Ailesine tapan bir adet koca (cık)

Zor biliyorum ama boşanmazsan o evde biblo gibi yasamaya devam edeceksin. Cocuk da yokmuş bak. İyi dusun. En azindan bir muddet kendi ailenin evinde kal ne yapacagina karar ver?

Boşaninca ailen neden uzulsun ki? Dunyanin sonu mu? Su anda tiyatro oynuyorsun onlara karsi, daha mi makbul oluyor? Boşanmak dunyanin sonu degil, 10 cocukla ortada da kalmayacaksin. Gencligine yazik etme bence. Duzelmiyorsa birak ogullarini tepe tepe kullansinlar.

• Beğen
Reactions: anu
arkadaşım eşin seni resmen kandırmış. nişanlıyken kendini çok farklı göstermiş. ama sen de saf mısın bilemedim. böyle oturmamış evliliğine, değerinin olmadığı bir adama çocuk getirmek ne demek. eşin istese yapacaksın.
bana senin yanında huzursuzum dese eşim, yatak ayırsa o evde asla durmam. sana git demenin kibarını yapıyorlar. bence gitme zamanın gelmiş geçiyor.

Degismez ki bu adam. Cevremde boyle olupta degisenini hic gormedim. Tam tersine yas ilerledikce daha da baglaniyorlar ailelerine. Mesela babam annemi ezdirmez ama ailesine bir bagliligi vardi. Simdi bakiyorum gittikce daha cok onemsemeye basladi. Mesela bir yere gezmeye gidilecek, baska ilde olan halami soyleyip oda mi gelse acaba diyor. Ne alaka dimi. Esi oldu diye kendi evi maasi tarlasi oldugu halde halama maddi yardimda bulunuyor.

Cidden cok mu asiksin da cekiyorsun bunlari?
Bir de kv yada kp oldugunde daha da baglanacak onlara. Yazik tek kaldi diyecek.

Haklısın..apartmandan da taşınsam o adamın beyni onlara bağlı bi kere fizandada olsa gider bulur öyle hipnotize olmuş ki ..sanki açlar açıktalar muhtaçlar garibanlar kimsesizler anlamadım evet taşınırsam en azından görümce kaynana eli üzerimde olmaz ben çok istiyorum taşınmayı amaaa onu da istemiyor sen git nereye istiyorsan diyor ben bu evden çıkmam
Canım sende azıcık kurnaz ol.sevmiyosanda seviyomuş gibi görün.onlar tatlı dille yaptırıyosa sende tatlı dille yaptırabilirsin.senin annen şöyle ablan böyle deme sakın.mesela onların bi sorunu için orayamı gitti.canım benide götür bende destek olayım moral vereyim de.sen onlara iyi davran yarın birgün bişey dediklerinde kötü olan sen olma.

Evlenince nasılsa elinin altında, bilmem ne bu erkekleri anlamak güç gerçekten.
Gerçek aile kavramını bir türlü sindiremiyorlar, sindirseler daha mutlu ve kolay olacak aslında herşey.
Yakında oturmanız çok büyük bir dezavantaj olmuş.
Eskiden eşimde sürekli yarım saat uzaklıktaki kv me ablalarına gitmek isterdi ama bi zaman sonra kendi kabuğuna çekildi diyebilirim. Umarım sizin içinde öyle olur.

Yuhh kandırmak bu resmen.
Ben anlamadm evlenince noluyo bunlara?
Nasılsa sana sahip olmuş mu oluyo bu mu yani mantık.
Peki sen bu durumu bi ömür çekecek misin üzerine bebekte ekleyerek? Yoksa ayrılmak mı düşüncen?

Erkeklrin cogunda evlenince bi aile meraki oluyor..benim kocada babam olsede pisliklerinden kurtulsam derdi simdi baba sevdalisi oldu babasi icin evlatlarini bile hice sayar

Kayınvalidenizin taktiğini bizzat taklit edin.. Yada eşinizin tavrının aynısını kendi ailenize bahşedin.Bu iki denemede bir işe yaramazsa ipini salın gitsin..

Benle kavga eder hemen ailesinin eteğine sığınır kaçar onlarla mutluyum senin yanında huzurum yok der ben de ailemi bırakıp onların dibinde yaşıyorum o eve gelin grtirildim ama kavgalarımızdan sonra o evde saatlerce tek kalıyorum o ailesiyle gülüp konuşurken .Kocamın aile olması için iplerini onlardan kurtarması lazım ama bu mümkün değil kendide istemiyor zaten onlarda işlerini çok iyi biliyor eşime işlerine tatlı dille yaptırıyorlar yük olmadan ama yaptırıyorlar ve onlar değerli oluyor ben değersiz kaynanam derki yok beni sen götürme zahmet olmasın yorulma etme eşimde iyice kul kurban oluyor onlara uzun olduysa af ola..içim çok dolu

Canim ya coooook sabredicen yillar sonra bir nebze olsun duzelecektir....
Yada bu kocadan gideceksin..

Büyük konuşmayayım ama benim için en az aldatma kadar büyük sebep ilerde umarım oğlum olursa karısı benden ayırmaz :dua::p

Son Edebiyat Son Edebiyat konunuzla biraz alakasız ama bir şey sormak istiyorum. Eski bir konunuzda kocanız kasadaki altınları araba almak için çıkartmayıp sizi krediye zorluyordu. O iş ne oldu? Açıkçası ben o altınların da ailesine gitmiş olabileceğinden şüphelendim, siz bu kadar aileci anlatınca kocanızı.

Merhabalar..hemen konuya girmek gerekirse bir kaynana iki görümce biri uzakta biri çook yakında .ben kaynanamla karşılıklı görümcemin altında oturuyorum.Sorunum şu ki kaynana oğluna başından beri ambargo koymuş başka şehre gidemez bana yakın oturacak.Ve bu insanlar acitasyonla eşimi kendilerine bağlamışlar .Uzakta olan açar görüntülü konuşmayla sorunlarını ağlaya ağlaya anlatır diğer görümce yok çocuğumu kreşten al der yok beni şuraya bırak buraya götür der eşime kaynana da acitasyonlarla kendine bağlar oğlunu

Ben yemek hazırlarım nerdesin annemlerdeyim şu sorun çıktı onla uğraşıyorum der sorunda ya anasının ya ablalarının bir derdi vardır bana da sen de gel demez seni de gelip alayım mı demez beni evde dokuza ona kadar bekletir.İki gün eve zamanında gelse üçüncü gün kurtlanır senin yüzünden eve tıkılıp kaldım der asosyal oldum der anneme gidelim der yuvası evi karısı umrunda değil .bıktım artık kocamın başkaları tarafından emir eri edilmesinden bıktım acitasyonlarla kendini melek gösterip eşimle aramı soğutan kaynanadan görümcelerden.
Bi yere gideriz ablası arar nerdesiniz nereye gittiniz çıktınız mı zaten üstte olduğu için her şeyimizden haberdar kavgalarımız başta olmak üzere
Çok huzursuzum sanki o eve getirilmiş bir süs köpeği gibiyim fazlalığım kocam hakkında yaşayacağım şehir ev hakkında hayatım hakkında hiç bir hüküm verme hakkım yok hiç bir plan yapamıyorum çünkü eşim tek erkekmişte bırakamazmışta ona ihtiyaçları varmışta oysa hepsinin eli ayağı tutuyor maddiyatlarıda çok iyi peki benim suçum ne
Eşim trip yapar küser 15 gün konuşmaz aynı evde iki yabancı gibi her kavgada yatak ayırır ona göre ailesi melek ben şeytan
Bizde her gün huzursuzluk kavga diz boyu çocuğum bile yok istemiyor olsa da kaynana nüfusuna geçirir herhalde çok bunaldım çok sıkıldım elim kolum bağlı

Okurken sanki kendi hikayemi okur gibi oldum :)
canım allah yardımcımız olsun benim eşim olacak herifte aynı teraneden. daha evleneli 4 ay oldu ama bana sanki 40 yıl gibi geliyor resmen yaşlandığımı hissediyorum.kaynanam bugüne kadar her istediğini hastalık numarasıyla yaptırmış kocasını çocuklarını pervane etmiş etrafında. istemediği birşey olsun direk hastayım ölüyorum ayağı yapıyor benim koca da tabi kul köle oluyor ona. halbuki çok değil daha dün gece ateşler içinde yattım da dönüp bir neyin var demedi. hiçbirşeye değil kadersizliğime üzülüyorum.

ayrılıgı düşünme yuva yıkmaya degmez hangimiz anneci değiliz ki ? bak canım annesi ve kızkardeşi yüzünden yuva yıkılmaz bırak gitsin görüşsün sende üstüne düşme ona onsuzda rahat ve mutlu oldugun hissini ver , güleryüzünü hep koru , ailesini şikayet etme ,dua etki seni zorlamıyor gideceksin vs .diye bir süre çocuk yapma .
hobiler edin , planlar yap reddederse suratyapma gerekirse tek başına uygula planını

Okurken sanki kendi hikayemi okur gibi oldum :)
canım allah yardımcımız olsun benim eşim olacak herifte aynı teraneden. daha evleneli 4 ay oldu ama bana sanki 40 yıl gibi geliyor resmen yaşlandığımı hissediyorum.kaynanam bugüne kadar her istediğini hastalık numarasıyla yaptırmış kocasını çocuklarını pervane etmiş etrafında. istemediği birşey olsun direk hastayım ölüyorum ayağı yapıyor benim koca da tabi kul köle oluyor ona. halbuki çok değil daha dün gece ateşler içinde yattım da dönüp bir neyin var demedi. hiçbirşeye değil kadersizliğime üzülüyorum.
geçmiş olsun canım umarım bu sabrının mukafatını alacaksın canım

Peki eşinin ço uk istememesi normal mi?? Degil hem tek erkek illakinailesi cocugu olsun isticek durumlarindan belliki erkek evladin coxuguna ayri bi onem verecekler buna ragmen kocan cocuk istemiyo

Neden çocuk istemiyor 2 aylıkken evlilik istedi bende çok erken dedim şimdi ben istiyorum bana diyor ki benim istediğim zamanda olmadı senin istediğin zamandada olmayacak ya resmen sidik yarıştırıyor bu konuda bile

Neden çocuk istemiyor 2 aylıkken evlilik istedi bende çok erken dedim şimdi ben istiyorum bana diyor ki benim istediğim zamanda olmadı senin istediğin zamandada olmayacak ya resmen sidik yarıştırıyor bu konuda bile
Bak bu kk nın kadinlari hep tarafsiz yaziyo yazdiklarina cikiyo esini al biyere gidin oturup konus bu sekilde yasamak istemedigini anlat biyere git diyorum cunki o evde alt altta bisey bile konusulmaz ciddiyetini anlasin annenler nerde ise onlara git ona zaman ver dusunmesi icin yaa baska sehir yada baska ev yada bosanmak birak sonuc ne olursa olsun yazik sana cekme degmez hemde hic ..acaba cokmu seviyosunda boyle hala ordasin

Yok artık ya ne enteresan adammış. Bırak canım yaa yapma çocuk filan bu adamdan. Daha eşinin arkasında duramayan eşiyle yarıştıran bir adam nasıl baba olcak. Boşver, iyice kendin yıpranırsın.

Back
X