Ailesine tapan bir adet koca (cık)

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Merhabalar..hemen konuya girmek gerekirse bir kaynana iki görümce biri uzakta biri çook yakında .ben kaynanamla karşılıklı görümcemin altında oturuyorum.Sorunum şu ki kaynana oğluna başından beri ambargo koymuş başka şehre gidemez bana yakın oturacak.Ve bu insanlar acitasyonla eşimi kendilerine bağlamışlar .Uzakta olan açar görüntülü konuşmayla sorunlarını ağlaya ağlaya anlatır diğer görümce yok çocuğumu kreşten al der yok beni şuraya bırak buraya götür der eşime kaynana da acitasyonlarla kendine bağlar oğlunu

Ben yemek hazırlarım nerdesin annemlerdeyim şu sorun çıktı onla uğraşıyorum der sorunda ya anasının ya ablalarının bir derdi vardır bana da sen de gel demez seni de gelip alayım mı demez beni evde dokuza ona kadar bekletir.İki gün eve zamanında gelse üçüncü gün kurtlanır senin yüzünden eve tıkılıp kaldım der asosyal oldum der anneme gidelim der yuvası evi karısı umrunda değil .bıktım artık kocamın başkaları tarafından emir eri edilmesinden bıktım acitasyonlarla kendini melek gösterip eşimle aramı soğutan kaynanadan görümcelerden.
Bi yere gideriz ablası arar nerdesiniz nereye gittiniz çıktınız mı zaten üstte olduğu için her şeyimizden haberdar kavgalarımız başta olmak üzere
Çok huzursuzum sanki o eve getirilmiş bir süs köpeği gibiyim fazlalığım kocam hakkında yaşayacağım şehir ev hakkında hayatım hakkında hiç bir hüküm verme hakkım yok hiç bir plan yapamıyorum çünkü eşim tek erkekmişte bırakamazmışta ona ihtiyaçları varmışta oysa hepsinin eli ayağı tutuyor maddiyatlarıda çok iyi peki benim suçum ne
Eşim trip yapar küser 15 gün konuşmaz aynı evde iki yabancı gibi her kavgada yatak ayırır ona göre ailesi melek ben şeytan
Bizde her gün huzursuzluk kavga diz boyu çocuğum bile yok istemiyor olsa da kaynana nüfusuna geçirir herhalde çok bunaldım çok sıkıldım elim kolum bağlı

Benle kavga eder hemen ailesinin eteğine sığınır kaçar onlarla mutluyum senin yanında huzurum yok der ben de ailemi bırakıp onların dibinde yaşıyorum o eve gelin grtirildim ama kavgalarımızdan sonra o evde saatlerce tek kalıyorum o ailesiyle gülüp konuşurken .Kocamın aile olması için iplerini onlardan kurtarması lazım ama bu mümkün değil kendide istemiyor zaten onlarda işlerini çok iyi biliyor eşime işlerine tatlı dille yaptırıyorlar yük olmadan ama yaptırıyorlar ve onlar değerli oluyor ben değersiz kaynanam derki yok beni sen götürme zahmet olmasın yorulma etme eşimde iyice kul kurban oluyor onlara uzun olduysa af ola..içim çok dolu

O apartmandan tasinmaniz lazim acilen. Baska turlu isin zor.
Nasil yaparsin bilmiyorum, hatta en guzeli baska sehre gitmek.

Haklısın..apartmandan da taşınsam o adamın beyni onlara bağlı bi kere fizandada olsa gider bulur öyle hipnotize olmuş ki ..sanki açlar açıktalar muhtaçlar garibanlar kimsesizler anlamadım evet taşınırsam en azından görümce kaynana eli üzerimde olmaz ben çok istiyorum taşınmayı amaaa onu da istemiyor sen git nereye istiyorsan diyor ben bu evden çıkmam

Aile apartmanının problem yaratacağı neredeyse bilmsel bir kabulken, keşke evlenmeden önce başka bir binada yaşama konusunda mutabık kalsaydınız. Fazla iç-içe yaşam ve onun getirdiği zorluklar konusunda haklısiniz. Ama annesini bir yere bırakması ya da kardeşlerinin sorunlarını dinlemesini de problem etmeyin. Sonuçta ağaç kovugundan çıkmadı bu adam, dengeyi korumak koşuluyla elbette ailesiyle de ilgilenebilir.

Ay okurken baydım.. Bu ne ya? Sevgiliyken hiç farketmedin mi bu adamın aileci olduğunu? Çocuğun yok büyük avantaj..
Başka bi yere taşının diyecektim kesinlikle istemiyorsa, sana boşan demekten başka çarem kalmaz.

Aile apartmanının problem yaratacağı neredeyse bilmsel bir kabulken, keşke evlenmeden önce başka bir binada yaşama konusunda mutabık kalsaydınız. Fazla iç-içe yaşam ve onun getirdiği zorluklar konusunda haklısiniz. Ama annesini bir yere bırakması ya da kardeşlerinin sorunlarını dinlemesini de problem etmeyin. Sonuçta ağaç kovugundan çıkmadı bu adam, dengeyi korumak koşuluyla elbette ailesiyle de ilgilenebilir.

Evlenmeden orada oturmak istemedim tabiki ama hazır ev dura dura kiraya çıkamam dedi sanki tek sorun paramı hayır ikimizde çalışıyoruz kirayada çıkabilirdik ailesi oğulları yakın olsun diye önceden almışlar evi gelin adınada karar vermişler oturacak diye anladım ki ben onun yanındaki eş statüsünü doldurmak için alınan bir gelinim işte
Elbette ailesine destek olacak ama şu var görümcemin eşi dura dura çocuklarını kardeşine aldırtması normal mi biz dışarda yemek yerken yemekten kaldırıp ev gezmelerine şoförlük yaptırtması normal mi annesinin eli ayağı tutan arabası olan bir kocası olmasına rağmen her şeyi oğlundan beklemesi ve ona yeryüzündeki tek garantisi gibi davranması neden.. benim eşim dengeyi kuramıyor yoksa bu küçük yardımlara gıkım çıkmaz ama sen evde dur ben ailemle mutluyum ne demek onlar melek ben şeytanmışım ben ondan şuraya götür desem işim var işten çıkamam der onlara itiraz etmez hemen gider ben onlar gibi inceden inceye işleyemiyorum eşimi yapamıyorum

Ay okurken baydım.. Bu ne ya? Sevgiliyken hiç farketmedin mi bu adamın aileci olduğunu? Çocuğun yok büyük avantaj..
Başka bi yere taşının diyecektim kesinlikle istemiyorsa, sana boşan demekten başka çarem kalmaz.

Nişanlılık ..ahhh o günler her buluşmaya çiçekle sevdiğim çikolatalarla gelen bir erkek annesi arayıp yemeğe çağırdığında geç saatlere kadar benimle kalmayı seçen bir erkek pamuklara saran bir erkek gerisini sen anla artık

Nişanlılık ..ahhh o günler her buluşmaya çiçekle sevdiğim çikolatalarla gelen bir erkek annesi arayıp yemeğe çağırdığında geç saatlere kadar benimle kalmayı seçen bir erkek pamuklara saran bir erkek gerisini sen anla artık

Yuhh kandırmak bu resmen.
Ben anlamadm evlenince noluyo bunlara?
Nasılsa sana sahip olmuş mu oluyo bu mu yani mantık.
Peki sen bu durumu bi ömür çekecek misin üzerine bebekte ekleyerek? Yoksa ayrılmak mı düşüncen?

Evlenmeden orada oturmak istemedim tabiki ama hazır ev dura dura kiraya çıkamam dedi sanki tek sorun paramı hayır ikimizde çalışıyoruz kirayada çıkabilirdik ailesi oğulları yakın olsun diye önceden almışlar evi gelin adınada karar vermişler oturacak diye anladım ki ben onun yanındaki eş statüsünü doldurmak için alınan bir gelinim işte
Elbette ailesine destek olacak ama şu var görümcemin eşi dura dura çocuklarını kardeşine aldırtması normal mi biz dışarda yemek yerken yemekten kaldırıp ev gezmelerine şoförlük yaptırtması normal mi annesinin eli ayağı tutan arabası olan bir kocası olmasına rağmen her şeyi oğlundan beklemesi ve ona yeryüzündeki tek garantisi gibi davranması neden.. benim eşim dengeyi kuramıyor yoksa bu küçük yardımlara gıkım çıkmaz ama sen evde dur ben ailemle mutluyum ne demek onlar melek ben şeytanmışım ben ondan şuraya götür desem işim var işten çıkamam der onlara itiraz etmez hemen gider ben onlar gibi inceden inceye işleyemiyorum eşimi yapamıyorum
Normal mi diye sorduğunuz soruların cevabını vereyim: Normal değil. Ama sorun eşinizin akrabalarından değil eşinizden kaynaklanıyor. Sizinle mutlu olmadığını söyleyen, sizin taleplerinizi önemsemeyen eşiniz. Bunda kayınvalideniz, gorumceniz ya da onun eşi kabahatli değil ki. Düzeleceğine inanıyorsanız, evlilik terapistine gidin. Yok, düzelmez diyorsanız da tek bir yol kalıyor geriye.

Yuhh kandırmak bu resmen.
Ben anlamadm evlenince noluyo bunlara?
Nasılsa sana sahip olmuş mu oluyo bu mu yani mantık.
Peki sen bu durumu bi ömür çekecek misin üzerine bebekte ekleyerek? Yoksa ayrılmak mı düşüncen?

Erkekler evlenince eşleriyle karılarını kıyaslıyorlar karısından da anne mükemmeliyetçiliği ve sıcaklığı bekliyorlar oysa evlilikte her iki tarafın da sorumluluğu var her an onu tolere edebilecek bir anne yok karşısında bunu farkedince eğer bir de şefkatli kollarını açmış bir anne varsa erkeğe oraya sığınmak daha mantıklı geliyor
Boşanmak tek çıkar yol galiba..

Erkekler evlenince eşleriyle karılarını kıyaslıyorlar karısından da anne mükemmeliyetçiliği ve sıcaklığı bekliyorlar oysa evlilikte her iki tarafın da sorumluluğu var her an onu tolere edebilecek bir anne yok karşısında bunu farkedince eğer bir de şefkatli kollarını açmış bir anne varsa erkeğe oraya sığınmak daha mantıklı geliyor
Boşanmak tek çıkar yol galiba..

Yani ben okurken bunaldım sen yaşıyosun bunları. Bide ailenin de özel hayata saygısı yok. Zaten orda oturman büyük hataydı..
Bence ya burdan taşınırız ya da ayrılalım de. Ben cevabı biliyorum ama yine de son kez denemiş ol. Yani çocuğun olursa çok zor bi hayat seni bekler..

Normal mi diye sorduğunuz soruların cevabını vereyim: Normal değil. Ama sorun eşinizin akrabalarından değil eşinizden kaynaklanıyor. Sizinle mutlu olmadığını söyleyen, sizin taleplerinizi önemsemeyen eşiniz. Bunda kayınvalideniz, gorumceniz ya da onun eşi kabahatli değil ki. Düzeleceğine inanıyorsanız, evlilik terapistine gidin. Yok, düzelmez diyorsanız da tek bir yol kalıyor geriye.

Evet ben zaten eşimde görüyorum hatayı ama onların bu tavırlarıda eşimin onlara iyice düşkün olmasının sebebi
Benim annem herkes huzurlu olsun evinde olsun der hep bana bir gün kalmak istesem senin evin orası artık evini bırakma der bunu yaptığı için baba evine çok düşkün değilim kaynanam oğlunu görünce oooo kuzum açmısın tokmusun solmuşsun bilmem ne adam çölde değil ki karısı var bi kere..oğluna hasretmiş gibi uzun yıllar taktikleri çok başarılı

Valla bacim Allah yardimcin olsun.gercekten cok zor.ne desem bilemedim.ben olsam asla cekemezdim heralde ki zaten ayri sehirlerde oldugumuz halde bile iyi degil aramiz.ramazan bayramina gittigimizde baya tartıştık kaynanayla.Allahtan ki esim benim hatadiz oldugumu bildigi icin ve anasinin her zamanki huyunu anladigi icin bana destek oldu.Allahim korusun ayni sehirde olmak filan gercekten benim gözümü cok korkutuyor.bence sende cocuk filan yapma baktin olacak gibi degil ayril yoluna onune bak.cocuk olsaydi coooook buyuk sıkıntı olurdu ama simdi biraz uzulursun sonra gecer

Yani ben okurken bunaldım sen yaşıyosun bunları. Bide ailenin de özel hayata saygısı yok. Zaten orda oturman büyük hataydı..
Bence ya burdan taşınırız ya da ayrılalım de. Ben cevabı biliyorum ama yine de son kez denemiş ol. Yani çocuğun olursa çok zor bi hayat seni bekler..
Taşınalım dediğimde verdiği cevap : SEN BENİ AİLEMDEN KOPARMAYA UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORSUN HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM

Taşınalım dediğimde verdiği cevap : SEN BENİ AİLEMDEN KOPARMAYA UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORSUN HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM

Sen ailenden kopupta geldin ama o ne olacak peki? Seninki de aile değil mi.. Yazıklar olsun böyle adamlara..

Back
X