Ailenin Onaylamadığı İlişkide Dönüm Noktası

Emin ol adamla evlenirsen 3 ayı geçmez, burada "eşimle uyumlu değiliz, bana şiddet uyguluyor, keşke ailemi dinleseydim de evlenmeseydim" konusu açarsın.
Evlenmesem de içimde ukte kalıp hep ailemi suçlarım ve bize tüm karşı çıkanları.Bir zaman sonra herkes kendi işine bakıyor kendi mutsuzlugunla ve insanlara göre yaşayıp yasayamadiklarinla kalıyorsun sonra. Sevip de alamamak hepsinden kötü kendi halamdan biliyorum ona da karşı çıkmışlar kadın ölene kadar kimseyi kabul etmedi kanserden öldü gitti bir gün yuvası olmadi

Neden soruyorsunuz ki nasıl olsa kafanızdakini yapacaksınız başkalarına sormaya ne hacet var ki ? gizli saklı dini nikah kıymışsınız şuan kör birisisiniz doğruyu yanlışıda ayırt edemiyorsunuz yani size olumlu ılımlı şeyler söylesekte yine seçiminiz aşktan yana olacaktır tabii ki 4 senelik ilişkilerde silinip gidiliyor 10 seneliklerde bitiyor çok anlam yüklemeyin aşka merkeziniz sevgiliniz olmuş ne söylesekte dönmeyeceğinizi görüyorum .

Evlenin bence.Karsi cikanlara bakmayin.

3 adet nokta 1 adet virgülle tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Beynim yandı ya okurken. Aileler genellikle haklı çıkıyor ki bence istememekte haklılar. Bu nasıl bir aile.

Sadece aşk değil her şey tabiki düzenimizi bile birbirimize göre yaptık yeni ev aldı duzduk beraber işini herseyini bana güvenerek ayarladı. Cok kötü yazmışım ama bir o kadar bana iyilikleri oldu.Ask değil bence ama sevgi ve bağlanmak önemli olan

3 adet nokta 1 adet virgülle tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Beynim yandı ya okurken. Aileler genellikle haklı çıkıyor ki bence istememekte haklılar. Bu nasıl bir aile.
Hiç olay eksik olmuyor evet haklısın ama alıştım artık çok da takilmiyorum kavga gürültü olmayınca sıkılıyorum hatta....

Hiç olay eksik olmuyor evet haklısın ama alıştım artık çok da takilmiyorum kavga gürültü olmayınca sıkılıyorum hatta....
Ne güzel o vakit neden konu açıp fikir soruyorsunuz ki? Böyle şeyleri yaşayıp devam eden zaten 100 kişiden 5 i 10 udur. Onlar gelip yazsınlar düşüncelerini

Sadece olay kavga gürültü değil mesela ailesi karşı çıkıp mutlu olan var mı veya olmayan pişman olan onları sordum aslında.

Ne güzel o vakit neden konu açıp fikir soruyorsunuz ki? Böyle şeyleri yaşayıp devam eden zaten 100 kişiden 5 i 10 udur. Onlar gelip yazsınlar düşüncelerini
Sorduğum şey aslında ailesi karşı çıkıp evlenenler pişman oldu mu yoksa mutlu mu, veya vazgeçenler evlenmedigine pişman mı ?

Bide anlamadım ortada düzen var, aldırılmış bir çocuk var, dini nikah var hatta annen çocuğu bile biliyor aldırdığını. Zaten çok katı insanlar olsalar annen bu kadarını bilmez. Demek ki bir yerde naparsan yap diyecekler her şeyi söylemissin git babana da söyle madem evlencem diye.

Hanımefendi "aileme ne diyeceğim" diyerek aldırmışsınız bebeğinizi. Evlilik dışı cinsel ilişki yaşamanız sizin bileceğiniz bir şey kimse bir şey diyemez ama aileme ne diyeceğim diyerek çocuk aldırıyorsanız bu ahlaki açıdan çok ama çok kötü bir davranış. Ailesiyle tüm bağını kopardı bana sahip çıktı demişsiniz keşke en başta size saygı duyup kendi ailesinin düşünce yapılarına hürmet edip ve sizin ailenizinde ne düşünebileceğini akıl ederek her şeyi adabına göre saygı çerçevesinde ilerletseydi de ailesiyle bağlarını koparmak durumunda kalmasaydı ve size bunca olayı yaşatmasaydı. Çünkü seven bir adam eşini manen de korur. Üstelik ailesini bir çırpıda silmiş - ki haksız yere silmiş ailesi çirkin kelimeler kullansa da sizi istememekte "bence" haklı - bir adam nasıl aile olabilir bunu da sorguluyorum.

Kadın erken yaşlanır erkek geç olgunlaşır bu yüzden her zaman birkaç yas büyük erkek mantıken de daha iyidir bana göre
Hanımefendi sizde ne mantık var ne akıl. Yaptığınız yorumlar çok bildiğinizi gösteriyor kendiniz bulmuşsunuz belanızı zaten

Keske sizde şimdi ki kızlar gibi daldan dala atlasaydınız da evlenmeden çocuk yapıp aldırmasaydınız bide rezil aile acıkcası sizde öylesiniz. Şimdi ki kızlara çamur Atmadan kendinize bakın önce saygı duyuluyormuş ne saygısı ya tam birbirinizi bulmussunuz .. litfen evlenin yakında Müge anlı da görürüz gibi Me geliyor sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…