Bir daha asla eski benliğinize ulaşamazsınız. İyi düşündünüz mü?
Bakın biz burada kaç kişi toplu terapi almaya karar verdik. Yani, emin misiniz? Buna hazır mısınız?
Çocuklarınıza, ailenize son kez sarılın.
Ola ki o bilgi size erişirse bir şekilde, şimdiden Mevla şifa versin.
Ben bu vebale ortak olamam. Hoşça kalın. Kısa da olsa sizi tanımak güzeldi.
İlk bir hafta uykuda sayıklama, sanırlar görme gibi semptomlar oluyor ama zamanla etkisi azalıyor.chemist0 85. sayfadayım. Beynimin şiştiğini fiziksel olarak hissediyorum. Boş bakıyorum. Hayattan beklentilerimi sorgulamaya başladım. Bana bi şey olursa o kadına söyleyin eşşek gibi benim çocuğuma köfte yapacak benim oğlum tek varis
şu konu bitsin kendime 1 ay dijital detoks uygulayacağımİlk bir hafta uykuda sayıklama, sanırlar görme gibi semptomlar oluyor ama zamanla etkisi azalıyor.
Ha bir de eşinizin ikinci eşiyseniz, çok büyük lanete maruz kaldınız. Onun için bilim dünyası şu an çaresiz.
Bekar adam mı yok?
Kimsenin rızkını yemeyecektiniz.
chemist0 beğendin mi yaptığını? Dünya tatlısı kadın neler diyor senin yüzünden:)
Hâlâ şansın var ama bırakamıyorsun değil mişu konu bitsin kendime 1 ay dijital detoks uygulayacağım
kara delik gibi bu bitsin ikinciye başlayacağımHâlâ şansın var ama bırakamıyorsun değil mi
Sen hâlâ niye çalışıyorsun orada? Bulunamaz bi iş mi, mükemmel şartları mı var, çok mu mutlusun?Abisinin bunu beni delirtmek icin soyledigini hic mi dusunemedin
Hepimiz gibi oda özlesin muso yuMusozede olsun istedim
Ay konu sahibi ban yemiş ya neye üzülmüş ki adam güzelsin nişan tak demiş bunda üzülecek ne var şimdi ay acaba konu sahibi evde kaldın diye mi algıladıEski erkek arkadasimin isyerinde calisiyorum babasi dukkana urun falan getiriyor ben diziyorum beni biraz suslu gorunce bugun bana eliyle Nisan tak falan isareti yapti isaretlerle anlasiyoruz konusamiyor bence birini bul nisanlan falan gibi eliyle yuzuk isareti yapti cok gucume gitti arkadaslar
Belkı başka bir şey solemıstır.Eski erkek arkadasimin isyerinde calisiyorum babasi dukkana urun falan getiriyor ben diziyorum beni biraz suslu gorunce bugun bana eliyle Nisan tak falan isareti yapti isaretlerle anlasiyoruz konusamiyor bence birini bul nisanlan falan gibi eliyle yuzuk isareti yapti cok gucume gitti arkadaslar
Sakin ol... Gel sana yüzük takayım demek istememiştir benceAcaba ogluna soylesemmi biz iyi kotu bisey yasadik bubaekilde konusulmasi hos degil
Hayatından endişe ediyorum, rica ederim ses ver.kara delik gibi bu bitsin ikinciye başlayacağım
Aşko bana Burhan Altıntop diyebilirsin.Niye o zaman yarmagül ü koydun.Ben gargamel'i koysam Gargamel demeyecek misin.
Beni almadan yemeğe gittiler eskiden eşim hep benimle çıkardı yemeğe simdi o kadinla gidiyor beni yanlarına almiyorlarHayatından endişe ediyorum, rica ederim ses ver.
O kadın hamiledir belki, üzülmeyinBeni almadan yemeğe gittiler eskiden eşim hep benimle çıkardı yemeğe simdi o kadinla gidiyor beni yanlarına almiyorlar
Daha benim cocuguma bakamiyor o bebege nasil bakacakO kadın hamiledir belki, üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?