Merhaba, 24 yaşındayım, 2 senedir bir ilişkim var. İlerde evlilik düşünüyoruz ancak aklıma takılan şeyler var.
Erkek arkadaşımın annesi vefat etmiş, babası terk etmiş. Teyzesi büyütmüş. Evde temizlikten, bulaşığa, teyzesinin çocuklarını uyutmaya kadar birçok işi erkek arkadaşım üstlenmiş. Başta bunlar güzel bir şey gibi gelse de zamanla sinirlerimi bozmaya başladı.
Teyzesi yaşlı değil 38 yaşında, kendi çocuklarına bakabilecek durumda, sağlıklı. Ancak teyzesinin 6 yaşındaki kızı her gece erkek arkadaşımla beraber sarılıp uyuyor. İlerde evlenince evimizden bir odayı bu çocuklar için hazırlamayı düşündüğünü ve istedikleri zaman bizimle beraber yaşayabileceklerini söylemişti daha önceki bir konuşmamızda.
Evde temizliği aksattığı zaman teyzesiyle tartışmaları oluyor. Teyzesinin sözünden çıkamıyor. Benimle beraberken teyzesi aradığında beni bırakıp hemen eve gidiyor. Şu an yanımda kız arkadaşım var diyemiyor. Ki tüm ailesi beni tanıyor, defalarca kez bir arada bulunduk.
Bugün onlara böyle davranan yarın sana da aynı şekilde davranır diyerek çevrem ayrılmamamı söylüyor. Ancak ailesine bu derece bağlı ve sözünden çıkmayan bir insanla beraber olur mu karar veremiyorum. Fikir verirseniz çok mutlu olurum.