O da çok denedi ama yumuşamak bir kenara konum açıldığı anda kapattırıyolarmış son konuşmalarında da reddetmekle tehdit etmişler işteÖnce konuşup ailesini yumuşatması gereken erkek arkadaşınız bence sonra siz devreye girmelisiniz.
Beraber konuşmayı deneyin o zaman erkek arkadaşınızla yalnız konuşmayın ama. Neydi ki ayrılma sebebiniz bu kadar kinlenmişler tekrar ortada bırakırsınız diye güvenmiyorlar sanırım size.O da çok denedi ama yumuşamak bir kenara konum açıldığı anda kapattırıyolarmış son konuşmalarında da reddetmekle tehdit etmişler işte
Beraber konuşma gibi bir imkanımız olsaydı durum bu kadar kötü olmazdı zaten onlar 15 saat uzaklıkta yaşıyolar ben istanbulda onlar muğlada. Ayrılma sebebim ortalama olarak bahsedicek olursam ben ilk başta evliliğe hazır değildim yaşım 22 ve kendimi hazır hissetmiyordum ayrıca erkek arkadaşımın işi yoktu ne işe girmek istediğini bile bilmiyordu ve askerlik yapmak yerine okulu uzatıp bedelli çıkana kadar beklemek istiyordu bunların hiç birisi benim kafama yatmıyordu kimseyle de paylaşamadım hep tek başıma düşündüm babam sorsa ne iş yaptığını yok askleriliği sorsa yok nerde yaşıcaksınız diye sorsa o bile belli değildi ama annesi ve kendisine ne kadar evliliğe hazır olmadığımı söylesem de dinletemedim sonunda sevgilim bi işe giricek gibi oldu bende ordan güven aldım sonunda ısrarlarına da dayanamayıp tamam aileler tanışsın dedim ancak öğrendim ki sonradan bana korkusuna iş olayını söylemiş bende o zamana kadar askerliği evliliği gözümde haliyle büyüttüm öyle bir yalanını yakalayınca da onunla düzgün bi yaşamım olmıcağını düşünerek ayrıldım. Ne ona ne de ailesine gerekçelerimi söylemedim. Benden ayrıldıktan sonra ilk bir ay çok kötü olmuş ama sonradan kendini toparlayıp işe girmiş hatta seneye içinde işle anlaşıp askere gideceğini benimle tekrar olmak istediğini unutamadığını söyledi ki ben de bu kadar şeyden sonra unutamamıştım ve engellerde ortadan kalkınca az çok tekrar barıştım ancak şu anda ailesi beni kabul etmiyor kızgınlarBeraber konuşmayı deneyin o zaman erkek arkadaşınızla yalnız konuşmayın ama. Neydi ki ayrılma sebebiniz bu kadar kinlenmişler tekrar ortada bırakırsınız diye güvenmiyorlar sanırım size.
Bence sen hiç konusmaya kalkma karısma erkek arkadasın halletmesı lazm bu konuyuOff nasıl anlatıcam bilmiyorum ama durum şu ben sevgilimle 2 senedir beraberim 2 ay önce aileler tanışıcaktı ama ben bir hafta kala ondan ayrıldım önemli sebepler yüzünden askerlik iş falan. Ama 1 ay önce tekrar konuşmaya başladık ne o beni unuttu ne ben onu. Ancak ben ayrılırken bunun annesine ayrılma nedenimi söylemedim önceden beni çok severdi ama 2 ay önce onları öyle bir konuma soktuğum ve sanırım sevgilimde ayrılıktan sonra benim gibi çok kötü olmuş hastalanmış falan onun için benden nefret ediyor ailesi. Hatta sevgilime onunla olucak olursan evlatlıktan reddederiz diye tehdit etmişler. Sırf benimle olsun diye ailesini silmesini tabi ki istemiyorum ve tekrar barıştığımız için nasıl tepki vericeğini bilmeden aramadım hiç annesini kötü bişey söylemesinden korktum. Arayıp ayrılmamın nedenlerini söylemek istiyorum ama nasıl yapıcağımı da bilmiyorum herşey o kadar karıştı ki. Bi kere düzelse şeker gibi kadın normalde ama nasıl düzelticem bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Beraber konuşma gibi bir imkanımız olsaydı durum bu kadar kötü olmazdı zaten onlar 15 saat uzaklıkta yaşıyolar ben istanbulda onlar muğlada. Ayrılma sebebim ortalama olarak bahsedicek olursam ben ilk başta evliliğe hazır değildim yaşım 22 ve kendimi hazır hissetmiyordum ayrıca erkek arkadaşımın işi yoktu ne işe girmek istediğini bile bilmiyordu ve askerlik yapmak yerine okulu uzatıp bedelli çıkana kadar beklemek istiyordu bunların hiç birisi benim kafama yatmıyordu kimseyle de paylaşamadım hep tek başıma düşündüm babam sorsa ne iş yaptığını yok askleriliği sorsa yok nerde yaşıcaksınız diye sorsa o bile belli değildi ama annesi ve kendisine ne kadar evliliğe hazır olmadığımı söylesem de dinletemedim sonunda sevgilim bi işe giricek gibi oldu bende ordan güven aldım sonunda ısrarlarına da dayanamayıp tamam aileler tanışsın dedim ancak öğrendim ki sonradan bana korkusuna iş olayını söylemiş bende o zamana kadar askerliği evliliği gözümde haliyle büyüttüm öyle bir yalanını yakalayınca da onunla düzgün bi yaşamım olmıcağını düşünerek ayrıldım. Ne ona ne de ailesine gerekçelerimi söylemedim. Benden ayrıldıktan sonra ilk bir ay çok kötü olmuş ama sonradan kendini toparlayıp işe girmiş hatta seneye içinde işle anlaşıp askere gideceğini benimle tekrar olmak istediğini unutamadığını söyledi ki ben de bu kadar şeyden sonra unutamamıştım ve engellerde ortadan kalkınca az çok tekrar barıştım ancak şu anda ailesi beni kabul etmiyor kızgınlar
Annesi çoğu akrabasına söylemiş oğlumun sevdiği var onu isticez diye sonra ben bir hafta kala bırakınca o da diğer insanlara karşı mahcup olmuş ki bi yerde o da haklı biletleri falan iptal ettirmek zorunda kalmışlar ve oğlunu da ayrıldıktan sonra öyle görünce bana kinlendiler baya ve ben ne yapacağımı bilemiyorum
Geleceğinizle alakalı daha size şimdiden ufak yalanalr söylüyorsa. İş ciddiye binince arkası gelir.Beraber konuşma gibi bir imkanımız olsaydı durum bu kadar kötü olmazdı zaten onlar 15 saat uzaklıkta yaşıyolar ben istanbulda onlar muğlada. Ayrılma sebebim ortalama olarak bahsedicek olursam ben ilk başta evliliğe hazır değildim yaşım 22 ve kendimi hazır hissetmiyordum ayrıca erkek arkadaşımın işi yoktu ne işe girmek istediğini bile bilmiyordu ve askerlik yapmak yerine okulu uzatıp bedelli çıkana kadar beklemek istiyordu bunların hiç birisi benim kafama yatmıyordu kimseyle de paylaşamadım hep tek başıma düşündüm babam sorsa ne iş yaptığını yok askleriliği sorsa yok nerde yaşıcaksınız diye sorsa o bile belli değildi ama annesi ve kendisine ne kadar evliliğe hazır olmadığımı söylesem de dinletemedim sonunda sevgilim bi işe giricek gibi oldu bende ordan güven aldım sonunda ısrarlarına da dayanamayıp tamam aileler tanışsın dedim ancak öğrendim ki sonradan bana korkusuna iş olayını söylemiş bende o zamana kadar askerliği evliliği gözümde haliyle büyüttüm öyle bir yalanını yakalayınca da onunla düzgün bi yaşamım olmıcağını düşünerek ayrıldım. Ne ona ne de ailesine gerekçelerimi söylemedim. Benden ayrıldıktan sonra ilk bir ay çok kötü olmuş ama sonradan kendini toparlayıp işe girmiş hatta seneye içinde işle anlaşıp askere gideceğini benimle tekrar olmak istediğini unutamadığını söyledi ki ben de bu kadar şeyden sonra unutamamıştım ve engellerde ortadan kalkınca az çok tekrar barıştım ancak şu anda ailesi beni kabul etmiyor kızgınlar
Hayırlısı olsun daha kendi hatasını ailesine söyleyemeyip konuşamayan birisiyle evlilik olmazdı zaten,Gerek kalmadı konuşmaya seçim yaptı ailesini seçti
Acaba erkek arkadaşın seninle barıştığına pişman oldu ayrılamadığı içinde böyle bir oyun mu oynuyor? Belki ailesinin tepkisi bu şekilde değildir.Neticede sevgilinizin ağzından dinliyorsunuz olanları...Off nasıl anlatıcam bilmiyorum ama durum şu ben sevgilimle 2 senedir beraberim 2 ay önce aileler tanışıcaktı ama ben bir hafta kala ondan ayrıldım önemli sebepler yüzünden askerlik iş falan. Ama 1 ay önce tekrar konuşmaya başladık ne o beni unuttu ne ben onu. Ancak ben ayrılırken bunun annesine ayrılma nedenimi söylemedim önceden beni çok severdi ama 2 ay önce onları öyle bir konuma soktuğum ve sanırım sevgilimde ayrılıktan sonra benim gibi çok kötü olmuş hastalanmış falan onun için benden nefret ediyor ailesi. Hatta sevgilime onunla olucak olursan evlatlıktan reddederiz diye tehdit etmişler. Sırf benimle olsun diye ailesini silmesini tabi ki istemiyorum ve tekrar barıştığımız için nasıl tepki vericeğini bilmeden aramadım hiç annesini kötü bişey söylemesinden korktum. Arayıp ayrılmamın nedenlerini söylemek istiyorum ama nasıl yapıcağımı da bilmiyorum herşey o kadar karıştı ki. Bi kere düzelse şeker gibi kadın normalde ama nasıl düzelticem bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Çok basit, adım attım ama olmadı diyeceksin, lütfen bu kadar dert eymeyin bu durumu.İllaki üzülücem şu an biraz şoktayım sadece gözyaşım gelmiyo şoku atlattıktan sonra zamana ihtiyacımvar ailesinden de kendisinden de tiksiniyorum şu anda içimde nefret büyüyor gittikçe onlar benim ahımı alır da Allah onları bildiği gibi yapar inşallah kafam çok karışık ne düşüneceğimi bilmiyorum babama annem dün söylemiş tekrar barıştılar diye aileme ne dicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?