- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
Aileniz sizi hem bayramda hem de hayatinizin en zor ve en hassas gunlerinde yalniz biraksa , sizi esinize karsi her defasinda mahcup etse naparsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bir zaman kotu evlat olmadim babamin borclarini odedim kardesimi unide ben okutyrm ama iste bende biraz ilgi istiyorum sadece babam mesela halama gosterdigi ilgiyi bana hic gostermedi bu da benim zoruma gidiyorAnne annedir baba babadır , onu yaptılar bunu yaptılar diye sırt dönülmez.
İçten içe kızabilirsiniz ama ileriye gitmeyin.Sitem edin biraz değişmiyorlarsa kötü evlat olmadan koruyun mesafenizi.
Sana böyle hissettirmemesi gerek kesinlikle haklısın .Hic bir zaman kotu evlat olmadim babamin borclarini odedim kardesimi unide ben okutyrm ama iste bende biraz ilgi istiyorum sadece babam mesela halama gosterdigi ilgiyi bana hic gostermedi bu da benim zoruma gidiyor
Dugun gunu arabada yer olmadigi icin kuzenimi kuafore goturmedin diye kina gecesi sabaha kadar goz yasimi dokturdu esimin yaninda kimin icin kuzenim icin dugunumu zehir ettilerdi icime ama ben herseye ragmen babam dedim hep destek oldum ev kiralarimi gonderydm borcunu yatrsin diye ama hep unutuldu o gunler her zaman dile getrdim ama iste her defasinda aynisini yapiyoSana böyle hissettirmemesi gerek kesinlikle haklısın .
Çoğu insan karşısındakinin bazı şeyleri düşünmesini ister ben aksini söylüyorum , rahatsız olduğunuzu dile getirin ilgi istediğinizi açık açık söyleyin .İstemeyi bilmek var ya o kadar önemli ki.
Aynen bende ayni dusuncedeyim sizinle annemde hep der git o yegenlerine babalik yap diye ya ben tedavi goryrm hergun baska sehre gidip geliyorum bi kere olsun nasilsin diye sormadi ben baska sehre giderken o da halami baska sehre esinin yanina gotryrduKendi kardeşleri, kendi yeğenleri sizden daha değerliyse gitsin onlara babalık yapsın.
Hep eski kafa bu.
İleride kazık yerse anlar.
Üzülmeyin. Yetistirilme tarzı. Bunu siz söylemeden, yegenlerinden bir kazık yemeden asamaz.
Kafanıza takmamaya özen gösterin.
Su durumda önemli olan siz ve oluşmasını istediğiniz bebek.
Aynen bende ayni dusuncedeyim sizinle annemde hep der git o yegenlerine babalik yap diye ya ben tedavi goryrm hergun baska sehre gidip geliyorum bi kere olsun nasilsin diye sormadi ben baska sehre giderken o da halami baska sehre esinin yanina gotryrdu
Canim hepsini denedim babama anlattigm laflari tasa anlatsam catlardi ama iste anlamiyo bana lafi soyluyo ben herseyimi topluym evime gidiym sonra cok uzuluyo pisman oluyo ama is isten gectikten sonra pisman olmasi bos artik gercekten bunaldim bana bayramda git bayramdan sonra gel dedikten snra artik sildim kafamda bazi seyleriBabanızla oturup konuşun.
Bana neden değer vermiyorsun,ben senin evladınım, bana bir sey olsa üzülmeyecek misin, madem yeğenlerin, kardeşlerin daha değerliydi beni niye yaptınız de.
Benim sizden başka kimsem yokken sen gidip onlara kucak açıyorsun falan diye konuş.
Yüreğine dokunursan değişir. Değişmiyorsa unut sen babani.
Sadece adı baba kalsın.
Oyle yapiyorum sessiz ve yalniz
Gitmem,aramam, cağırmamAileniz sizi hem bayramda hem de hayatinizin en zor ve en hassas gunlerinde yalniz biraksa , sizi esinize karsi her defasinda mahcup etse naparsiniz
Asiri vicdanli biri oldugum icin yapamiyorum soyledikleriniziGitmem,aramam, cağırmam
Bu vicdansılık değil ki canım. Su hayatta çocuğunu el gibi gören vicdanını suistimal eden ebeveynler var baban da bunlardan biri. Arar da sorarsa sen babalık yapmayı öğrenene kadar ben böyleyim diyeceksin. Büyük ihtimal ne yaptım ben derse son bir özet geç iyice düşün taşın daha sonra ara deAsiri vicdanli biri oldugum icin yapamiyorum soylediklerinizi