Aileni bırakıp başka bir şehre gitmek !

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Merhaba kızlar ağustos ayında evleniyorum. Yaşayacağımız şehirde ne onun ailesinden biri ne de benim ailemden biri olacak.. Nişanlımın yanında 1 hafta kaldım bulunduğu şehirde... O kadar çok sıkıldım ki anlatamam..çok korkuyorum nasıl olacak? Herşeyimi alıştığım şehiri bırakıp baska bir şehirde yeniden hayat kurmak.. Arkadaslarını sevdiklerini bırakıp baska bir şehirde mutlu olan war mı aranızda?

Çoook zor inan bende bıraktım geldim ama inan alışamıyr insan sürekli çıkıp ailemin yanına gidiyorm burdada eşin kalınca aklın da burda kalıyor tabi gitsen bi hoş gitmesen bi hoş..
aienle akrabalarınla aynı şehirde olma gibi bir durum yokmu???

Haklısın ama öyle olmuyor işte ... Belki de zamanla alışırım.. Siz de şehir dısına mı evlendiniz?

öyle birşey imkansız diyebilirim.. Maalesef... Aileme 6 saat uzaklıkta oturacağım

Bizde de aynı durum oldu.

Dürüstçe söylemem gerekirse sıkıcı değil ama üzücü oluyor. Yabancı bir şehir olunca dışarıdayken sürekli tetikte oluyor insan, düşünmeden bir yere gidemiyorsun. Toplu taşımada hangi durakta inip hangi çıkıştan çıkacağını bile düşünmen gerekiyor ya da dışarı çıkınca bir mekân bilmediğinden elinde Foursquare'le dolaşıyorsun

İyi ki çalışıyorum da yönetmem gereken daha az zaman var. Siz çalışacak mısınız?

Bir ömür sürekli aile yanında yaşanmazki ya.Normali budur herkes kendi hayatını kurar kendi hayatına bakar.Milyonlarca polis asker eşi var eğer bu ciddi bir sorun olsaydı tayinci insanlar evlenemezdi.Bence bu çok yersiz bi düşünce.Bir sürü şehir gezdik,her gittiğimiz şehirdede gerek annemin gerek benim çok iyi arkadaşlarımız hayatlarımız oldu.Doğunun en ücra köşelerinde bile.Belli bi yaştan sonra aile aile anne baba kardeş arkadaş diye üzülmek ciddi bir olgunluk eksikliği gibi geliyor bana açıkcası.

Resim öğretmeniyim henüz atamamadım.. Ücretli öğretmenlik ya da özel okulda çalışabilirim anca.. Yaşadığım şehir bursa gideceğim şehir ankara.. Ankarada ki son olaylardan sonra zaten iyice soğudum.. Zaten aşırı soğuk ve ürkütücü bir şehir geliyor.. Tek tesellim sevdiğim adamın orada yaşaması

Bende polis kızıyım çok şehir gezdik gördük... Ailenle herşey güzel oluyor... Kim bilir belki bende alışırım yaşamadan anlayamam .. Şuan evlimisiniz ailenizden ayrı bir şehirde mi yaşıyorsunız ?

öyle birşey imkansız diyebilirim.. Maalesef... Aileme 6 saat uzaklıkta oturacağım
zor geliyor ama alışırsınız aileniz gelir siz gider yapack bişi yok mutlu olmaya çalışın ordada iyi komşular arkadşlıklar kuracagınızı düşünün en önemliside zaten kocanız hep yanınızda

ben
ama çalışmasam mutlu ve olamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…