Ailenin Başında Durmak :)

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Hayirli günler kk :)
Bugün yine sizinle paylaşmak istediğim konu, ne yazık ki ailede kalma mevzusu. Eşimin babasının isvicrede olduğunu söylemiştim önceki konularımda. Eşim, babası isvicreye gittiği için belirli aralıklarla ailesinde kalmak istediğini söylüyor. Evde annesi ve kardeşi var, iki kişiler. Tabiri caizse bezdim kızlar bu konudan. Çünkü istemiyorum.
Aynı şehirdeyiz. Birkaç haftada bir gidip evin başında bir erkek olarak duracakmis. Bana teklif etti bugün, reddettim. Su ana kadar epey tripliydi. Konuşmayı denedim, artık bu konuyu acmayacagini söyledi. Ister gelirsin ister gelmezsin ama ben gideceğim istediğimde dedi. Bunu yapabilir mi bilmiyorum, hiç sanmiyorum da. Bensiz gitmez yani, gitse dahi kalamaz burda bırakıp. Bu arada her hafta muhakkak görüşüyoruz zaten ailesiyle. Siz olsanız ne düşünür nasıl davranirdiniz?

Bence ses çıkarmayın istiyor madem gitsin. Kim başka evde kaldığında rahat edebilmiş ki 2 gider 3 gider vazgeçer sonradan

Tamamen psikolojik. Hiçbir şey değişmeyecek. Sırf vicdanına muhtemelen şunu diyebilmek için, gittim göz kulak oldum aileme.
Gitmeden de göz kulak olabilir bence bende istemezdim sanırsam bilmiyorum

Ziyarete her hafta gidiyormussunuz zaten ekstra yatiya gitmek ne mana yahu...
Yatiya kalip "evde erkek var" gosterisi yapinca ne olacakmiş?Ne sacma sapan seyler sanki magarada yasiyoruz.

Tamamen psikolojik. Hiçbir şey değişmeyecek. Sırf vicdanına muhtemelen şunu diyebilmek için, gittim göz kulak oldum aileme.
Çok saçma. Üstelik aynı şehirdeyken daha da saçma. Hemen hemen her gün telefonla arayıp bir ihtiyaçları var mı diye sormak en doğrusu, eğer mesele sadece vicdan rahatlatmaksa.

Ziyarete her hafta gidiyormussunuz zaten ekstra yatiya gitmek ne mana yahu...
Yatiya kalip "evde erkek var" gosterisi yapinca ne olacakmiş?Ne sacma sapan seyler sanki magarada yasiyoruz.
Evet ben de bunu anlamıyorum. Çok saçma diyorum ama sana göre öyle diyor. Bu psikolojik bir şey ve ben öyle rahat edeceğim diyor.

Bence ses çıkarmayın istiyor madem gitsin. Kim başka evde kaldığında rahat edebilmiş ki 2 gider 3 gider vazgeçer sonradan

Başka ev dediğiniz ailesinin evi, büyüdüğü, yıllarca yaşadığı ev niye kalamasın?

Konu sahibi, sizin yerinizde olsam bunu huzur kaçıracak bir konu haline getirmezdim. Sonsuza kadar sürecek bir durum değil, evin babası eninde sonunda dönecek, iki üç haftada bir gidip annesi ve kardeşiyle zaman geçirip vicdanını rahatlatması sorun edilecek bir durum değil. Ben olsam bunu eşlerin kendine ayırdığı zaman olarak değerlendirirdim. Birkaç haftada bir ayrı kalmanın ikimize de iyi gelebileceğini, annesi ve kardeşinin yanında olmak konusunda onu desteklediğimi söylerdim. Böylece hem kayınvalide evinde kalmamış, hem eşimi üzmemiş hem de kendime ve arkadaşlarıma ya da aileme ayıracağım özel zamanlar yaratmış olurdum. Krizi fırsata çevirmeyi becerememişsiniz.

Back
X