• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesine kabul ettirmek zor olacak

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
3 aydır birlikte olduğum biri var ama beni çok eleştiriyo:( mesela kiloma takmış durumda (çok kilolu değilim aslında beni komplekse soktu)bunun dışında kıyafetlerime karışıyo,kendini çok beğenmiş biri....ama ben onu seviyorum onun sevdiğini de hissediyorum hissettiriyor,uyumlu olduğumuz konular çok fazla ;) ayrıca şöyle de bi durum var ben evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş aynı yaştayız ama ailesine kabul ettirmekte zor olacak gibi görünüyor gerçi tanıştık hayırlısı dedi ama :):37:

beğenmediği konularda "ben buyum" de ve kestir at. hiç kimse karşısındakini değiştirme çabası içinde olmamalı çünkü her taviz ardından başkalarını getiriyor

3 aydır birlikte olduğum biri var ama beni çok eleştiriyo:( mesela kiloma takmış durumda (çok kilolu değilim aslında beni komplekse soktu)bunun dışında kıyafetlerime karışıyo,kendini çok beğenmiş biri....ama ben onu seviyorum onun sevdiğini de hissediyorum hissettiriyor,uyumlu olduğumuz konular çok fazla ;) ayrıca şöyle de bi durum var ben evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş aynı yaştayız ama ailesine kabul ettirmekte zor olacak gibi görünüyor gerçi tanıştık hayırlısı dedi ama :):37:

beğenmediği konularda "ben buyum" de ve kestir at. hiç kimse karşısındakini değiştirme çabası içinde olmamalı çünkü her taviz ardından başkalarını getiriyor

Ben bu konuda zemheri_zemheri arkadaşımın görüşüne tamamen katılıyorum. İstediklerini yaptıkça arkası gelir. Sizi kilolu buluyorda kendisi kusursuz mu bakalım.Aile konusu biraz zor gibi.Erkek aileleri bu konuda biraz takıntılı ama belki sizinkiler ılımlıdır.Ama ne olursa olsun hiçbir konuda kendinizi ezdirmeyin.Hakkınızda hayırlısı olsun

sinir olurum böyle tiplere.
sanki kendileri bulunmaz hint kumaşı
madem sorun ediyor kendine ve seni eleştiriyor o zaman kriterlerine göre birini seçseymiş.

sen kendinde bi kusur görmüyosan sorun yok..
kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.
beğenmiyosan yapacak bişey yok ben buyum derdim ben olsam...:68:

Son düzenleme:
İllaki hayatımızdaki insanlar bizimleilgili fikirleri olacak Mesala;
Bu renk seni hiç açmamış,bunu giysen sana daha çok yakışır vs gibi..
Doğal hakları ki bizde onlara şunu şöyle yap bunu böyle yaparsan daha güzel olur diyoruz.
Niyet önemli burda sevgiliniz bunları derken eleştirerek kırıcı bir dilmi kullanıyor yoksa sadece fikrinimi beyan ediyor.
Sadece ikrini söylüyorsa problem yoktur bence.
Ama eleştiriyor kırıyorsa tabiki iyi birşey değil.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Dediğiniz kadar "uyumlu olduğunuz konu" bulunmasına rağmen sizde sürekli kusur bulması pek de hayra alamet değil... Bu "mızmızlığa, huysuzluğa" ömür boyu katlanıp katlanamayacağınızı iyice ölçüp tartın... Öyle ya, şu an pek de kilolu olmamanıza rağmen komplekse sokmuş sizi, yarın bir gün çocuk olur, hastalık olur kilo alırsınız, eyvah... Kıyafetlerinize karışması daha fenası onu seviyor olmanıza rağmen "kendini beğenmiş" diye tanımlamanız da kötü... Ona bu kadar güzel bakmanıza rağmen bu özelliğini fark ettiyseniz durum fena... Sizi hiçbir zaman kendi kadar "beğenmeyecek" buna hazırlıklı olun zaten kişinin "yaptıkları yapacaklarının garantisidir"...

"Ağaç kovuğunda yetişmediğine göre" ailesi de bu denli kibirli olabilir ve bu durumda evlenip ayrılmanız da gündeme gelebilir... Size önce sabır, sonra mutluluk diliyorum...
:68:

Back
X