- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.002
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Ahh çok haklısınızParasini verdigi arabayi bile babasinin ustune yapmis. Kiz kardesiniz simdiden kendine kk hesabi açsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh çok haklısınızParasini verdigi arabayi bile babasinin ustune yapmis. Kiz kardesiniz simdiden kendine kk hesabi açsın
Haklısınız, çalışmana gerek yok demiş beyfendi ne karar verir bizimki göreceğiz.Kız kardeşiniz çalışır kv çocuğa bakar hem bu devirde kira vermemek ne güzel bir şans . Böyle bir sorunun cevabı tek değildir ki . Ayrı binada kalıp kira mı ödeyeceksiniz . Kardeşiniz oğlana üzecek gibi aklına yatmamışsa hiç evlenmesin . Bu soruyu buraya sorsan nolur herkesin kültürü farklı ailesi farklı memleketi bile farklı .
hahahahSen benim tanımadığım eltim olabilir misin. Kaynanam birebir aynısı çünkü![]()
Ahh çok haklısınız
Haklısınız, çalışmana gerek yok demiş beyfendi ne karar verir bizimki göreceğiz.
Bence önemli olan huzur ya. Yakın olup huzurlu olacağını sanmıyorum ben.
anne kocasını da oğlunu da yönetmeye , her dediğini yaptırmaya alışmış.Beyfendi tek çocuk ve herşeyleriyle çok ilgiliymiş anne babasının.
Annemle arkadaş gibiyiz herşeyimizi birbirimizle paylaşırız demiş. Baba biraz pasif anladığım kadarıyla.
Ben ayrı şehirlerde anlaşamamış biri olarak hep olumsuz yorum yapınca yanlış mı yapıyorum diye size sormak istedim.
Ohoooo kardeşiniz buna tamam yani de evi mi dert etti? Adam anasına gündüz yoldaş işine yardımcı birini arıyor belli ki.Oda ayrı bir konu.
Beyfendi evlendikten sonra çalışma hem istemem hemde gerek yok demiş.
Şuan çalışıyor.
Tamam işte klasik anne kuzusu. Annesine bağımlı göbek bağı kesilmemiş ve asla kesilmeyecek olan biriÇok mülayim yumuşak, saf kalpli biri diyor.
Kimseye kırmak istemeyen biriymiş.
Valla korkutmak istemem ama oğluna fazla duskun kısmıni duyduktan sonrası için çok ümidim kalmadı benimAnnesi oğluna fazla düşkünmüş. Söylediklerinden onu anladım. Aynı binada oturmak konusunda ısrarcıymış. Kardeşimde bunu şart koşarım abla diyor. Ne istersen altın eşya falan yaparım demiş tanıştığı bey. Temiz kalpli saf biri diyor denge kurabilecek biri gibi gelmedi bana anlattığı kadarıyla bişey demedim tabi biraz tanısınlar bakalım birbirlerini.
Maddi olarak aile ev veriyor. Bu devirde az buz şey değil. Ben de sizin kafanızdayım. Altın, eşya, ev ne istersen öyle olacak demesi çok hoş ama aynı şekilde gelinlik bekleyeceklerini ben buradan anladım. Kardeşiniz bunun farkında olarak karar vermeli bence.Birileri bişey yaparsa illa karşılığını bekler mantığındayım ben. Kardeşimde abla tek çocuk ona yapmayacaklarda kime yapacaklar diyor.
Ben sürekli iç içe olacaksınız özel alanınız olmaz, onların ailesine uyum sağlamak durumunda kalacaksın kendiniz aile olamayacaksınız diyorum evim ayrı evi ayrı abla ya diyor.
Benim eşim tek erkek hatta baba tarafı sülalesinde tek erkek. Öyle sıkıntı bir durum olmadı, herkes beni memnun etmeye çalışır genelde ama ben de çok uyumluyumdur genel olarak. Hatta oğlumda soyadını devam ettirecek tek erkek ama öyle özel bir ilgi alaka yapmıyoruz. Ailenin yaşam şekli önemli.Selam arkadaşlar;
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evin tek erkek çocuğu ile evlenmenin avantajları dezavantajları neler bunları soruyorum.
Kız kardeşim bir biriyle görüşmeye başladı. Niyetleri ciddi. Kardeşim 30 yaşında tanıştığı kişide aynı yaşlarda. Ve evin tek çocuğu.
Aile apartmanından nefretama aile apartmanında ona verecekleri bir evi varmış.
Kardeşim abla ayrı evde yaşamaya ikna edebilirim gerekirse şartım bu derim ama tek çocuk sürekli onlarla olmam gerekir mi evin tek çocuğu olması iyi mi kötü mü bilmiyorum diyor. Ne istersen yapmaya hazırız demiş beyfendi. Bu açıdan cazip gibi ama ya sonra ?
Benim böyle bir deneyimim yok eşim tek çocukta değil ailesiyle yakında değiliz sizlere sorayım istedim.
Tek çocuksa kardeşiniz arkasına bile bakmadan kaçsın. Çekilmez çünküSelam arkadaşlar;
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evin tek erkek çocuğu ile evlenmenin avantajları dezavantajları neler bunları soruyorum.
Kız kardeşim bir biriyle görüşmeye başladı. Niyetleri ciddi. Kardeşim 30 yaşında tanıştığı kişide aynı yaşlarda. Ve evin tek çocuğu.
Kardeşim abla ayrı evde yaşamaya ikna edebilirim gerekirse şartım bu derim ama tek çocuk sürekli onlarla olmam gerekir mi evin tek çocuğu olması iyi mi kötü mü bilmiyorum diyor. Ne istersen yapmaya hazırız demiş beyfendi. Bu açıdan cazip gibi ama ya sonra ?
Benim böyle bir deneyimim yok eşim tek çocukta değil ailesiyle yakında değiliz sizlere sorayım istedim.
Bugün sen gidersin kızkardeşin buralara konu açmak için gelirSelam arkadaşlar;
Aile ile bağımlı ise ve de aynı apartmanda oturacaksın kaçsın arkasına bile bakmasın...Selam arkadaşlar;
Hayaller ve hayatlar ...Evi ayrı evim ayrı olcak. Aynı apartmanda oturduğumuz komşularımızı aylarca görmüyorum diyor. Kızım annesi babası nasıl görüşmüycem diyorum ee abla biz ayrı ailece olcaz ya diyor.
Oooo burda araba meselesinden boşanmaya giden konu okuduk. Daha arabayı üstüne almamış adamdan hiç hayır gelmez. O arabayı kendi bile almamış olabilir. Bana hiç güven vermedi.Yok babasının üzerine. Kullandığı araba bile babasının üzerineymiş kendisi aldığı halde.
Oda ayrı bir konu.
Beyfendi evlendikten sonra çalışma hem istemem hemde gerek yok demiş.
Şuan çalışıyor.
Neden işte ?Tek çocuksa kardeşiniz arkasına bile bakmadan kaçsın. Çekilmez çünkü![]()