Ailenin onaylamad evlilik

ya ne evlenecen otur işte babanın evinde.
madme gönülleride yokmuş işte.
bencil dir erkekler birşeyleri göze almağa değmezler.

biraz zamana bırak eğer kafandaki sorular çözülürse düşünürsün

sevgi herşeyi çözmez.hem size değer de vermiyormuş.

Son düzenleme:

Eğer ki size yeterince değer vermediğini bile bile evlilik düşünüyorsanız afedersiniz ama bana göre olsa olsa siz zorla Allahınızdan belanızı istiyorsunuz.:umursamaz:

Ondan sonra zamanla "Bu ne sevgi aaaaahhh, bu ne ızdırap, zavallı kalbim ne kadar harap..." diye diye Türk sanat mûsikîsi' ne büyük bir adım atarsınız gibime geliyor.

ya ne evlenecen otur işte babanın evinde.
madme gönülleride yokmuş işte.
bencil dir erkekler birşeyleri göze almağa değmezler.

ailenin onaylamadığı bir evlilik lmaz: ve sorun sadece bu da değil.
ben yaşadım ve gördüm klava:
değmez canım gerçektende değmez.

bak kardeşim şu yazdığın lafa göre diyorum sana
sen onunla evlenip sakın hayatını karartma oldumu bir heves seninki değer vermeyen kişiden asla koca olmaz tek üzülen sen olursun canım
binlerce koca bulursun ama
ana baba gibi yar bulamazsın
o zaman benden sana abla nasihati aileni dinle gönlünü değil canım
tek taraflı sevgi acı veriyor insana bunu unutma pişmanlıklar içine girip keşkelerle kalma
evet gönül akada konar b...k'a da ama sen aka kon oldumu karartma geleceğini yaşantını canım sen kendi yolunda devam et
birgün karşına sana değer veren biri çıkar
sana mutluluklar dilerim

sen bu adamı nerden buldun?

kendi aklın bile kabul etmiyor ne evlenmesi

adam değer vermiyor bile ne evlenmesi

evlenmek için mi evleneceksin

kendini ateşe atmaya değer mi

seviyorum o da beni seviyor, birbirimize değer veriyoruz desen neyse, aileler ikna edilir bi şeklde de

ne mantık ne sevgi yoksa evlenmenin ne alemi var

canım ailenle otur nedüşündüklerini neden istemediklerini sor açık olsun ailen ve konuşun bak ailenin görüpte senin göremediğin vardır

bence evlenmemelisin...zaten aile rizasi olmadan yapilan evlilikler genelde husranla sonuclaniyor...sonra coook pisman olursun Allah muhafaza...ustelik sana yeterince degerde vermiyormus.bana kalirsa sende onu cok sevmiyorsun .cunku eger cok sevseydin onsuz olamayacagini dusunur evlenmeye kesin kararli olur buraya da boyle bir konu acmazdin...cogu zaman disardaki insanlar bizim kendi hayatimizda goremediklerimizi bazende gormek istemediklerimizi bizden daha iyi gorurler..o yuzden onlarinda dusuncelerine de ihtiyac duyariz.bence sen aileni dinleyip evlenmemelisin...Hakkinda herseyin hayirlisi olsun arkadasim...

o işler hi belli olmuor kalbinin sesini dinle ama dinlerkende gözlerin kör olmasın

sevgi uğruna aile karşıya alınarak yapılan evliliklere şahsen karşıyım. ne olursa olsun aile sizin göremediğiniz şeyleri görebiliyor, daha objektif bakabiliyor çoğu zaman. sevdiğiniz insan düşündüğünüz gibi çıksa da çımasa da mutlaka aileye ihtiyaç var. o yüzden 2 kere düşünün derim yerimseniben

sana değer vermıyorsa yeterı kadar orada bıttı bence. aıle vs. halledılebılır, sonuçta senın gıbı okumuş bırı. statü farkınız yok gıbı.
ama senın zaten tereddütlerın var. bence tekrar düşün. 1.5 sene zaten yanıma gelemez dıyorsun. beklemek ıstemıyorsun gıbı geldı bana. umarım her şey ıstedığın gıbı olur...

ailemi göz ardı etmedim, onların onay vermediği bir evliliğe ben de onay vermedim, kalbim dayanmasa da.......
ama şu anda çokk mutlu bir evliliğim var, ailemle de aram kötü olmadı
veee diyorum ki iyiki evlenmemişim o kişiyle....sonradan çok şeyini duydum çünkü...
sana tavsiyem iyi düşün hocam, kalbine yenik düşme
aileni de üzme,bak geleceğin daha güzel olacak :)

ailenizin istememesinde belli ki bir neden var size değer vermeyen bir adam aile kurumuna nasıl değer versin sevmek aşk herşeyin çözümü değildir umarım herşey gönlünüzce olur

vazgeç bu sevdadan aşk la olmaz ailenide dinle üzülürsen ilerde gidebilcek bi kapın olsunnn

Bence onla ilgili hayallerini bırak. O aklında düşündüğün gelecekle ilgili düşündüğün toz pembe hayalleri terk et. Dogru renkleri ver. Aklın sana asıl rengi göstermeye çalıyor gözardı etme derim.

sen zaten sorunun içinde cevabı vermişsin daha fazla düşünmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…