Ailesi yüzünden beni terketti hemde 3.defa :((((

Erkeğe bak sen erkeğeee :) daha simdiden anasinin babasinin agzina bakan adamdan hayir mi gelir kuzum. bosver Allah kurtarmis.

ne güzel demişsiniz ama öyle canım yanıyor ki işin doğruluğunu bi kenara bırakıp onun gelmesinden başka bir şey düşünemez oluyorum bi kerecik sarılsın bi kerecik yüzünü göreyim diye ölüyorum :^(

Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin.senin yerinde olsam bırak mutsuz olmayı adını cismin bile unutur yeni sayfa açardım.inan bana birazcık sevseydi seni şuan bu yorumları okuyor olmzdın.değmezzzzz

artık bilemiyorum ailemi gerçekten yoksa o bi bahane mi ben çözemedim gitti çünkü annesinden ziyade sorun babası. Baba istemediği an gözümün yaşına bakmadı.
Benim eşimin babası da başlar da beni istemedi ama eşim evi terk etti bana sahip çıktı.şimdi kızım güzel gelinim diye dolanıyor.herşey erkekte biter güzelim

Doğal bir süreç sizin ki. Birden bire terk edilen herkes ilk başta bunu yaşayabilir. Kendini bırakır, dibe çöker, her an donmesini bekler..Dünyanın sonu geldiğini düşünür. Her yerden onu takip eder ( en büyük hata)
Zaman geçtikçe "iyiki" demeye başlar.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Birşeyde ısrarcı olmak inanın ki iyi değil, iyi gelmiyor kimseye.

3 uncu kez affetmissin ve gununu gormussun.
Hala diyosunki yok telefonda konustuk yok kapatmak istemedi.
Neden kabullenmiyosun, bu iliskide seven tek sensin.
Ne kapatmak istememesi?
Neden kendini kandirmaya calisiyosun?
Kendine garezinmi var canim senin?

Bol dua et öncelikle.Onun dışında siz o rahatlığı vermişsiniz."Nasılsa beni bekleyen ,seven var.Ne zaman gidersem beni kabul eder " rahatlığı bu.Baba bahane. Seven insan gerçekten vazgeçmez.Yeni heyecanlar peşinde. O heyecanı bulamayınca yine gelir yine kabul edersiniz. Sizinki bir kısır döngü olmuş artık. Neden bu kısır döngüyü bozmuyorsunuz artık? İlla bir baskasıyla gözünüzün önünde mi gezmesi lazim.Yoksa öyle olsa bile yine de döner miydiniz? Acınızı yasayin.Aglayin bol bol.Bırakın gitsin.Telefonlarına cevap vermeyin. Verdikçe daha çok yaralanirsiniz.

Benim eşimin babası da başlar da beni istemedi ama eşim evi terk etti bana sahip çıktı.şimdi kızım güzel gelinim diye dolanıyor.herşey erkekte biter güzelim
çok doğru diyorsun ama ben görüşmek istediğimde beni hiç reddetmiyor yani kullanma derdi yok kahve içmek için falan yani hemen tamam diyor içinde bir şey olmasa buluşmaktan da kaçardı.

hiç bi kere bile aramadı ki ama görüşmek isteyince ben asla reddetmiyor.

gerçekten sürekli konuşmaya bahane arar gibi olduğu için dedim canım yoksa seviyor mu sevmiyor mu onu zaten bilemiyorum artık. O konuda güvenim yok zaten.

ama kimse yok hayatında bunu biliyorum ve normalde yani hep whatsapp vs. giren adam doğru düzgün girmiyor bile.

takip edeceğim bir sosyal hesabı yok ki çoktan kapatmıştı. Dibe çökmeyeceğim diye çırpındım çırpınıyorum da ama vücudumdan çıkmaya başladı.

Ailesine "gik" diyemeyenden koca olmazz..
Evlenseniz ailesine ezdirecekti bu sefer.
Anasinin babasinin sozunden gayri soz tanimayan insanla zaten kendi ailenizi yuvanizi kuramazsiniz..

Niye niye diye isyan edeceksiniz
ama Allah korumus valla.

Siz halen umutlusunuz.Dönse yine kabul edersiniz.Ama nereye kadar böyle.Gerçekten yorulmadiniz mi? Hayatında biri olup olmadığını bilemezsiniz ki. Arayışa girmiştir bile. Allah bir engel cikariyorsa bu sizin hayriniza demekki. Her serde bir hayır vardır. Onun için siz kendi hayatınıza odaklanin.Unutmaya çalışın.Unutmak çok zor .Sizi çok ama çok iyi anlıyorum.3haftadir ben de unutmaya uğraşıyorum. Ama kesinlikle dönmem. Kendinizi sevin biraz. Yaziktir. Ben de o kadar mahvettim kendimi.Ne oldu? O mutlu mesut devam ediyor.Olan bana oluyor. Bazen dayanması çok zor.Ağlarım zirlarim.Ama gececek.Siz neden bu cesareti gostermiyorsunuz?

bilmiyorum :'( Yüreğim dayanmıyor dağlanıyor. Elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olamıyor. Daha öncesinde uzunca bi zaman ayrılık yaşadık geri döndü evlenmek istiyorum diye sonra yine terketti bu beni daha çok tüketti

Size kendini hatirlatmak,unutturmamak amaç. Evlilik için gelmiş ama arkanizda durmamış. O uzun ayriliginizda onun hayatına biri girmiş mi? Yani ben kesinlikle girmistir diyorum.Çünkü erkekler ayrilacagi zaman daha ayrılmadan bunun planını yapıyor. Geri dönerse kabul edecek misiniz tekrar? Bu defa kendinizi düşünün. Neden kendinizi sevmiyorsunuz? Unutmaya çalışın. Adamda alışkanlık olmuş geri dönüşler. Tekrar olursa kesinlikle kabul etmeyin.Size ulaşabileceği bütün yolları kapatın.

kızlar kendımden biliyorum bu sürekli giden adamlar varya,gittiklerinde boş durmuyır,illa bi gülüş değiyor yüzlerine,sonrası yıpratıcı zaten,ama deneyip tüketin derim,benden de sürekli giden gelen biri vardı,hep beklerdım,taki bi gidişinde başka bırını tanıdım,güzel bir gülüşl değdi yüzüme,diğeri döndü geldi,ama bana ona bakınca anladım ki gitme vakti...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…