Ailenle görüşmeyeceksin diyen koca?

Koca bulunur anne baba bir tane, koca da neymiş vs vs diyerek "kocalığı" gömmeyeceğim.
Çünkü kocam da çocuklarımın babası.
O da bir tane.

Lakin anne babamla görüşmeme "haftada 1 telefonla 5dk" diyerek kota koyacak adamı kocalıktan azledebilirim, bunda da yüksünmem :)
Böyle birşey mümkün mü, bir de soruyorsunuz.Ne demek görüştürmemek?!

Eşinizle olan ilişkinize aileleriniz burnunu sokuyorsa alın karşınıza herkesi, konuşun.
Biz iyiyiz, bize karışmayın deyin, kırmadan kırılmadan.
Biraz mesafenizi ayarlayın. Sonrası hayatın akışı......

Şimdi öyle der sonra kendi ailesiyle görüşür zorla görüştürür eminim..asla kabul etmezdim cehenneme kadar yolu var

Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz

Başlığa cevaben;
Defol git diyen kadın?

Asla kabul etmeyin. Ne demek sadece benim belirlediğim saatlerde görüşebilirsin. Evlilik mı bu tutsaklık mı. Ben eşlerin kendi aileleriyle ilişkilerine asla karışılmaması taraftayım. Sen karlı tarafın ailesini sevmeyebilirsin anlaşamayabilirsin o za aman sen görüşmezsin ama birinden anne babasıyla görüşmemesini istemek çok yanlış hatta bende insan haklarına aykırı. Beni büyüten bu yaşıma getiren aileme hayatıma sonradan giren elin oğlu veya kızı için arkamı dönemem. Ben de eşimin ailesiyle çok anlaşamam aramızda soğukluk bar ama asla eşime sen görüşme demem o istediği zaman görüşür istediği zaman gider görür ben sadece özel günler de görürüm konuşurum. Ha eşim de bana ailemle görüş diye bir zorlama yapamaz evli olmak demek karşıdaki kişinin tüm haklarını ele geçirmek gasp etmek demek değildir

Bosanma noktasina geldigim esim icin ailemi silemezdim hos cok mutlu olsakta silmem o kimmiste seni dogurup buyuten ailedenden koparacakmis insanlar bi cocuk buyuturken neler yasiyor neler cekiyor elin oglu gelsin koparsin o adamin bence fazla biyerleri kalkmis bosada insin

Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Sorun ne bilmiyorum ama ailemle görüşmeme kızacak kocaya önce hoşşt derim. Sonra da kocam olmaz zaten.

Kaç kızım kaç bu herifteb
kac bu heriften..daha ailenin ne olduğunu bilmiyor ..aile kuracak bi de..Kaç kaç hic arkana bakmadan kaç..Kaç kuzum

Evet söylüyorummmm ben ailemle görüşmüyorum bu benim tercihim,babamla sadece whatsaptan naber nasilsin vs annemle küsüm
Esim cok iyi biliyor ki annesi bana yanlış yapsa (esimin babası yok) siler atarim ki zamaninda kaynanamla 3 ay konuşmadım
Eger sorun ailelerse çözecek olan 2nizsiniz oyle karışamaz görüşmene etmene yuh herkes haddini bilsin yahu . Ben küstüm kaynanamla esim gidip geliyordu banane.
Onun ailesi sorunsa o konuşacak onlarla senin ailen sorunsa sen konuşacaksın ailenle. Neyin kini bu kadar sana görüşme diyemez. Ama kendisi istemiyorsa sende onu görüş diye zorlayamazsin

Hadii ordan hoşşttttt !
DengesiZ herife bak sen .
Boyle bir secenek sunan bir adamdan ne kocs olur ne baba ....

Back
X