- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi hafifdumanli
-
nasıl arada kalıyorsun yahu? sevgilin senin üzüldüğünü görüyor, ailenle konuşma diyor sen de arada kalıyorsun öyle mi? arkadaşım sen kendinde misin?22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim
sevgilin sorumluluğu üzerine alacağına, konuşma diyor. sen arada kalıyorsun.?22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim
son yorumum olacak. sen hala yaptığın hatanın farkında değilsin ve kendini haklı görüyorsun. annen elbette babana söyleyecek. bu sorumluluğu neden tek başına alsın? seninle hemen aynı yaşlardayız ve ne kadar farklı uçlardayız. inşallah geç olmadan ailenin kıymetini anlarsın.Izin vermese bile insan kizinin biraz arkasinda duru bir hata yaptim bari babama hemen sole onada solemis
Benim annemde beni yakalamisti.. mide krizi gecirdi kalp kanamasi gecirdi ne sekillere girdi ama babama anlatmadi bende bi daha yapmadim
Ozur dile yalvar yakar ellerini ayaklarini op cok ciddi diyorum bak affettir kendini
Kelimelerin yerlerini degistirerek aslinda hicte birseyi olmadigini ima etmistimmide krizi ve kalp kanamasından bahsederkende kahkaha emojisi de bi ilginç olmuş
annenize acıdım
Yanlışlıkla yapmıştır umarımmide krizi ve kalp kanamasından bahsederkende kahkaha emojisi de bi ilginç olmuş
annenize acıdım
Kelimelerin yerlerini degistirerek aslinda hicte birseyi olmadigini ima etmistim
22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?