Ailenizle Görüşme Sıklığınız Nedir?

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Merhaba hanımlar,

Kendi ailelerinizle görüşme sıklığınız nedir, eşiniz buna karışıyor mu?
Ve ailenize gittiğinizde kendi evinizi özlüyor musunuz merak ediyorum. Ben çok özlüyorum şahsen :34:

ben yurt dışında yaşıyorum canım ama bakarsan çokta sık görüşmek istemiyorum ailemle. eşim çok teşvik ediyor beni göndereyim seni kal diye. ama ailem öyle pek duygulu insanlar değildir. en çok sevilen çocuk olduğum halde 2 haftadan sonra tartışmalar başlıyor. annem kalabalık sevmeyen biri titiz. anlaşamıyoruz. bende pek gitmek istemiyorum. telefonla daha iyi. evimide çok özlüyorum. doğumu annemlerde yaptım 3 ay kaldım çok zordu.

ben ankarada oturuyorum annemlerde ankarada oturuyolar ben her cumartesi muhakkak oraya gidiyorum eşimde alıştı artık bişey söylemiyo kayınvaldemlerde alıştı herkes benim cumartesi annemlerde oldugumu bilir akşam oldugu zaman bir an önce eve gidiyim diyorum bende özlüyorum:3:

Biz de aynı şehirdeyiz ve ben de haftada bir gidip kalıyorum ama sanki biraz fazla olduğunu hissetmeye başladım.
Azaltsam da ailem darılır, yavaş yavaş azaltmaya karar verdim.En azından kalmıycam sanırım.

Merhaba hanımlar,

Kendi ailelerinizle görüşme sıklığınız nedir, eşiniz buna karışıyor mu?
Ve ailenize gittiğinizde kendi evinizi özlüyor musunuz merak ediyorum. Ben çok özlüyorum şahsen :34:

canım ben kendi ailemle her hafta sonu görüşüyorum cuma akşam eşim bırakıyo c.tesi akşam ya da pazar sabahı gelip alıyo hafta içi oğlum okula gittiği için gidemiyorum yeterde zaten çok da gitmanin bi anlamı yok sık muhabbet tez ayrılık getirir.:9: :9:
aynı şehirde oturuyoruz ailemle şükür ama cuma akşamı anneme c.tesi babama gidiyorum ,ayrılar çünkü ikisininde gönlünü yapmaya çalışıyorum işte.eşimin ailesi şehir dışında bayramdaaaaaaaaaaaaan bayrama gidiyoruz işte :9: :9: :9: eşim öyle işte canım.senin bu konularla ilgili bi sıkıntınmı var?

aynı şehirdeyiz...
her hafta görüşüyoruz....
kızkardeşimle aynı yerde çalışıyoruz zaten sürekli birlikteyiz...:D
eşimde gelir benimle aileme yemeğe fln gideriz gezeriz...
sorun yapmaz...
kendi evimi özlüyorum evet

o birazda ailenin tavırlarına bağlı onlar nasıl davranıyorlar sana. benimkiler yaşlı ama dediğim gibi fazla duygularını göstermezler. herşey karşılıklı aslında

canım ben kendi ailemle her hafta sonu görüşüyorum cuma akşam eşim bırakıyo c.tesi akşam ya da pazar sabahı gelip alıyo hafta içi oğlum okula gittiği için gidemiyorum yeterde zaten çok da gitmanin bi anlamı yok sık muhabbet tez ayrılık getirir.:9: :9:
aynı şehirde oturuyoruz ailemle şükür ama cuma akşamı anneme c.tesi babama gidiyorum ,ayrılar çünkü ikisininde gönlünü yapmaya çalışıyorum işte.eşimin ailesi şehir dışında bayramdaaaaaaaaaaaaan bayrama gidiyoruz işte :9: :9: :9: eşim öyle işte canım.senin bu konularla ilgili bi sıkıntınmı var?

Haftada bir gidip kalmak biraz fazla gelmişti ama sanırım normalmiş:))
Kalmamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım canım :))

bende evimi çok özlüyorum söylemeyi unuttum insan evlenince kendini artık farklı hissediyo dimi kızlarrrrrrr :.9:

o birazda ailenin tavırlarına bağlı onlar nasıl davranıyorlar sana. benimkiler yaşlı ama dediğim gibi fazla duygularını göstermezler. herşey karşılıklı aslında

Çok ilgili davranıyolar o da biraz sıkıyo beni, sürekli ye ye ye ısrar ediyolar filan canım

dengeyi korumak lazım tatlım çok sık görüşmekte işte sıkıyor dimi. azıcık özlemek lazım. aileni özlediğinde gidip kalacaksın bu sayede eşinide özleyeceksin böylece bi taşta iki kuş:24:

yurtdışındayım senede 2 kez gider 2-3 hafta kalırım. eşim daha fazla gitmeme de mani olmaz ama masraf oluyor.
telefonla da hergün arardım önceleri şimdi 2-3 günde bir arıyorum.

dengeyi korumak lazım tatlım çok sık görüşmekte işte sıkıyor dimi. azıcık özlemek lazım. aileni özlediğinde gidip kalacaksın bu sayede eşinide özleyeceksin böylece bi taşta iki kuş:24:

Bir de yeni evliyiz o yüzden midir bilmiyorum hep evde olmak istiyorum:))

istanbul' da birbirine uzak ilçelerde oturuyoruz. buna rağmen her hafta sonu gitmeye çalışıyorum
diğer kardeşlerim şehir dışında yaşadıklarından çok yalnız hissediyolar kendilerini.
bazen hava iyiyse gündüzden ben gidip annemle bişeyler yapıyorum akşam eşim geliyo
gece de makul bi saatte kalkıyoruz. yaklaşık 3 senedir en fazla 3 kez kalmışızdır o da mücbir sebeplerden dolayı eşimle.
eşim olmadan kalmam ne hikmetse buna annem izin vermez kocanı yalnız bırakma
o gidiyosa sen de git, kalıcaksa sen de kal diye:1:
evimi özleyecek kadar uzun süre kalmadığım için öyle bi derdim yok
sıkılmıyorum baba evinde keyifli geçiyo yani

Haftada bir gidip kalmak biraz fazla gelmişti ama sanırım normalmiş:))
Kalmamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım canım :))

kalmamanı sorun etmiceklerse kalma derim benim elimde olsa ayda bir gideceğim ama alınırlar üzülürler diye gidiyorum bazen banada fazla geliyo aslında evimde çocuğumla eşimle olmak daha zevkli tabi ama gönüllerinide yapmak lazım.babam çok vıdı vıdı yapmıyo ama annemin yanında eşimden bahsetmeye korkuyorum hemen sevmediğini belli eden laf sokuyor.eşimde o kadar saygılı ki bu zamana kadar 8 yıldır bi saygısızlığı hiç olmadı her zaman her anlamda yardımcı oldu aileme ama annem birini sevmedimi ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ona bu da benim canımı çok sıkıyo bazen soğuyorum bazende napıyosun o senin annen diyorum kendi kendine işte böyle..:&: :6:

daha ewıme doyamadım bende en son bayramda gttım aıleme
kndı ewımızı sewıorz bız esmle hıc cıkmak ısteömıorz gdncede hemen donuyorz ...

Ailemle aynı şehirde yaşıyoruz. arabayla 15 dk bir mesafede olduğu için eşimle akşam otururken bile hadi annemle gidelim diye evden çıkabiliyoruz. zaten mesafe yakın olduğu için annem bana gelir ben oraya giderim akşam tek başıma bile gider gelirim istanbulda otobüs sıkıntısı çekmiyorum. eşim hiçbişey demez benim aklıma gelmediği zamanlarda o uğrayalım der falan haftada 2 3 kez görüşürüz.

Back
X