Ailenle görüşmeyeceksin diyen koca?

Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Oldu pasammm baska derdin? Tasma tak eve de bagla bari derdim. O kimmis ki aileyle gorusmeye izin vermeyecek. Oyle adamin alnini karislarim. Ailem bi yana kimse karisamaz. Daha bastan sorunlarin cozulemeyecegi belli bosa gitsin.

Mahkemem var, boşanmak istemiyorum diye konunuz vardı. Eşim pişman diyordunuz ama alakası yokmuş. Adam hala size hükmetme derdinde. Ne demek benim belirlediğim günlerde ararsın? Oldu olacak görüş günleri de belirlesin. Terbiyesizliğe, hadsizliğe bak. Ailelerle sorunlar olabilir ama bunları çözmenin yolu karına köle muamelesi yapmak değildir. Bu adamdan bir cacık olmaz ya. Kafa belli.

Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz

şakamızınız siz ya o kocaya "cehenemin dibine e kadar yolun var" derdim. aileniz sizi büyüten bugünlere getiren . bide kalkmış soruyorsunuz. bukadar kuculmeyin su adamların karşısında

Ailemle nekadar gorusecegime ben karar veririm akilli olan bunu sormaz bile bence

Hadi ordsn hoşşt köpek neyini kabul edeyim diyemiyormusunuz bu kadarmı çaresizsiniz.

Size ağır hakaretler eden, bir sürü şey yaşattı dediğiniz ve boşanma arifesinde olduğunuz adam bir tarafta aileniz bir tarafta. Siz hala barışmayı mı düşünüyorsunuz?:KK20:

Madem küfür edenle görüşülmüyor eşin de sana ediyormuş onunla da görüşmemen gerekmez mi?

Ayrıca baban bu adama küfür etmekte çok haklıymış. Tek hatalı yanı kadınlar üzerinden aşağılamaya çalışması. Onun dışında fazlasını haketmiş.

Böyle bir koca için ana-babadan vazgeçeyim mi diyen birinin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın. Kocanız sizin psikolojinizi bozmuş, sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Boşanma sebebiniz ailelerse ve iki taraf kan kusturuyorsa normal şartlarda dört dörtlük anlaşma sağlıyorsanız düşünülebilir.
Ama sanmıyorum.

Ben olsan hoşttt kö...k derdim. . Sen kimsin lan da bana böle emirler veriyorsun deyip kıçına salça tenekesini iple bağlar biptir ederdim hayatımdan.
Bennn anamla kocacığımın lutfettiği zamanlarda telde görüşecem öyle miii.
kıcıcıımmm görüşme saatim geldi mi . kaç dakka konuşabilirimmm mi diyecem.
La o benim sahibim mi. Sahibin değil ee koca da olamamış sal gitsin.

Koca için aile silinmez, hiçbir şey için aile silinmez.. Ayrıca sizin için ailesini silecekse herhangi bir gün sizi çok kolay siler, aynı şey sizin içinde geçerli tabi

İşin rengi değişti şimdi. Sana or...u diyen bir adam için değil aileni tüm dünyayi silip o koca müsvettesine itaat edip kul köle olman lazım. Zira or...bu diyen şerefsiz ayy pardon erkek önemli. Kaybedersen aynından bulamazsın.

Back
X