oyle cektim diye Terligi aldi ve koluma hizlica vurdu. Kolum uyustu kizardi kabardi agladim bagirdim bende ona vurdum. Bu defa o sildigi pis kokulu bezle sirtima yapistirdi iki kere. Bende onun o sirada elini cizmisim kanamis.
Abim olacak aptal geldi ikisi bir olup laflariyla cildirttilar bu defa bela okudular demediklerini birakmadilar.
Cinnet gecirdim resmen beni haksiz cikartti.
Banyonun kapisini iteledim ve camlar asagi indi.
Cok agladim cok ben o kufuru bir kiz evladi olarak haketmedim zoruma gitti. Bir anne kiz cocuguna nasil oyle kufur soyleyebilir. Afedersiniz ama, a..ına gavurun s..i girsin nasıl der böyle birşey. Hanginiz sabredersiniz? ????
Aglaya aglaya uyumusum.
Uyanirken dua ettim ruya olsun diye degilmis...
Babam geldi camlari kaldirmamislar.
Dinliyorum pislik abim babami dolduruyor. Sadece benim yaptiklarimi soyluyor.
Hayir baba kadin hic bisey yapmadi diyor.
Babam hic yanima ugramadi.
Hep Allah biliyo diyorum ama, yetmiyooooor yetmiyoooor icimi ferahlatmama yetmiyooor.
Dayanamiyorum artik bu eve.
Seslerine konusmalarina.
Suan pislik yanimda yukses seste muzik aciyor uyariyorum yine basladin diyor.
Kahvaltiyla duruyorum basim agridan catliyor ilac aldim fayda etmedi.
Yalnizim hemde coook.
Gitmek istesem gidecek yerim yok.
Ama inanin onlar bana bir adim gelse su yazdiklarimdan utanir pisman olurum ben.
Rabbim yardimcim ol dayanamiyorum artik.
Hep annesiyle sorunu olanlarin yazilarini okuyup iclenirdim benim annem daha beter diye ama yinede yazmadim hic. Aklimada gelmezdi bir gun buraya yazacagim.
Annemle normalde olan butun sorunlari anlatacak gucum yok suan.
Sadece bugun olani gozyaslarimin esliginde yazmak istiyorum.
Odamda uzanmistim. Annem geldi camlari silmeye basladi. Felaket bir koku yayildi odaya sildigi bezden afedersiniz ama resmen b*k kokuyordu. Kokuyu alinca kizdim bi rahatvermiyorsun dedim. Sildigin su ne bakicam dedim banyoya girdi kapiyi kapatti gostermedi suyu.
Basladi vidi vidi konusmaya huyudur asla susmaz cildirtir.
Konussun umrumda degil ama agir agiza alinmayacak kufurler etti.
Cildirdim banyonun onune gidip kapiyi saak diye cektim. Oyle cektim diye Terligi aldi ve koluma hizlica vurdu. Kolum uyustu kizardi kabardi agladim bagirdim bende ona vurdum. Bu defa o sildigi pis kokulu bezle sirtima yapistirdi iki kere. Bende onun o sirada elini cizmisim kanamis.
Abim olacak aptal geldi ikisi bir olup laflariyla cildirttilar bu defa bela okudular demediklerini birakmadilar.
Cinnet gecirdim resmen beni haksiz cikartti.
Banyonun kapisini iteledim ve camlar asagi indi.
Cok agladim cok ben o kufuru bir kiz evladi olarak haketmedim zoruma gitti. Bir anne kiz cocuguna nasil oyle kufur soyleyebilir. Afedersiniz ama, a..ına gavurun s..i girsin nasıl der böyle birşey. Hanginiz sabredersiniz? ????
Aglaya aglaya uyumusum.
Uyanirken dua ettim ruya olsun diye degilmis...
Babam geldi camlari kaldirmamislar.
Dinliyorum pislik abim babami dolduruyor. Sadece benim yaptiklarimi soyluyor.
Hayir baba kadin hic bisey yapmadi diyor.
Babam hic yanima ugramadi.
Hep Allah biliyo diyorum ama, yetmiyooooor yetmiyoooor icimi ferahlatmama yetmiyooor.
Dayanamiyorum artik bu eve.
Seslerine konusmalarina.
Suan pislik yanimda yukses seste muzik aciyor uyariyorum yine basladin diyor.
Kahvaltiyla duruyorum basim agridan catliyor ilac aldim fayda etmedi.
Yalnizim hemde coook.
Gitmek istesem gidecek yerim yok.
Ama inanin onlar bana bir adim gelse su yazdiklarimdan utanir pisman olurum ben.
Rabbim yardimcim ol dayanamiyorum artik.
senin annen daha beter öyle mi? agzına gavurun s.ki girsin dedi diye mi?
benim ki bana ciğerlerin g.tünden dökülsün, orospu ol da kucak kucak gez, oğlumun tırnağına taş değene kadar sen geber, Alllah senin ömründen alsın ona versin, git ne kadar kız varsa bokunu ye , senin a.mını g.tünü gavurlar s.ksin müsmümanların s.kine yazık der.sence hangimizin annesi daha beter? var mıdır benim gibi ayağının altınada cennet onlan anneye sahip olan? zannetmiyorum.nirvanada olan benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?