Ailesi bilmiyordu aramizdakini peki ya yarin birgün barisirsak babasi neden bunu yapti üzüldüm

iyice merak ettirdiniz
Ilık bir yaz günü, muso beyaz gelinliği ve çeyizi ile, kayınpederinin havuzlu villasına gelin olarak gelir. Hikaye böyle başlıyor. Sonra bu gelinlik ve çeyiz konusundan asla ve asla yakanızı kurtaramıyorsunuz. Evet, belki siz de evlenirken gelinlik giydiniz ama bir gelinlik ancak musonun gelinliği olunca bu denli anlamlı olabilir. Ay devam edemeyeceğim, gözlerim nemlendi. Başka arkadaş devam etsin.

ablamızın asaleti sizi etkiledi heralde ona yordum...

özelden atılmıyor mu ordan at bi şey yap çatlayacağım
Bir daha asla eski benliğinize ulaşamazsınız. İyi düşündünüz mü?
Bakın biz burada kaç kişi toplu terapi almaya karar verdik. Yani, emin misiniz? Buna hazır mısınız?
Çocuklarınıza, ailenize son kez sarılın.
Ola ki o bilgi size erişirse bir şekilde, şimdiden Mevla şifa versin.
Ben bu vebale ortak olamam. Hoşça kalın. Kısa da olsa sizi tanımak güzeldi.

Ahaa günaha girmişim

İçimde bir yandan endişe bir yandan cesaretimin verdiği o coşku var

yaw adam bilmiyorsa oğlunu sevdiğini iltifat etmiş işte. çok komik bir konu kusura bakma

Abisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmek
Istiyor bir kac kiz var konustugu falan diyordu
Nebiçim bir aileye yahuu..
Babası işaret dili ile yüzük parmağına dikkat çekiyor,abisi olacak kardeşinin evlilik merakını anlatıyor.
Demek ki çalışanlarına bacı gözüyle bakıyorlar yoksa aslan oğluna sizi önerirdi yada aslan kardeşine.
Yaranıza tuz basmış olabilir yada yaranızı kaşımı da olabilirim gidip de eski sevgiliye baban yüzük işareti yaptı diyip kendini küçük düşürme önerimi ciddiye almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…