- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi Son Edebiyat
eski evliliiğim geldi aklımaMerhabalar..hemen konuya girmek gerekirse bir kaynana iki görümce biri uzakta biri çook yakında .ben kaynanamla karşılıklı görümcemin altında oturuyorum.Sorunum şu ki kaynana oğluna başından beri ambargo koymuş başka şehre gidemez bana yakın oturacak.Ve bu insanlar acitasyonla eşimi kendilerine bağlamışlar .Uzakta olan açar görüntülü konuşmayla sorunlarını ağlaya ağlaya anlatır diğer görümce yok çocuğumu kreşten al der yok beni şuraya bırak buraya götür der eşime kaynana da acitasyonlarla kendine bağlar oğlunu
Ben yemek hazırlarım nerdesin annemlerdeyim şu sorun çıktı onla uğraşıyorum der sorunda ya anasının ya ablalarının bir derdi vardır bana da sen de gel demez seni de gelip alayım mı demez beni evde dokuza ona kadar bekletir.İki gün eve zamanında gelse üçüncü gün kurtlanır senin yüzünden eve tıkılıp kaldım der asosyal oldum der anneme gidelim der yuvası evi karısı umrunda değil .bıktım artık kocamın başkaları tarafından emir eri edilmesinden bıktım acitasyonlarla kendini melek gösterip eşimle aramı soğutan kaynanadan görümcelerden.
Bi yere gideriz ablası arar nerdesiniz nereye gittiniz çıktınız mı zaten üstte olduğu için her şeyimizden haberdar kavgalarımız başta olmak üzere
Çok huzursuzum sanki o eve getirilmiş bir süs köpeği gibiyim fazlalığım kocam hakkında yaşayacağım şehir ev hakkında hayatım hakkında hiç bir hüküm verme hakkım yok hiç bir plan yapamıyorum çünkü eşim tek erkekmişte bırakamazmışta ona ihtiyaçları varmışta oysa hepsinin eli ayağı tutuyor maddiyatlarıda çok iyi peki benim suçum ne
Eşim trip yapar küser 15 gün konuşmaz aynı evde iki yabancı gibi her kavgada yatak ayırır ona göre ailesi melek ben şeytan
Bizde her gün huzursuzluk kavga diz boyu çocuğum bile yok istemiyor olsa da kaynana nüfusuna geçirir herhalde çok bunaldım çok sıkıldım elim kolum bağlı
allah sabır versin