- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Bende polis kızıyım çok şehir gezdik gördük... Ailenle herşey güzel oluyor... Kim bilir belki bende alışırım yaşamadan anlayamam .. Şuan evlimisiniz ailenizden ayrı bir şehirde mi yaşıyorsunız ?
Biz de aynı iş sebebiyle eşim ve ben Ankara'ya geldik ailelerimizi özlüyoruz ama arada onlar geliyo arada biz gidiyoruz yeterli bence :)) ayrıca eşim olduktan sonra yanımda Ankara bile güzel çoğu Zaman :)Resim öğretmeniyim henüz atamamadım.. Ücretli öğretmenlik ya da özel okulda çalışabilirim anca.. Yaşadığım şehir bursa gideceğim şehir ankara.. Ankarada ki son olaylardan sonra zaten iyice soğudum.. Zaten aşırı soğuk ve ürkütücü bir şehir geliyor.. Tek tesellim sevdiğim adamın orada yaşaması
alışma sürecin ne kadar sürdü ? Yani 2-3 ayda o şehri benimseyebilirmiyimBiz de aynı iş sebebiyle eşim ve ben Ankara'ya geldik ailelerimizi özlüyoruz ama arada onlar geliyo arada biz gidiyoruz yeterli bence :)) ayrıca eşim olduktan sonra yanımda Ankara bile güzel çoğu Zaman :)
Bu sana bağlı ben izin günlerimde aylak aylak dolaşırken eşimle seviyorum Ankara'yı :)) ama işe gidip gel rutine bağla sadece bi akşam yemeğine git o da deniz manzarası yok birşey yok filan olduğu Zamanlar soğuyorum filan şehirler de insanlar gibi her Zaman aran aynı sıcaklıkta olamıyo :/alışma sürecin ne kadar sürdü ? Yani 2-3 ayda o şehri benimseyebilirmiyim
alışma sürecin ne kadar sürdü ? Yani 2-3 ayda o şehri benimseyebilirmiyim
Seni çok iyi anlıyorum canım.. Ama şu da war ki bursayı bırakıp ankaraya gideceğim.. Ankara gerçekten aşırı soğuk bir şehir..awm den baska birşey yok..Eğer iyi anlaştığınız bir tane dahi arkadaşınız olursa daha kısa sürede bile alışabilirsiniz.Etrafınızdaki insanlar size yaşadığınız şehride sevdiriyor mutlaka.Şu kadar sürede alıştım diye net bişey söyleyemiyorum hatırlamıyorum çünkü ama okulun ilk döneminin sonunda ben baya bursalı olmuştum yani öyle söyliyim size. buda 4-5 ayda tamamen alışmış olduğumun ispatıdır.Hattaa bursada evlenip kalmasam dahi ben dahil bir kaç arkadaşımda bursada iş bulup buraya yerleşmeye karar verdik.Ben daha kimseden duymadım ailemin yanına gitmek istiyorum ben diye.Üstelik evimizde sorun olan gidince nası çekicem şimdi o ortamı diyen insanlarda değiliz.Güzel sakin bi ailesi olan biryer.Ben dahil hepimizin ailemizin yaşadığı şehirde bir çok akrabamız ve kuzenimizde var.Ama bugün biz ailemizin yaşadığı şehirde kalsak yarın eşimiz dostumuz arkadaşımız evlenip gidicek zaten.Yani o kadarrrr olağanki düşünmenize bile gerek yok diye düşünüyorum ben.
Var aslında gölleri piknik alanları filan var biz ne zaman vakit bulsak hava da güzelse pikniğe gideriz illa mangal yakmamız da gerekmez kahvaltı yapar çay kahve içer tavla oynar güneşleniriz :))Seni çok iyi anlıyorum canım.. Ama şu da war ki bursayı bırakıp ankaraya gideceğim.. Ankara gerçekten aşırı soğuk bir şehir..awm den baska birşey yok..
Ben de Ankara'dan İstanbul'a geldim. Bakın sizin şüphe duyduğunuz şehri özlüyorum :) Şaka bir yana, Ankara çok güzeldir aslında (kabul ediyorum ki Bursa daha güzel). Kısa sürede alışırsınız, insana kolay kolay büyükşehir tedirginliği yaşatmaz. Gidilecek yerler, oturulacak kısımlar üç aşağı-beş yukarı sabittir. Dolayısıyla, terörden korkuyorsanız, uzak durulacak yerler de sabittir. Ankara için böyle yazdığımıza da üzülüyorum aslında, 25 sene yaşadım, umarım eski günlerine geri döner.Resim öğretmeniyim henüz atamamadım.. Ücretli öğretmenlik ya da özel okulda çalışabilirim anca.. Yaşadığım şehir bursa gideceğim şehir ankara.. Ankarada ki son olaylardan sonra zaten iyice soğudum.. Zaten aşırı soğuk ve ürkütücü bir şehir geliyor.. Tek tesellim sevdiğim adamın orada yaşaması
Sen yine iyisin..en azından kendi ülkendesin.ben vatanımı bıraktım da geldim yıllar önce. .Merhaba kızlar ağustos ayında evleniyorum. Yaşayacağımız şehirde ne onun ailesinden biri ne de benim ailemden biri olacak.. Nişanlımın yanında 1 hafta kaldım bulunduğu şehirde... O kadar çok sıkıldım ki anlatamam..çok korkuyorum nasıl olacak? Herşeyimi alıştığım şehiri bırakıp baska bir şehirde yeniden hayat kurmak.. Arkadaslarını sevdiklerini bırakıp baska bir şehirde mutlu olan war mı aranızda?
Resim öğretmeniyim henüz atamamadım.. Ücretli öğretmenlik ya da özel okulda çalışabilirim anca.. Yaşadığım şehir bursa gideceğim şehir ankara.. Ankarada ki son olaylardan sonra zaten iyice soğudum.. Zaten aşırı soğuk ve ürkütücü bir şehir geliyor.. Tek tesellim sevdiğim adamın orada yaşaması
gideceğin yere bak belki orayı seversin diyecektim ama Ankaraymış
ben 4 sene üniversite de okudum bitene kadar neler çektim
çok sıkıcı çok soğuk ve gri bir kenttir Ankara (tabii bu benim fikrim )
ama el mecbur gidiliyor
en iyi tarafı senin ailenden kimse yoksa nişanlının ailesinden de kimse olmayışı aralarında olma durumun yok bir de
bursaya mı gelmek istedin otobüsle falan 1 haftalığına ailenin yanına gelebilirsin
çok doğu illerde insanlar 10 günlük tatillerde bir şeyler yapabiliyor ancak ama Ankara daha merkezi
Ankara da okuyup Ankara sevmeyen de varmış
Bursa da Ankara da okuyan herkes iç geçirir ah ne güzeldi Ankara günleri diye
Seni iyi gezdirmemişlerSeni çok iyi anlıyorum canım.. Ama şu da war ki bursayı bırakıp ankaraya gideceğim.. Ankara gerçekten aşırı soğuk bir şehir..awm den baska birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?