Ailesine de kendisine de en ağır hakaretleri yazdım.

Bir sarılmasıyla bir öpmesiyle yanaktan bir canım demesiyle ben ona sımsıkı bağlanacakken hastalıkta sağlıkta en kötü günlerinde her zaman yanında olacakken o bana bunları yaptı.yemek yerken kaba yiyormuşum.ki evet hızlı yerim.yatarken de kaba yatıyormuşum evet bşraz deli yatarım
O ise naziktir incedir.bunlar da etkili olmuş boşanmasında.
Yavru bir kuş yaralı.en çok yalnızlıktan korkuyor yağmurda ıslanıyor tek başına üşüyor.en çok üşüyor.onu biri sahipleniyor ama bir süre sonra bir kanadını da kendisi kırıp bırakıypr bir de yavruyla çok arabesk gelecek çoğu dalga geçecek burda ama hislerim tam olarak budur.

Biz ne yazarsak yazalım sen o çemberin etrafında dönüp duracaksın .
İrtibata geçme çabası, hakaret ,küfür vs işlerini bırakta en azından adam iyi kötü babalığını yapsın kızına .
Kızını baba duygusundan yoksun bırakmamak çaban olsun artık su saatten sonra.Sanma ki ona göstermeyince o adam acıdan ölecek umrunda olmaz zamanla alışır bunu unutma .En büyük kötülüğü kızına yapmış olursun .

Evet malesef eski kocam SOKMA akıllınailesi boşan dediği için boşandı.
Siz kendinize, kendinizin bile sokma akıllı olduğunu kabul ettiğiniz birini layık görüyorsanız (ki o sokma akıllı dediğiniz adam tarafından istenmemiş durumdasınız şu an), ben sizin önünüzde şapka çıkartıyorum, Allah içinize sindirsin.

Kaldı ki, madem o kadar sokma akıllı, sizin soktuğunuz "boşanmayalım" aklını kullanmamayı seçmiş? Yani boşanmak kendi tercihine dönüyor bu noktada.

Bakın ben de öğretmenim, gelir seviyenizi az çok biliyorum.

Hiçbir güvencesi olmadan, biçare, sokakta kalmış bir kadın değilsiniz.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum, branş ve hizmet puanınızı da bilmiyorum ama gidin. Branş nereye açıksa, puan nereye yeterse kalkın gidin. Siz maaşınızın yarısını güzel bir kreşe veya nitelikli bir bakıcıya ödeseniz, elinizde yine bir asgari ücret kalır.

Kimseniz olmayabilir, benim de babam yok, annem bana destekten ziyade genelde benim ebeveynlik yaptığım bir yapıdadır. Ama bu beni kırılgan değil güçlü yapar. Çünkü kimseye ihtiyacım/eyvallahım yok, olmadı. Hayatta hiçkimseye muhtaç olmamaktan daha huzur verici bir şey tanımıyorum.

Dilerseniz özelden de yazabilirsiniz, tüm samimiyetimle üzülüyorum sizin için, ruh haliniz iyi değil.

Tayin isteyin, yeni bir başlangıç olsun.

Allah razı olsun canım.şükür tek başıma üstesinden gelirim her şeyin.tek istediğim inan ki onun da ailesinden çektiğini görmek

İyi de adam evlendiğine başından beri pişmanmış ve hiç saklamamış. Evet çok kabalık yapmış ama her şey güzel giderken bir anda sizin dediğiniz gibi ailesinin gazına gelip ayrılmamış ki, en baştan zaten aşkı bulmadan evlendiğini, evlenmekte de çocuk yapmakta acele edip hata yaptığını söylemiş. Bu adamın 8 aylık bebekle boşanma davası açmasına şaşırdınız mı gerçekten? Geliyorum demiş zaten olaylar.
Hatta aslına bakarsanız yazdıklarınıza göre sizin adamı boşamanız gerekirmiş ya neyse.

Evet aslında benim onu boşamam gerekirdi canım.çok doğru söyledin.hakkını helal et vakit ayırıp yazdın sizleri de sıkboğaz etnek istemiyorum ama çok yalnız kaldım.ben burda böyle bebekle bir başımayken onun ablalarının yanına gidip mutlu olması beni mutsuz ediyor işte.tüm sorumluluğu bana yıktı.

Uzuluyorum sizin icin. Hem de cok.
Ama kendinize acırsaniz kalkamazsiniz ayağa!
Battikca batarsiniz.

Kimse bize kol kanat germek zorunda degil..
Kocamiz annemiz degil ki karsiliksiz sevsin,sahiplensin,elimizden tutsun, biz naparsak yapalim yanimizda olsun..
Bir eş'ten cok sey beklemissiniz. Kaldi ki sizin ki en olmicak biri..
Seni asla birakmam ,ustune titrerim diyen de boşandi.
Seni hic aldatmam,benim icin ozelsin diyen aldatti.
Herseyinle kabulumsun , senden baskasiyla yapamam diyen de öldürdü eşini..
Insanoglu bu.. insan kendine guvenemiyorken siz nasil guvendiniz bu kdr?
Siz hatayi burda yapmissiniz. Cok guvenmekle..
Simdi de beni nasil birakir gider, ben ayakta nasil duracagim in derdindesiniz. Mağur oldum diyorsunuz,adalet bekliyorsunuz.
Bunu en iyi goren belen şahit olan Allah tır, biz ne desek boş.

Ben de 33 yasindayim. 31 yasinda 2.5 yasindaki ikizlerimle bosandim. 12 yildan sonra istanbuldan kucuk bi sehire, memleketime, ailemin yanina tayin istedim. Köy gibi bir yerde calisiyorum. Inan ben de cok afalladim gelince, işim de yogun ustelik.
Ama ona ragmen eyvallahim yok kimseye. Kendi kendime yetiyorum.
Ben de cok dusundum, maddi manevi sömuruldum dedim aglayarak cok uyumustum bende. Hazmedemedim. Tekrar diyorum boşanmak kolay degil..
Ama arkana bakmayacaksin artik. O onu yapti, bunlar bunu dedi, o mutlu ben mutsuz... bunlari dusunme, kapat konuyu..
Durumunu kabul et ve artik ne yapabilirim in caresine bak!

Çocuğumu büyütüp dini odaklı bir yaşamla geçip gidecem dünyadan artık mutlu bir aile beklentim yok.o adamın da darbeyi ailesinden yediğini görmek içimdeki ateşi söndürecek.inşallah haksızlık ettim hakkını helal et der bir gün bana.defol git derim ben de

Sevgili Mezig, senin konunu o kadar çok takip ettim, sana o kadar çok güç diledim ki. Dik ve gururlu oluşunu aklımın bir yerine iliştirdim.
Umarım hayatının bundan sonrası yaşanmaya değer çok güzel yıllar olur.

Canimsin sagolasin. dualarinizi eksik etmeyin

Sevgili meslektaşım arkadaşım bak sürekli adam sana gelsin diye bekliyorsun BİTMİŞ artık kabul et. Önüne bak ve kendini daha fazla düşürme. Nafaka vs al. Ama şu takıntından kurtul artık. Yazık sana cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…