ailesine ilgisiz sevgili..

Maşallah gerçekten ya inşallah benimkide öyle olur

hele bi evlen bak nasıl ailesiyle ilgili olacak
benimki evlendiğimizi bile ailesine haber verme ihtiyacı duymamıştı
derkennnn şu an canım ailem modunda :/

O aile bu cocugu bu hale getirdi..cocuk ailenin aynasıdır.davranıslar asla gökten zembille inmez..kimbilir cocukken nasıl davrandılar..yoksa zaten ailesi ile yakın olurdu.öz annesi tarafından tacize ugrayan biliyorum ben ..işin içyüzünü o kişiden başka kimse bilemez,saçma sapan genellemeler yapmamak lazım..anneniz annesinden duyduğu sözü size söylemiş,yok öyle birşey

Yaş kaç acaba ?
Benim erkek kardeşimde öyle ben evlenmeden önce de böyleydi ben evlenip gittim hala öyle annemlerle hiç aynı odada oturmaz işi gücü bilgisayar...

Ailesine cok duskun olurlar sikayetci oluruz/ yok duskun olmazlar ondanda sikayetci oluruz.Hayat zor yan

Annenin soyledigi seyde dogruluk payi var.
Ama bunu sorun etme. Aman ev reisi olamiycak deme. Benim abim btun gun odasinda pc basindaydi. Geceler uyanikti gunduz saat 5 kadar uyurdu, sonra yine sabahlardi. Su an abim super bi ev reisi.
Yengem hep : abiniz cok iyi bi baba olur, ama ben kendime annelik konusunda guvenemiyorum " diye cocugu bekletti. Su an 7 aylik hamile ve bi kizimiz olucak. Yengem " abiniz cok iyi bi kiz babasi olucak eminim' der.
Ayrica kendisininde cok sansli oldugunu soyler hep.
' abiniz benim nazima oyle dayaniyorki, cok sansliyim abiniz gibi bi kocam olduguna" der.

Hem ailesine soguk olmasini avantaja cevirebilirsin aslinda evlenince. Kendi ailene cekersin adami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…