Ailesi ve cocuklariyla yaşayan bir adam Yeni bir ilişki

Bu adamla Evlenmelimiyim?

• Evet

OY: 2 0,9%
  • Hayır

OY: 216 93,5%
  • Bilmiyorum

OY: 13 5,6%

• Ankete Katılan
    231
Adamın her lafı köprüyü geçene kadar

Yaw, arkadaşım, kızlarımız cahil, pembe hayaller peşinde koşuyarlar, çokta sorgulamadan, tanımadan evlilik yapıyorlar. Her türk erkeğinin bir alıcısı var diyorum...

Siz, ben zaten bir evlilik yaşadım, az çok nedir bilirim diyorsunuz.

Sonra da: 1- Benden 14 yaş yaşlı 2- 2 çocuklu, 3- hem annem hem çocuklarla yaşayacağız 4- Şu anki gelir bizi geçindirmeye yetmez diyen bir adamla evlensem mi diye ciddi ciddi kafa yoruyorsunuz.

Evlenirseniz iyi bir macera olur bence. İlkinden daha aksiyonlu.

Son düzenleme:
Hem kayinvalide hem eski eşten cocuklar.. ters bir durum olmasi durumunda sizi degil cocuklarni ya da annesni savunacagni bliyorsunz dmi ? Ustelik kimse babalık gorevni bırakıp sonradan gelen bir eşi savunmamali zaten bence, ha hakli olursunuz o ayri ama bence bu durumlarda babalik daha agir basmali.
Ben tercih etmem, secim sizin.
Zor bir hayat olacagi aşikàr

Evlenince aynı yaprak dökümünde ki Fikret gibi ailenin hizmetçisi olacaksınız. Çocukların sorumluluğu yaşlı bakımı size kalacak. Neden böyle bir yükün altına kendinizden 14 yaş büyük biri için gireceksiniz? Boşandınız diye kendi değerinizi düşürmeyin lütfen. Bende boşandım ama 2. Evliliğim kriter olarak ilkinden çok daha iyi olmayacaksa tekrar neden kendimi sıkıntıya sokayım ?

Yani eğer onun çocuklarıyla aynı evin içine girince bir yerde ters düşsen onun kocalık değilde babalık duygusu ağır basar gibi geldi. Bir de kayınvalidede olacak. Bana biraz zor gibi geldi
bir dur daha yeni boşandın. Bir kafanı dinle bir sakin ol hemen bodozlama dalma derim. Üstelik çocukları var

Kıskanç bir kadınım.

Hayır ilk evliliğim olmayacak ikinci evliliğim olacak.
Ben 33 yaşındayım adam 47 yaşında
Çocukların biri 12
Diğeri 10 yaşında

Yok pek sevmiyorum.

Evet bende sigarayı bırakacağını düşünmüyorum...
bu benim kırmızı cizgilerimden biri onu reddedince sigara kullanımı istemiyorum deyince söz verdi bırakacakmis

Yaşım genç belki bir bebek sahibi olmak istedim.
Ve açıkçası aşka sevgiye doymadım evlilik mi yaşadın işkence mi çektim bilmedim.
Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten.
Yaşınız çok genç,denk birini bulmadan evlenmeyin lütfen.

Demekki adam niyetini belli etmiş.
Gel vaz geçin yol yakınken üzülen siz olursunuz.

Konuyu okudum sonra uyudum .. uykumda bile sizinle uğraştım .. ya abla Allah aşkına nedir zorun. Yeni boşanmışsın çalışıyorsun gez toz, eğlen kendine vakit ayır.. koşa.koşa tekrar evlenmeyi istemek nedir. Hele şartlar böyleyken ..

Her Türk erkeğinin bir alıcısı olduğundan adamlar da özgüven tavan oluyor. Sonra kendi tiplerine bakmadan kadınlara bakımsızsin, yok kilon şöyle o böyle diye laf ediyorlar.

Kendinden 14 yaş küçük kadina 2 çocuk ve anne yaşayatacağı hayatı şart koşabiliyor rahat rahat. Çocukları tamam birde üstüne anne var.
Kadın bunu olabilir mi diye üzerine kafa yoruyor.

Ama sigara önemli tabi bak onun için söz vermiş.

Benim yüksek lisanstan tanıştığım hiç evlenmemiş bir kız arkadaşım var; 3 çocuklu adamlar talip oluyor demişti...Yani şu adamlardaki özgüvene birazda 'sinek kadar kocam olsun ama başımda dursun' diyen türk kadını neden oluyor kesinlikle. Allahtan kız akıllı...

bion da ne yazacağımı yazmışsın, bile bile lades diyosun.

Yaprak dökümünü izledinizmi bilemiyoru....orda bu hikaye vardı...ama gelin sabretti ve başardı...herkezin harcı değil...çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…