- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Her kavgamızı gitti onlara anlattı.Yani burda hatalı olan hala eşin olan kişi. Eşiyle kardeşleri arasında denge kuramamış. Kendi açığını kapatmak icin de seni suçlu göstermiş.
Çocuk için evlenmek nedir? Çok mu magazin izliyormuş acaba ünlüler bunu genellikle yapıyor güzel giden bir ilişki var sadece çocuk için evlenirim tarzındaO bebek için evlenmiş zaten.ben çocuk için evlendim diyip duruyordu
Eski kayınvalidem saf bir kadın her şeyi anlattı
Sürekli kabuslar görüyorum.rüyalarımda söylüyorum ona bu sözleri artık dünkü olaydan sonra dayanamadım.içimin zehrini akıttımHakaret edince elinize ne geçti ki? Koz veriyorsunuz adamın eline.
O bebek için evlenmiş zaten.ben çocuk için evlendim diyip duruyordu
Rica edin anlatmasın. Zaten yıpranmışsiniz, gördüğünüz gibi ağır tepkiler veriyorsunuz. Ortada bir çocuk var. Onu da silah gibi kullanmayin. Babanin görme hakki varsa engellemeyin. Nafakayi ya alın ya almayin. Öyle "şimdi dava acıyorum" diyip dursaniz basit duruyor. Zaten babanin cocuga ödeyecek o parayı. Çocuğunuzun hakkını aramakta ayıp yok. Ama ya alın ya almayin. Karar verin. Kavga malzemesi yapmayin
O ablalarım da ablalarım abilerim de abilerim diyor canım gece bebek hasta oldu bunun telefonu kapalı açınca aradım geldi hastaneye böyle durumlarda beni arama taksi çağır gece diyor.sence bu adam bu çocuğun tırnağını hak ediyor mu?Sanmıyorum bence o adam sizi de bebeği de sevmiyor. Bebek için evlenmek ne saçma şey. Bebek olacağı garanti mi? Kaldı ki evlendi. Bebeğim de bebeğim diyip başından ayrılmaması gerekiyordu
Bebek hastayken aldığı ilaçların parasının hastane masrafkarının parasının bile üçte birini aldı bendenGit evlen diye ısrar etmek bence şu demek " git evlen maddi olarak da yakamdan düş " . Siz üvey baba diye endişeleniyorsunuz adam öcü degil diyor resmen tesvik ediyor cok garip . Siz biriyle evlenseniz bu kadar rahat sizinle de gorusemez o cocugu da goremez farkindadir heralde bunlarin
Virus bitince gidin açın davanızı çatır çatır ödeyecek o zaman . Fişleri saklamak nedir bu kadar mı güvenmiyor üç kuruş için.
Ruh hastası cimri adam . Çocuk için evlendim falan hikaye . Insan bu kadar kıymet verse çocuğuna 30 40 liranın hesabını mi tutar allah aşkınaBebek hastayken aldığı ilaçların parasının hastane masrafkarının parasının bile üçte birini aldı benden
Terapiste gidiyorum ilaç da kullanıyorum.ama bu adamın yaptıkları dayanılacak türden değil.bence bi terapiste gitmelisiniz hatirladigim kadariyla ogretmendiniz cahil de degilsiniz ama cocukca davraniyorsunuz. benim anladigim ofkenize hakim olamiyorsunuz bunun icin bi profesyonelden destek almaniz sizi rahatlatacaktir. Umarim huzuru mutlulugu bulursunuz
Onun tek değer verdiği şey ablaları abileriRuh hastası cimri adam . Çocuk için evlendim falan hikaye . Insan bu kadar kıymet verse çocuğuna 30 40 liranın hesabını mi tutar allah aşkına
O ablalarım da ablalarım abilerim de abilerim diyor canım gece bebek hasta oldu bunun telefonu kapalı açınca aradım geldi hastaneye böyle durumlarda beni arama taksi çağır gece diyor.sence bu adam bu çocuğun tırnağını hak ediyor mu?
Canım bunu özellikle benim için mi yazdın bilmiyorum ama bu adam aile olacak bir adam değilmiş kesinlikle.Evlilik öncesi gerçekten psikolojik bazı testlerden geçmeli herkes. Kadın erkek. İkisi de uygun ise bakış açıları evlilik mefhumunu kaldırıyor yada bununla ilgili eğitim alabilecek kapasitede ise evlep sağlıklı bireyler doğurmalılar topluma.
Canım bunu özellikle benim için mi yazdın bilmiyorum ama bu adam aile olacak bir adam değilmiş kesinlikle.
O adam sırtımı güvenle dayayabileceğim biri değil.böyle bir adama nasıl güvenip bundan çocuk yaptım bilmiyorum.Allah çocuğuma uzun ömürler verisn.Yok herkes için yazdım sen eşin etrafımda boşanan bir sürü insan için
Sanırım çok fazla kendinden ödün vermiş eşi için. Şuan onları hazmedemiyor. O kadar yaptıklarına karşılık gelinen durumu kaldıramıyor. İlişki de bazen tek kişinin verdiği ödünlerle ilerleme olur sonra dönüp kendine bir şey kalmadığını görünce konu sahibi gibi cinnet geçirme noktasına gelir. Son cümleniz çok güzel KENDİNİ SEVBoşandınız mı? Yoksa evleri mi ayırdınız? Eğer boşandıysanız hayatınızı kurun derim. Olabildiğince iletişime geçmeyin kendi istese zaten gelir bebeğini görür. Beni arama da demiş zaten. Maddi açıdan sorununuz varsa nafaka alabilirsiniz ya da yardım talep edebilirsiniz devletten. Bir şey beklenecek biri değil. Sizde de sinir problemi olmuş sanırım bu da birikmiş bir takım sorunlardan kaynaklanıyor olsa gerek. Küfür ederek hata yapmışsınız. Sükunette kalmanızı öneriyorum. Kendinizi sevin
İşte benim duygularımı anlattım canım.yaşadıklarım aynen bu.haketmedim ben bunları onca fedakarlığıma rağmen bana paragöz demesi.ailesinin yüzüme gülüp arkamdan eski eşime onunla konuşma demeleri.adamın bana git evlen demesi......ben bunları haketmedim.hakkımın her zerresi haram olsunSanırım çok fazla kendinden ödün vermiş eşi için. Şuan onları hazmedemiyor. O kadar yaptıklarına karşılık gelinen durumu kaldıramıyor. İlişki de bazen tek kişinin verdiği ödünlerle ilerleme olur sonra dönüp kendine bir şey kalmadığını görünce konu sahibi gibi cinnet geçirme noktasına gelir. Son cümleniz çok güzel KENDİNİ SEV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?