Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar,
Kendi ailelerinizle görüşme sıklığınız nedir, eşiniz buna karışıyor mu?
Ve ailenize gittiğinizde kendi evinizi özlüyor musunuz merak ediyorum. Ben çok özlüyorum şahsen![]()
canım ben kendi ailemle her hafta sonu görüşüyorum cuma akşam eşim bırakıyo c.tesi akşam ya da pazar sabahı gelip alıyo hafta içi oğlum okula gittiği için gidemiyorum yeterde zaten çok da gitmanin bi anlamı yok sık muhabbet tez ayrılık getirir.![]()
![]()
aynı şehirde oturuyoruz ailemle şükür ama cuma akşamı anneme c.tesi babama gidiyorum ,ayrılar çünkü ikisininde gönlünü yapmaya çalışıyorum işte.eşimin ailesi şehir dışında bayramdaaaaaaaaaaaaan bayrama gidiyoruz işte![]()
![]()
eşim öyle işte canım.senin bu konularla ilgili bi sıkıntınmı var?
o birazda ailenin tavırlarına bağlı onlar nasıl davranıyorlar sana. benimkiler yaşlı ama dediğim gibi fazla duygularını göstermezler. herşey karşılıklı aslında
belli bi süre sonra insanın evi batıyobende evimi çok özlüyorum söylemeyi unuttum insan evlenince kendini artık farklı hissediyo dimi kızlarrrrrrr :.9:
bende evimi çok özlüyorum söylemeyi unuttum insan evlenince kendini artık farklı hissediyo dimi kızlarrrrrrr :.9:
dengeyi korumak lazım tatlım çok sık görüşmekte işte sıkıyor dimi. azıcık özlemek lazım. aileni özlediğinde gidip kalacaksın bu sayede eşinide özleyeceksin böylece bi taşta iki kuş![]()
Haftada bir gidip kalmak biraz fazla gelmişti ama sanırım normalmiş:))
Kalmamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım canım :))