ailenın yaşadığı yerde yaşamak mı...

ozay37baris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
627
46
118
cok düşündük sonunda tayin istedik ve oldu memleketime taşınacagız ama içimizde bir burukluk belki alışkanlıklardan kopmaktan belki yenilikler için bu burukluk. şimdi size soruyorum ailenin oldugu yerde memlekette yaşamak mı ayrı bir yerde yaşamak mı zor tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim... bu arada 4 yaşında kızım var 2. cocugu istiyoruz

Kimi aile var gercekten arkadasin dedigi gibi dunyanin obur ucunda olsa daha iyi. Aile iyiyse yakin olmak her zaman daha iyi. Bin bir turlu sey oluyor hayatta, bir yakinin varligi buyuk rahatlik.

Eskiden bende aile derdim ancak yaşadıkça gördüm ki, uzakta olmak daha rahat kesinlikle daha huzurlu. Hem eşimin hem benim ailemizden uzagiz, şimdi bayrama bile gidesimiz yok mecburiyetten gidiyoruz. Alışmışız kafamıza göre takılmaya. Çevremde ne kadar memleket tayincısı varsa ailesel durumlardan pişman oldu. Tabi ki artıları eksileri var ancak huzur için ailelerden uzaklik derim.

Ben yakin bir sehirde oturmaktan yanayim.Ayni şehir sıkıntı bence.Bakici niyetli ayni şehir derseniz bilemem ama ozellikle aileler buyukse kesinlikle baska sehir.

Back
X