Öncelikle umarım evladınız yoktur. Nasıl dolduruyorlar eşini,ne söyluyorlar. Tartışma konularınız neler oluyor genelde
Bir ömür böyle geçmezdi zaten.. belli bir zaman sonra bunlardan kurtulduguna sevineceksin bile.. iyiki de yol yakın iken dönmüşsünüz hepiniz..
Demekki o da dünden razıymış baksana sen hemen boşanmayaEvet benim yuregim kalmadi, omur boyu cekilmezdi inan. Tasinalim derdim, annesi babasi istemiyordu. Kocamda onlarin korkusundan beni oyalayip durdu gideriz diye.
Suan daha cok icim aciyor, ne icin cektim diyorum? Zaten ailesi benjm ailemi hic aramadi. Onlar memnun. Kocamda dun telefon acti bosadi dinen
Iyi olmus esiniz böyleyse degismiyorsa kisa yoldan bitirin derim.
Inanin ayni problemmleri yasadik, belki daha beterini yasadik ama esim idare etmeye calisti bakti anne babasi haksizlik yapiyor bencillik yapiyor bunu anlad gördü ve benim yanimda oldu. Inanin bosanmak sacma geliyordu cünkü esimle hic sorunum yoktu ama ailesi ikimizi de cok yipratti, ama gercekten. Bir de biz ne yaptik hep onlar iyi aaa iyiligini istiyor. Ya hergün telefonla aramiyorum diye kava cikariyordu, cok mu normal bu simdi zaten haftanin cogu günü görüyorum yakinim. Istiyorki her gün evine gideyim üzerine bir de telefonla ariyim onu. Ya esimi o kadar cok arayip görmüyorum ben kendine oyuncak istiyor. Kendi yapmiyor benden istiyor. Zaten bana karsi cok surat yapti baslarda ben de ona göre mesafeli davrandim, yüzüne gülmeyene gülebilir mi insan..
Demem o ki bu insanlar dgeismez, asla onlari hatali kabul ettiremezsiniz. Ama esinize yazik karisinin yaninda olamamis. Tamam evliligin ilk senesi zordur ama beyin denen birsey var zamanla görmesi lazim ne oluyor diye..
Siz yeni bir sayfa acin, kötü seyler yasamissiniz ama bu hayatin sonu degil. Dogru karar alirsaniz bundan sonra mutlu olma sansiniz yükselir.
Daha coooook gencsiniz, kiyamam ya. Böyle genclere bunu yapiyorlar ya, inanin su büyüklere öyle kiziyorum ki. Simarik cocuk gibi davranmalarina hayret ediyorum.
çok üzüldüm ama emin ol en iyisini yapmaşsinn :)
Allah razi olsun, insallah bundan sonra toparlanabirim. Ama icim yangin yeri.. Soylediklerinin aynisini yasadim. Annesi cok cahil, cok gorgusuz bide. Ona ragmen idare etmeye calistim. Giderdim, hosgeldin BILE demezdi, otururdu surat asardi. Yine neye bozuldu diye dusunmekten kendimi yiprattim. Babasi desen oglum oglum diye ölucek. Ya neden evlendirdiniz oglunuzu o zaman? Benim sucum ne. Benim annemle cok sorunlarim oldu uvey baba yuzunden. Evden kacmak zorunda kalmistim uzaklardan geldim. Tek basimaydim kocama inandim beni koruyup kollar sandim. Baska bi hayalim yoktu.
Simdi tekrar tek basima yasamak zorundayim. 21 yasima yeni girdim, ogrenciyim ve ogrenci yurduna geri donmeliyim. Ama bu kez yikildim. Bu kez nasil toparlanicam bilmiyorum. Sizin cok sukur ki kocaniz arkanizda durmus Allah bozmasin Allah yuvaniza huzur mutlulugu versin insallah.
Benimki adam degilmis. Cocuk gibi, babasi ne derse o oluyor. Babasi ne derse oda bana soyluyor. Sanki kocamla degil, o an sanki babasiyla tartisiyor gibiyim.
Nasil toparlanicam bilmiyorum. Yine yalnizim, yalnizligin ne demek oldugunu ben bu hayatta cok agir bi sekilde ogrendim.
biz bunları çekmek zorunda degilizki annemiz babamız bizi el bebek gül bebek büyüttü elalemin evine gidelim şiddet hakaret iftira etsinler bizde bunları çekelimmi demekki kocası karısına yapılan hakareti görmek istemiyormuş bak eşinin ailesi yüzündende kendi yususı buzulmuş kız direnmiş ama olmamış sabır yani taş olsa çatlarBöyle karamsar olmayin, inanin adiniza durumunuz üzücü olsa bile sevindim cünkü bu insanlardan kurtuldunuz. Calisirsiniz emin olun cok daha iyi bir hayatiniz olur.
bu kötü günler gelip gecicidir. Hicbir zaman böyle kötü devam etmez. Elbet birgün isler yluna girer. Biraz sabirli olun, Allah a birakin. hayirlisini isteyin.
Toparlanirsiniz, zamanla bir bakmisiniz ki hersey geride kalmis. güclüsünüz inanin bu dertlerle basacikabilen her insan güclüdür, buna inanin. Kendinize inanin güvenin. Bunu basardiktan sonra zaten sizi üzebilecek birsey kalmaz etrafinizda. Ne olur umutsuzluga kapilmayin, güzel günler gelecektir.
biz bunları çekmek zorunda degilizki annemiz babamız bizi el bebek gül bebek büyüttü elalemin evine gidelim şiddet hakaret iftira etsinler bizde bunları çekelimmi demekki kocası karısına yapılan hakareti görmek istemiyormuş bak eşinin ailesi yüzündende kendi yususı buzulmuş kız direnmiş ama olmamış sabır yani taş olsa çatlar
biraz dayan dedin ya dayanamamış dedim yani hani sonuçta kimse buna katlanmak zorunda degilanlamadim simdi bana gelen bu yorumun amacini
biraz dayan dedin ya dayanamamış dedim yani hani sonuçta kimse buna katlanmak zorunda degil
sizdemi aynı şeyleri yaşıyorsunuzBen evliligine dayan gibi birsey demedim o da nereden cikti, zorluklara dayan sonu elbet güzel olacak dedim. Cünkü su an dert sahibi kendisi, gececek diyorum sabir dile diyorum ayni yorumu bir daha yazmayayim dikkatli okuyun
hayir benim esim yanimda her zaman ailesi de artik karisamiyor, cok sükür gecmiste kaldi kötü anilarsizdemi aynı şeyleri yaşıyorsunuz
Aminn aminn. Cenabi Allah kimsenin basima vermesin. Hicbi genc kizin hayalleri yikilmasin artikallah yardım etsin kardeşimhem sana hem bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?