Ailesi yuzunden bosandik

Insallah bunuda atlatirim. Insanin zoruna gidiyor, aylarca bunlarin cirkefligini cektim dedikleri laflara sustum. Hepsi icime oturdu.. Buda gecer Allah buyuk.
Ben yine erken kurtuldum, yine buna sukur. Cocugum olsaydi daha zor olurdu hersey.. Gucumu toplayip yoluma devam etmeliyim tek basima

Ne geliyorsa cahil cuheda insanlardan gelıyro işte. Anasıda oğluda biraz akıllı olsalardı

Ne geliyorsa cahil cuheda insanlardan gelıyro işte. Anasıda oğluda biraz akıllı olsalardı

Annesi cahil sonradan gorme, babasida oglundan uzak duramiyor. Birlikte ise gidiyorlar ama yetmiyor. Ben kocamla rahatca aksam cayimi bile icemiyorum hergun ariyorlar. Babasina hic toz kondurmiyor. Bundan sonra otursunlar beraber.

Allah kimseyi boyle bi ailenin kapisina dusurmesin insallah

Aynen ya cocugunuz olsaydi, resmen ucurumdan dönmüssünüz. allah daha güzel kapilar acacaktir. Yasadiklariniz kolay degil ama daha güclü olmak zorundasiniz. Daha cok gencsiniz. Rabbim sizi hayirli insanlarla karsilastiri insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…