ailesine ilgisiz sevgili..

Vhalla ben suna inanmiyorum ailesine deger vermeyen erkek ya da kadin kendi evliligindeki esine de deger vermez diye...

bilemezsin ki anne baba nasil davranmis ki cocuk boyle yetisti...

ayrica senin ailenle de pekala anlasabili ve dipdibe olabilir ....
bunlar tamamen enerji meselesi ...tutarsa tutar...

Benim erkek arkadaşım da tam tersi ailesine aşırı bağlıdır ve bu bizim aramızda çok sorun oluşturuyor. Babası bir kez aradığında benim yanımdan ayrılıp hemen gidiyor. Ne sizin durumunuz iyi ne de benimkisi... Orta derce olmalı her şey ben buna inanıyorum

Annenin yaptığı genelleme doğru değil. Ailesiyle çok iyi geçinip karısına hiç değer vermeyen adamlar var. Sevgiliniz ailesine saygısızlık ediyor mu? Eğer etmiyorsa sıkıntı yok. Ve bence çok şanslısınız. Evlendikten sonra her gün gelip gitmeler vs olmayacak.

Ailesine neden soğuk davrandığı önemli.. anne baba çocuğa ne veriyorsa çocuk da anne babaya ilerde onu veriyor.. iyi ve kötü anlamda.. anlattığın kadarıyla seninle aynı durumun söz konusu olacağını sanmıyorum açıkçası..

Ben katılmıyorum.Bikere erkek çocuğun anne baba ile paylaşabilicekleri ve eşiyle paylaşabilicekleri çok farklı şeyler.Üstelik evin içine girmeden bunun tam sebebini anlayamazsın.Belki ailesi çok müdahalecidir, ya da belki anne baba arasında bazı sorunlar vardır bu yüzden uzaklaşmıştır. Yani onun ailesiyle olan durumu sizin ilerideki hayatınıza ayna olamaz çünkü burda defalarca okudum eşim ailesiyle görüşmüyodu ben barıştırdım diyeni, eşim ailesine karşı tepkili pek görüşmez aramaz sormaz onları diyen. Ama bu tarz konuları açan birinden hiç benimlede çok ilgisiz diyeni görmedim.Tam tersi kendi anababasına çok düşkün olan kendi karısını ailesi olarak görmekte zorluk çekiyo.Nitekim burda ana kuzusu yada ailesine çok düşkün insanların tek tatil günleri olan pazarı bile kendi ailesinin evinde geçirmek istediği için artık boşanmayı düşünen bir kadın vardı. O yüzden böyle düşünme.

Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için ailesine karşı hiç bi saygısızlıgini görmedim açıkçası sadece niye bukadar soğuk diye düşünüyorum belki de dediğiniz gibi ailesinden kaynaklıdır çünkü böyle bi insan olsa okadar zamandır az çok belli ederdi diye düşünüyorum ama bana karşı çok ilgili sanırım yasamadan göremiycem

belli bi yaştaki bir erkeğin ailesiyle gezmeye gittiğini, dip dibe oturduğunu çok görmedim. byaş ilerdeikçe bireyselleşme artıyor.

Benim eşim ailesiyle aynı evde bile yaşamıyordu. Bir saygısızlığı yoktu severdi ama yalnız yaşıyordu biz evlenmeden önce. Anne babası arayınca 2 dk dan uzun konuşmazdı.

Şimdi mi? Eve ikinci tv almıyor ayrı odalarda oturmayalım diye. Akşam işten çıkınca hemen evde maşallah diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…