boşver onu ben çözerim sen musoyu anlatSoruyu anlamadımhalen bi miktar çözemediğim şeyler var demekki
nicki okuyunca bi ürperme geldiMune değil kazenden ürk
O anlatılmaz, yaşanır.boşver onu ben çözerim sen musoyu anlat
iyice merak ettirdinizO anlatılmaz, yaşanır.
Ben anlatamam.. onun yüzünden 500 kilo oldumboşver onu ben çözerim sen musoyu anlat
üye miydi kız başlığını at da okuyayımBen anlatamam.. onun yüzünden 500 kilo oldum
Ilık bir yaz günü, muso beyaz gelinliği ve çeyizi ile, kayınpederinin havuzlu villasına gelin olarak gelir. Hikaye böyle başlıyor. Sonra bu gelinlik ve çeyiz konusundan asla ve asla yakanızı kurtaramıyorsunuz. Evet, belki siz de evlenirken gelinlik giydiniz ama bir gelinlik ancak musonun gelinliği olunca bu denli anlamlı olabilir. Ay devam edemeyeceğim, gözlerim nemlendi. Başka arkadaş devam etsin.iyice merak ettirdiniz
Böyle seylerde ban sebebi.. ama kaç milyonyüs mesaj var orda çılgın mısınüye miydi kız başlığını at da okuyayım
Allah aşkına at okurum benBöyle seylerde ban sebebi.. ama kaç milyonyüs mesaj var orda çılgın mısın
ablamızın asaleti sizi etkiledi heralde ona yordum...Ilık bir yaz günü, muso beyaz gelinliği ve çeyizi ile, kayınpederinin havuzlu villasına gelin olarak gelir. Hikaye böyle başlıyor. Sonra bu gelinlik ve çeyiz konusundan asla ve asla yakanızı kurtaramıyorsunuz. Evet, belki siz de evlenirken gelinlik giydiniz ama bir gelinlik ancak musonun gelinliği olunca bu denli anlamlı olabilir. Ay devam edemeyeceğim, gözlerim nemlendi. Başka arkadaş devam etsin.
Ahaha cok zevkli ama baska üye ve konusunu tasımakAllah aşkına at okurum benneymiş ban sebebi ay konu dışı konuşmamız mı
özelden atılmıyor mu ordan at bi şey yap çatlayacağımAhaha cok zevkli ama baska üye ve konusunu tasımak
Bir daha asla eski benliğinize ulaşamazsınız. İyi düşündünüz mü?özelden atılmıyor mu ordan at bi şey yap çatlayacağım
Ahaa günaha girmişimBir daha asla eski benliğinize ulaşamazsınız. İyi düşündünüz mü?
Bakın biz burada kaç kişi toplu terapi almaya karar verdik. Yani, emin misiniz? Buna hazır mısınız?
Çocuklarınıza, ailenize son kez sarılın.
Ola ki o bilgi size erişirse bir şekilde, şimdiden Mevla şifa versin.
Ben bu vebale ortak olamam. Hoşça kalın. Kısa da olsa sizi tanımak güzeldi.
Ama sizin sevdiğinizi biliyor mu?Ama ben oglunu seviyorum?
Yolladın di mi, ne istedin cici bebedenAhaa günaha girmişim
İçimde bir yandan endişe bir yandan cesaretimin verdiği o coşku varBir daha asla eski benliğinize ulaşamazsınız. İyi düşündünüz mü?
Bakın biz burada kaç kişi toplu terapi almaya karar verdik. Yani, emin misiniz? Buna hazır mısınız?
Çocuklarınıza, ailenize son kez sarılın.
Ola ki o bilgi size erişirse bir şekilde, şimdiden Mevla şifa versin.
Ben bu vebale ortak olamam. Hoşça kalın. Kısa da olsa sizi tanımak güzeldi.
Musozede olsun istedimYolladın di mi, ne istedin cici bebeden
Nebiçim bir aileye yahuu..Abisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmek
Istiyor bir kac kiz var konustugu falan diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?