Ailenin onaylamad evlilik

govent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
24
0
86
45
Kayseri
Ben lise öğretmeniyim ve başka bir şehirde yaşayan , dershanede çalışan birine aşık oldum. Ama düşündüğümde bana onunla evlenmek hiç mantıklı gelmiyor ama kalbime söz geçiremiyorum.Ailem annem ve babamda onaylamıyor , izin vermiyor.

Ben şimdi ailemin onayı olmadan evlenirsem mutlu olabilirmiyim ....İleride pişman olur muyum.

ailen neden istemio
sana neden mantıklı gelmio onunla evlenmek
bu konuları biraz daha açarmısın

e sizinde şüpheleriniz var mantığınız dur diyor.. ailenizde onaylamıyor. bence mantığınıza kulak verin. evlilik flört gibi değil ki? beraber bir hayat kuracaksınız.aile olacaksınız. iyi düşünün..

Ben daha öncede yazmıştım bu konuda , Ben kayserideyim öğretmenin , o ise eskişehirde dershanede çalışıyordu ayrıldı. KPSS çalışacakmış. Eğer evlenirsek nerede yaşayacağız belli değil. O gelemez dershanede olduğu için , atanırsada ki 2010 da anca olur ki olmayablirde . Olsa bile 1.5 yıldan önce yanıma gelemez. Bunlar fiziki sorunlar , ayrıca bana yeterince değer vermiyor ama ben seviyorum .

Size yeterince değer vermeyen bir adam değil eş sevgili bile olmamalı hayatınızda
Sadece sizin sevginiz yetmez evliliği ayakta tutmaya
Bence mantığınızı dinleyin,sonra daha fazla üzülmemek için..

canım sana yeterince değer vermiyorsa, bu en önemli sorun bence.diğerleri sonraki sorun.

sana değer vermio
ailen istemio
işi gücü bile belli diil
ayrı şehirlerdesiniz
mantığına bile sığdıramıosun
ve kalbin bu adamı sevio ölemi?
bırak allah aşkına yaa

ben senin yerinde olsam ne yapardiim??
bekelerdim herhalde acele etmezdim..sınava girsin sonucunu alsın bı o sırada ailemi ikna etmeye çalışırdım ve bana karsı ilgisizse de bu süre zarfında değişecek mı diye bakardım..

Zaten mantığın hayır diyorsa cevap basit evlenmemek
:1closedeyes:

ikinizde okumuş insanlarsınız ama aileleri es geçmeyin bence büyüklerin coğu zaman bildikleri bişeyler mutlaka vardır(bunu genelde ilerde anlıyoruz maalesef) maddiyat oldu diyelim seneler geçti ikinizinde tayini çıktı vs. önemli olan manevi dünya sana tam değer vermediğini düşündüğün biriyle nasıl evlenmeyi düşünüyosun..ne bilim burda bile eşleriyle resimlerini koymuş veya düğün resimlerini paylamş mutluluktan uçan arkadaların gözlerindeki ışığa bak karsındaki erkek o ışığı yaratabilecekse kalbinde gözlerinde ruhunda evlen..ama değer vek çok önemli..bence bekle uzun zaman derim insan zamanla doğruyla yanlısı daha iyi ayırt edebiliyor acele bi karar alıpta mutsuz olma derim..

hiç bir evliliğin garantisi yok, her evlilik bir kumar çünkü erkekler o anda ne istiyor belli değil çoğuda zaten sinsi ileride belli oluyor aşk meşk bunlarda palavra

aşık olup evlenleride gördük onlar daha çabuk boşanıyorlar beklentileri acaip

üst düzey hayal kırıklığında bir o kadar çabuk oluyor

sana yeterince değer vermemesi en büyük sorun bence..

diğerleri sorun bile değil, çok normal şeyler.. sonuçta dersanede çalışmayıp atansa bile çok küçük bi ihtimal hemen aynı şehirde görev yapmanız, beklemeniz gerekicek sonuçta bi zaman.. bunlar olası şeyler, sevgi olduktan sonra sorun bile değil..

yeterınce deger vermemesı ılk sorun bence
dıger fiziki sorunsa 1.5 yılmış.
bence evlenme öyle flört eder gııbı.

Annenin ve babanın rızası oLmadan kuruLan bir evLiLigin pek hayır getirecegini düsünmüyorum. GönüL verdiginiz insanın size cok deger vermediginden bahsetmissiniz. ALLAh muhafaza evLendiginizi farzedin ve bu kisiden zarar gördünüz.iLk caLAcagınız kapı neresi oLur? Bu iste bastan beri rızası oLmayan aiLeniz mi ?
Evet ask sevgi bunLar oLmasın demiyoruz ama akLın yatmadıgı yerde bunLar oLmasa da oLur. Geleceginiz icin cok daha fazLa detayLı düsünmeLisiniz bence.

PARDON AMA KAZIKMI ARIYORSUNUZ? DEĞER VERMİYOR AMA BEN SEVİYORUM akannehir BU NASIL BİR MANTIK HAYRET

Sana değer vermeyen bir erkekle evlenmek kendini ateşe atmak demektir güzel kardeşim..
Anlayana inşallah...sengözlerimebaksanab

baska sehirde olmasını gec ama ailen izin vermiorsa bence kalkısma bile cunku emin ol biyerde patlak verir ben buna eminimmm hele sende mantıgınla celisiosan vazgecc

ask mi ? mantik mi ?
sanirim bu soru sizin sorununuza cuk demis oturmus
ben olsam mantigimla hareket ederdim
ki bunda en büyük sorunu size deger vermemesinde gördüm
gerisi gelip gecici
ama su an belki okadar dokunmayabilir
evlendiginizde onunn ilgisiszligi sizi yer bitirir bunu zaman zaman hepimiz yasiyoruz
bide gereksiz belki ama su geldi aklima
mesela aldatildigi zaman bayanlar genelde eslerinin ilgisizliginden seziyor bunu
ya siz nasil sezeceksiniz ???
mantiksiz laf demeyin bence bunu bu devirde evlenmeden düsünmek gerekiyor
malum aldatma olaylari tavan yapti

tek söyleyeceğim şey,sana değer vermeyen birini neden hala sevmekte ısrar ediyosun ki hemde onunla evlenmek hiç mantıklı gelmiyorken.evlilik sadece aşkla yürümez mantığını da göz önünde bulundur.pişman olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…