- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
O bebek için evlenmiş zaten.ben çocuk için evlendim diyip duruyorduBebeğiniz varmis ikinizin ortak karariyla mi oldu cunku kotu giden bir evlilik varmis
Yazdım malesef canım küfür hakaret hepsini yazdım ya Allah razı olsun bana yazıyorsun canım düzeleceğim ama zamana ihtiyacım varRuh hastası sinirinizi bozan bir adama tepki vermişsiniz. Yüz kere yazdık size. Adam ruh hastası, sizi o hale getiren o. Şimdi de başkaları ile görüşmeye çalışıyor ve size hala laf getiriliyor diye. Ailesi ve kendisi ile görüşmeyin. Nafaka tabi ki alacaksınız. Adama sizi manipüle etmiş, kullanmış. Artık önünüze bakın ve bıçak gibi kesin atın. Sakın küfür, hakaret vs yazmayın.
ama şuan cocugunu goremeyecek hergunO bebek için evlenmiş zaten.ben çocuk için evlendim diyip duruyordu
Canım adam ben normal değilim beni sen delirttin diyor bana git evlen hayat arkadaşı bul diyor.çocuğumu üvey babayla mı büyüteyim diyorum.üvey baba öcü değil diyor.onu rol model alacak diyorum vsss umrunda değil.onu ailesi çok dolduruyor ablaları abileri canım.ama şuan cocugunu goremeyecek hergun
Bu nasil cocuk sevgisi
ozaman sen bebegine konsantre olacaksın cnm onunla kendine yasam kuracaksınCanım adam ben normal değilim beni sen delirttin diyor bana git evlen hayat arkadaşı bul diyor.çocuğumu üvey babayla mı büyüteyim diyorum.üvey baba öcü değil diyor.onu rol model alacak diyorum vsss umrunda değil.onu ailesi çok dolduruyor ablaları abileri canım.
sizin konunuzu hatirladim ikinizin barismasini engelleyecek herkese dusman oluyorsunuz bosanmissiniz bitmis artik neden onunuze bakmiyorsunuzDaha önceki konularımda bahsetmiştim boşandığımdan.annesi çok iyi bir kadın be temiz kalpli bana geldi bebeği görmek için.yine aynı konular açıldı.
Boşandığım adamın ailesi yani ablalatı abileri diyormuş ki buna ondan boşandın ya tamamen kes ilişkiyi diyormuş.hiç görüşme diyorlarmış.bebek için ne diyorlar bilemem.
Onunla birleşsen yine aynı olur anlaşamazsınız diyorlarmış.yani aynı olur dediği ben doğum sonraki kavgalar tabaklar kırdım bunu evden kovdum bu da sinirden kafasını duvara vurdu vs...yaşadığımız her seyi ailesine anlatıyordu zaten.
Bu adam da ailesine benim hakkımda paragöz diyormuş halbuki ne nafaka ne tazminat çöp istemedim evlenirken bile brnim bekarken biriktirdiğim altınları satıp eşya aldık.
Boşanırken çocuğun masraflarının üçte ikisini o üçte birini ben karşılicam diye anlaşmıştık.ben 1000 tl ver demiştim.ya o ay 1000 tl harcamazsan çocuğa üstü ne olacka paranın demişti o yüzden üçte iki üçte birde anlaştık.ben aydan aya bebeğin alışverişlerini yapıyorum fişlerini biriktiriyorum.hesaplayıp buna gönderiyorum şu kadar tuttu diye vana diyor ki kendin için aldığın şeyleri de yazmıyon bana değil mi diyor.
Çocuğunu haftada iki kez yarım saat taş çatlasın 1 saat görüp gidiyor.ailesine ablalarına...aynı şehirdeyiz birbirimize 1 km uzaklıktayız bu arada.
Dünkü olaylardan sonra annesinin konuşmalarından sonra da bugün mesaj attım ona hakaret ettim ama a...i ş....z sen de ailen de a....nız vss......hakkım haram olsun vs bir sürü şey yazdım.nafaka davası açacağımı bebek için belirttim
Karantina biyene kadar da bebeği görmek için gelme dedim.sende zerre kadar hakkım varsa haram olsun dedim.senin ailenden bri tek annen düzgün iyi kalpli diğerleri beş ğara etmez dedim vs...
Kızlar bu evlilikte kendimi çok suçluyorum.hamilelik ve doğum sonrasında hiç normal davranmadım.bana birşeyler söyletin duygularımı toparlayamıyorum.
Yeni doğum yapmışım.ilgi yok sevgi yok sürekli sürekli ablaları abileri.bana ne maddi ne manevi destek oluyor.neyse haklısın ben de kendi aileme anlatınca onlar da bana aynısını diyoe uzak dur gelse bile isteme diye.Ben de ablama abime eşim şunları şunları yaptım desem onlarda aynılarını söylerler. Bence eski görümce ve kayın doğru söylemiş. Ama sen aranızı düzeltsinler diye bekliyordun galiba.
Artık boşanacağınızı kabullenip önüne bakmalısın.
Eski kayınvalidem saf bir kadın her şeyi anlattıSize laf taşıyanlar kim?
Yani burda hatalı olan hala eşin olan kişi. Eşiyle kardeşleri arasında denge kuramamış. Kendi açığını kapatmak icin de seni suçlu göstermiş.Yeni doğum yapmışım.ilgi yok sevgi yok sürekli sürekli ablaları abileri.bana ne maddi ne manevi destek oluyor.neyse haklısın ben de kendi aileme anlatınca onlar da bana aynısını diyoe uzak dur gelse bile isteme diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?