- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
çok yanlış sadece bu sebepten ise
yani rızk meselesi bu kimse artık karşısındakinin ahlakı ya da çalışkanlığına karakterine bakmıyor önemli olan tek şey paraBen de olmamasını umuyorum.. Acı tecrübelerimle ihtimal vermiyorum ama. Yanılıyor olmak tercihim.
yani rızk meselesi bu kimse artık karşısındakinin ahlakı ya da çalışkanlığına karakterine bakmıyor önemli olan tek şey para
İnsan hayat standartlarını düşürmek için değil, yükseltmek için evlenmeli bence.
Kim ne derse desin orantılı maddiyat önemli.
Kızlar selamlar.Konu ailemin sevgilimi 2 senedir 2 kez konu açılmasına rağmen onaylamaması.zaman geçtikçe düzelir diye beklenen aile üyelerinin görüşleri düzelmeyip kötüye gittikçe, her öfke patlamasında bi süre bu konuyu açmamak lazım deyip de o süre her seferinde herkesin sakinleşmesi için daha da uzuyorsa, hiç bir şey bu kör düğüm konuyu açmıyorsa işte o zaman bu stres sarıyor insanı.
herkesin sevgiliye çamur atip sonrasında da ama biz senin iyiliğini istiyoruz demesi, sonrasında kendisi yetmiyor gibi babası da böyleymiş diye kanıtı olmayan iddialar atması, sadece maddiyata dayanan eş seçmeye zorlanması çok zor şeymiş.
ben 1 ay önce atandım bi kamu kurumunda önlisans mezunu memurum.açıköğretim okumuştum.sevgilim de 4 yıldır istanbulda bi birleşik mağazada mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.çok aksi bi durum olmadıkça işten çıkarma durumları yok.1850 maaş alıyor. ben de 2100 alıyorum ama ailem birtürlü damat adayının ailesinin maddi durumunun kötü olduğu için onaylamıyorlar sevgilimi.aslında çok zor durumda değiller.kardeşleri falan çalışıyor ama köyde oturuyorlar diye annemler sıkıntı çıkarıyorlar.Babam sürekli memursun daha iyilerini bulursun diyor.onaylamıyoruz hiçbişekilde diyorlar.babam bana çok düşkün onun onaylamadığı bi evlilik yaparsam onu çok üzeceğimi biliyorum .ama benim içimde de sevgilimden ayrılırsam düşüncesiyle bi kara orman yanıyor sürekli.ailenin önyargıları var sağdan soldan sürekli kulaklarına laf geliyor .örneğin halası gamze memur olmuş bizim oğlanın hayatı kurtulmuş diye konuşmuş babamın kulağına gelmiş .ama işin aslından yalan olduğunu da anladım sonradan .sevgilime güveniyorum ama ailem onaylamadğı için güvenim azalıyor ve cesaret edemiyorum. ne yapmalıyım ..
beni bu buhrandan çıkarın kızlar artık.
O zaman erkeklerin çoğu evlenmesin.
Hayat standartınızı yüksek tutmak istiyorsanız adam gibi bir işiniz eğitiminiz olsun, evlenmek meslek sayılmıyor. Maddiyatı iyi adam neden parasız kadın alsın hayrına beslemek için mi? Adam kazandığını neden yedirsin,onun yerine sizin kafaya göre zengin kadın avlasın???[/QUOTE
Sanırım yanlış anlamışsın Miss zaten orantılı maddiyat diye yazmışım farkındaysan
Yani her anlamda birbirine denk yada denkliğe yakın olmaktan, bahsediyorum, kül kedisi masalından değil
Tecrübelerime gördüklerime duyduklarıma dayanarak şunu söyleyebilirim: Anne-babasının istemediği biriyle evlenip de mutlu olan insan yok. İnşallah siz istisna olursunuz ve bunu yıkarsınız.
çocuk seni herşeyden herkesten çok istiyosa ana kuzusu değilse aileni dinlemeKızlar selamlar.Konu ailemin sevgilimi 2 senedir 2 kez konu açılmasına rağmen onaylamaması.zaman geçtikçe düzelir diye beklenen aile üyelerinin görüşleri düzelmeyip kötüye gittikçe, her öfke patlamasında bi süre bu konuyu açmamak lazım deyip de o süre her seferinde herkesin sakinleşmesi için daha da uzuyorsa, hiç bir şey bu kör düğüm konuyu açmıyorsa işte o zaman bu stres sarıyor insanı.
herkesin sevgiliye çamur atip sonrasında da ama biz senin iyiliğini istiyoruz demesi, sonrasında kendisi yetmiyor gibi babası da böyleymiş diye kanıtı olmayan iddialar atması, sadece maddiyata dayanan eş seçmeye zorlanması çok zor şeymiş.
ben 1 ay önce atandım bi kamu kurumunda önlisans mezunu memurum.açıköğretim okumuştum.sevgilim de 4 yıldır istanbulda bi birleşik mağazada mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.çok aksi bi durum olmadıkça işten çıkarma durumları yok.2250 maaş alıyor. ben de 2300 alıyorum ama ailem birtürlü damat adayının ailesinin maddi durumunun kötü olduğu için onaylamıyorlar sevgilimi.aslında çok zor durumda değiller 5 kardeşler 3 ü hemşire istanbulda ve memlekette.kardeşleri falan çalışıyor ama köyde oturuyorlar diye annemler sıkıntı çıkarıyorlar.Babam sürekli memursun daha iyilerini bulursun diyor.onaylamıyoruz hiçbişekilde diyorlar.babam bana çok düşkün onun onaylamadığı bi evlilik yaparsam onu çok üzeceğimi biliyorum .ama benim içimde de sevgilimden ayrılırsam düşüncesiyle bi kara orman yanıyor sürekli.ailenin önyargıları var sağdan soldan sürekli kulaklarına laf geliyor .örneğin halası gamze memur olmuş bizim oğlanın hayatı kurtulmuş diye konuşmuş babamın kulağına gelmiş .ama işin aslından yalan olduğunu da anladım sonradan .sevgilime güveniyorum ama ailem onaylamadğı için güvenim azalıyor ve cesaret edemiyorum. ne yapmalıyım ..
psikolojim bozuldu iç sesimi durduramıyorum aynı mevzu kafamda dönüp duruyor
beni bu buhrandan çıkarın kızlar artık.
ilk aileme sevgilimi söylediğimde 19 yaşındaydım sadece bilsinler diye söylemiştim işin yolunu baştan kesmişlerdi askerliğini yapsın işini kursun dedikten sonra kesinlikle olmaz diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?