Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir aslaEşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
He he iyi demis oyledir belkiBabam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için
Babam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için
Yoo telefonda bizzat kendisine dedi ciddi ciddiBi yerde babaların kizlarıni koruması güzel birsey ama kendine dense hoslanmayacağı cümleler insanların yuvalarini ne hale getiriyor... ailenizle aranizfaki iletisime bagli diye konusucam babanız bu tarz konusabilen birimo şaka yollumu takıldı gulerek eglenerekmi bi ortamda soylendi yoksa kavga ortaminda mi soylendi
Yuvanın yıkılmasına iki tarafın ailesi sebep oluyorsa görHerkes kendi ailesine kendi gitsin.Ailelerimiz istemiyor evliliğimizi
kabul ederdim. Yuvanın yıkılmasına iki tarafın ailesi de sebep oluyorsa kesinlikle görüşmezdim. Bayramdan bayramaEşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Sende hala burada o heriften esim diye bahset.Baban karı gibi kırıtıyorsun deyince suçlu o böyle hakaretler edince suçsuz mu oluyor??Eşim bana o.. Gibi ağır küfürlere ediyor kavga ettiğimizde sizce bu kabul edilebilir birşey mi?
Tep göstermeden anlamaya çalışmam istiyorum. Ailelerimizi silelim demesinin sebebi nedir? Şu an bulunduğunuz durumda hem onun ailesinin hem senin ailenin parmağı mı var? Küt diye aileni seç diyemem. Hiç ayrıntı yazmamışsın. Eğer boşanmanıza sebep ailelerse, olmadık şeylerle sizi bu hale getiriyolarsa tabi ki sınırlı görüş. Bazen aileler böyle yapar anlamam asla umarım öyledir ve boşanmazsınız.Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Koca için aileni silerdin yani öyle miYuvanın yıkılmasına iki tarafın ailesi sebep oluyorsa görHerkes kendi ailesine kendi gitsin.
kabul ederdim. Yuvanın yıkılmasına iki tarafın ailesi de sebep oluyorsa kesinlikle görüşmezdim. Bayramdan bayrama
Asla kabul etmezdim.Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
aslaEşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz