Ailesi yüzünden beni terketti hemde 3.defa :((((

Gerçek anlamda çıkma manasında kimseyle çıkmamış ama ailesinin bulduğu kızlara gidip baktığı olmuş da hep bi bahane olmuş bazen gitse de kıza bakmadan dönmüş falan sevdiğini beni özlediğini hep hissediyor gibiyim.

Buna sebep olması ne acı. Ama sen mutlu olmuşsun işte sonunda haketmiyorlar zaten değeri falan ama aşık olunca itemiyorsun.

On yıllık bir ilişkiden sonra aynı durumları bende yaşadığım için yazmak istedim. Bu tarzdaki insanlara şans vermek yada onlar için üzülmek kedinize yapabileceğiniz en büyük saygısızlıktır. Şu an duygularınızla hareket ediyorsunuz mantık ön plana geldiğinde ise böyle bir insanın sevilmeye layık olmadığını kendiniz göreceksiniz. Umarım en kısa zamanda sizi gerçekten seven ve değer veren birisi karşınıza çıkar.

Çok özür dilerim.Acı olacak ama kendinizi kandiriyorsunuz. Eğer sizi gerçekten sevseydi su an evli olurdunuz.Ne aile bahane olabilir ne de başka bir şey.. Gerçek sevenlerin neleri asabildigini çok iyi gördüm. Aile engel değil.Seven insan gidip kızlara bakmayi aklından geçirmez başka birini seviyorken. Bakin bana ben de beni seviyor diye hep kendimi kandirdim.Ama nedeni son gün bile seni seviyorum dedi. Sonuç bana mesaj yazıp başka biriyle konustugunu soyleyip ayrıldı. Üstelik 4gun sonra kızla evlerine geldiler.. Biz sadece kabullenmek istemiyoruz.Uyanin lütfen. Su an duygulariniz size oyun oynuyor.Biraz mantiginizi da koyun.Olanları düşünün.Taşlar yerine oturacak. Kendinizi düşünun.Baskalarini düşünmeyi birakin. Yasadiklarinizda size güç versin. Kahraman Tazeoglu'nun Yaralı kitabindan "Bazı yaralar sardikca kanar,bazı yaralar kanatmadan kapanmaz ."

Son düzenleme:

biliyorum kesinlikle çok haklısınız aklımın oyun oynadığı da bir gerçek ama görüşmek istediğimde asla hayır demiyor özlemese sevmese tamamen bitirse yada istemese insan görüşmek de istemez herhangi bir çıkar da elde eedemeyecek ki. Ve kaç ay geçti ailesinin bulduğu kimseyle olmadı kendisinin de kimse yok hayatında böyle olunca işler değişiyor ha şimdi evli olurdunuz derken haklısınız da ya gerçekten babayı ezemiyorsa diyorum bazen bizim bilmediğimiz şeyler oluyor ailelerde yetiştirilirken nasıl yetiştirildi bilemiyorum.

Tatlım birkaç hafta aşk acısı çekersin biter. Sonra sen mutlu bir evlilik yaparsın o da akrabasının kızını alır ama ömrünün sonuna kadar ot gibi yaşar pişman ve mutsuz

Tatlım birkaç hafta aşk acısı çekersin biter. Sonra sen mutlu bir evlilik yaparsın o da akrabasının kızını alır ama ömrünün sonuna kadar ot gibi yaşar pişman ve mutsuz
bilemiyorum ALLAH bilir tabii de ben kurtulamadım kaç yıldır öyle bir kaç haftada geçmedi hiç bir zaman. Parçam olmuş gibi. Kendimden nefret ediyorum artık.

İnanin su an o kıza ragmen ben de görüşmeyi istesem görüşür benle. Üstelik istesem hergun gorurum. Ama yaptığı şeyle artık hiçbir dönüşü yok.Birilerine güvenmeyi inanmayi kaybettim ama Allaha şükür gururum var. Sakin yanlış anlamayin bunu kendim için diyorum. Sizin için ise tabiki yasanmisliklar var görüşmeyi isterseniz görüşür tabiki.Ailesine çok bağlı insanları da gördüm. Hatta biri ailemizde. Ailesi de istemiyordu. Ama o kadar çok seviyordu ki vazgeçmedi . Böyle ayrılmadı da. Sonunda evlendiler.Onun için ben aile engeline inanmıyorum. Çalışıyor mu? Evliliğin sorumluluğunu alabilecek biri mi? Ailesinin sırtından geçinen biriyse tabiki yapmaz. Onun dışında sizin ne suçunuz var? Ben 3defayi kaldiramazdim gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…