- Konu Sahibi tacsizprensess
-
İki buçuk yıllık bir ilişkim var kızlar ve erkek arkadaşımın ailesi ilişkimizi öğrendiklerinden beri beni istemiyorlar! sorun onların memleketinden olmamam. benim oraya gelin gideceğime inanmıyorlar o kız burda durmaz diyorlar memleketten olsun diyorlarkaç kere ağlata ağlata ayırdılar bizi erkek arkadaşım herşey güzellikle olsun istiyor ama sülalecek üstüne gidiyorlar bunaltıyorlar o da ikna olmayacaklarına inandığında ayrılıyoruz ama en fazla ayrılığımız bir ay sürüyor ağlaya ağlaya arıyor beni barışıyoruz tekrar aynı meseleler şimdi benim işimle ilgili yükselme sınavım var bayramda gittiğinde ayrıyız de dedim tekrar üzülmekten korktuğum için sınav öncesi bu sefer de bi kız bulmuşlar git tanış görüş diye tutturmuşlar olmaz demiş kapatmış konuyu ama korkuyorum çok üzülüyorum sınavım da var nasıl çalışacağımı şaşırdım artık düşünmekten
Eski erkek arkadaşımın ailesi de aynı şeyi yapmıştı, onların memleketten değilim diye beni istememişlerdi, hiç tanışmamıştık oysa ki daha.. Sürekli onun da fikrini değiştiriyorlardı, sürekli ayrılalım deyip sonra ben sensiz yapamam falan fişmanlar.. Baktım olacak gibi değil, ayrıldım. Ömür boyu öyle yaşayamam ben, sen de kararını bir an önce verirsin inşallah hayırlısıyla..
bu insanların memleket sevdasını anlayamayacağım hiç . farklı ülkeden olsanız ne olur anlamadım ki. altı üstü farklı il
annesi görmek bile istemiyor beni
abisi olmaz diyor memleket dolayısıyla kültür farkımız varmış...
biz ne zaman ayrılsak babasıyla konuşuyor erkek arkadaşım babası hem kıyamıyor ona tamam sen istiyorsan olur oğlum diyor barışıyoruz diğerleri girince araya tek laf etmiyor babası çekiliyor kenarıya
tatlım oğluda ana kuzusu ise yol ver gitsin
mecburen öyle olucak galiba cnm
boşver canım ilerde baska sorun da çıkarır kadın o da annesini tutar durur . aman en tehlikeli tip ana kuzuları.. hayılrısı olsun canım
aynı durum
sen nasılsın şimdi hayatın nasıl
ben duygusal olarak çok bağlıyım ona nedense hep bir umut var içimde geçicek bugünler güzel olucak herşey diye ama...
sen mutlu musun peki..
Ailesi ve hatta annesi seni istemiyorsa birde anA kuzusuysa arkana bakmadan kac canim bosa harcadigin zamana yazik olur elinde sifir kalirsin... Tecrübeyle sabit inan bana
Canım sendeki gibi ona da birilerini ayarlamaya çalışıyorlardı falan.. Şu an çok mutluyum, tekrardan bir ilişkim var ve ailesiyle özellikle de annesiyle ilişkimiz gayet güzel.. En azından değer görüyorum, seviyorum, seviliyorum. Sanırım senin erkek arkadaşın da ana kuzusu, benim eskisi de aynen öyleydi. Canım bu huyları değişmeyecek ileride, eğer değişecek diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Sevdiğin kişiyle evlenirken ailesi ile de evleniyorsun maalesef pek çok kişi bunu kabul etmiyor ama evlendikten sonra anlıyorlar. Ben mantığımla hareket eden biriyim, evet duygusal olarak acı çektim ama güçlü olduğumu düşünüyorum ve şu an iyi ki de o kararı vermişim diyorum, yine olsa aynı kararı verirdim ayrılırdım.[/ QUOTE]
senin adına çok ama çok sevindim bigün ben de bunları söyleyebilecek miyim acaba halbuki ne kadar istiyorum zor oldu ama değdi diyebilmeyi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ailesi ve hatta annesi seni istemiyorsa birde anA kuzusuysa arkana bakmadan kac canim bosa harcadigin zamana yazik olur elinde sifir kalirsin... Tecrübeyle sabit inan bana
Ya da belki bigün canıma tak ederse silip geçebilirim hayat bu inşallah hayırlısıyla sonuçlanır herşey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İki buçuk yıllık bir ilişkim var kızlar ve erkek arkadaşımın ailesi ilişkimizi öğrendiklerinden beri beni istemiyorlar! sorun onların memleketinden olmamam. benim oraya gelin gideceğime inanmıyorlar o kız burda durmaz diyorlar memleketten olsun diyorlarkaç kere ağlata ağlata ayırdılar bizi erkek arkadaşım herşey güzellikle olsun istiyor ama sülalecek üstüne gidiyorlar bunaltıyorlar o da ikna olmayacaklarına inandığında ayrılıyoruz ama en fazla ayrılığımız bir ay sürüyor ağlaya ağlaya arıyor beni barışıyoruz tekrar aynı meseleler şimdi benim işimle ilgili yükselme sınavım var bayramda gittiğinde ayrıyız de dedim tekrar üzülmekten korktuğum için sınav öncesi bu sefer de bi kız bulmuşlar git tanış görüş diye tutturmuşlar olmaz demiş kapatmış konuyu ama korkuyorum çok üzülüyorum sınavım da var nasıl çalışacağımı şaşırdım artık düşünmekten
Arada ayrılıklar yaşayıp geri dönmesi yeteri kadar güçlü kişilik olmadığını gösterir.
Böyle bir adam evlendikten sonra da hep arada kalır ve seni yıpratır.
Seni istemeyen insanları sen hiç isteme, yeniden seversin, unutursun.
İnan aile öyle büyük etken ki aşk maşk bırakmıyorlar ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?