Ailesine tapan bir adet koca (cık)

Merhabalar..hemen konuya girmek gerekirse bir kaynana iki görümce biri uzakta biri çook yakında .ben kaynanamla karşılıklı görümcemin altında oturuyorum.Sorunum şu ki kaynana oğluna başından beri ambargo koymuş başka şehre gidemez bana yakın oturacak.Ve bu insanlar acitasyonla eşimi kendilerine bağlamışlar .Uzakta olan açar görüntülü konuşmayla sorunlarını ağlaya ağlaya anlatır diğer görümce yok çocuğumu kreşten al der yok beni şuraya bırak buraya götür der eşime kaynana da acitasyonlarla kendine bağlar oğlunu

Ben yemek hazırlarım nerdesin annemlerdeyim şu sorun çıktı onla uğraşıyorum der sorunda ya anasının ya ablalarının bir derdi vardır bana da sen de gel demez seni de gelip alayım mı demez beni evde dokuza ona kadar bekletir.İki gün eve zamanında gelse üçüncü gün kurtlanır senin yüzünden eve tıkılıp kaldım der asosyal oldum der anneme gidelim der yuvası evi karısı umrunda değil .bıktım artık kocamın başkaları tarafından emir eri edilmesinden bıktım acitasyonlarla kendini melek gösterip eşimle aramı soğutan kaynanadan görümcelerden.
Bi yere gideriz ablası arar nerdesiniz nereye gittiniz çıktınız mı zaten üstte olduğu için her şeyimizden haberdar kavgalarımız başta olmak üzere
Çok huzursuzum sanki o eve getirilmiş bir süs köpeği gibiyim fazlalığım kocam hakkında yaşayacağım şehir ev hakkında hayatım hakkında hiç bir hüküm verme hakkım yok hiç bir plan yapamıyorum çünkü eşim tek erkekmişte bırakamazmışta ona ihtiyaçları varmışta oysa hepsinin eli ayağı tutuyor maddiyatlarıda çok iyi peki benim suçum ne
Eşim trip yapar küser 15 gün konuşmaz aynı evde iki yabancı gibi her kavgada yatak ayırır ona göre ailesi melek ben şeytan
Bizde her gün huzursuzluk kavga diz boyu çocuğum bile yok istemiyor olsa da kaynana nüfusuna geçirir herhalde çok bunaldım çok sıkıldım elim kolum bağlı
eski evliliiğim geldi aklıma
allah sabır versin :(

eşinle kavga etme bu mesele içn. onlar acıtasyon yapıp büyk oynuyorsa sende büyk oyna. mesela gelecek hafta şuraya gidelm mi hayatım de ve planları hep öncesinden yap. tamam diyecektr. hiç çıkmıyorsanz 2 haftada bi çıkıp değşklik yapmakla başlayn işe. buda senin elinde. snra bi akşam mısır patlat arasıra yap bi pasta börek o işdeyken msj at film yapalm mı mısırda var " gbisinden. veya bu gce sürprizm var die renk kat ewlilğne. onu ailesnden sadece kendine daha fazla yakınlaştırarak uzak tutabilrsin. kavgayla inatla daha çok gider. ve haklıyken haksız duruma düşersin.

Benle kavga eder hemen ailesinin eteğine sığınır kaçar onlarla mutluyum senin yanında huzurum yok der ben de ailemi bırakıp onların dibinde yaşıyorum o eve gelin grtirildim ama kavgalarımızdan sonra o evde saatlerce tek kalıyorum o ailesiyle gülüp konuşurken .Kocamın aile olması için iplerini onlardan kurtarması lazım ama bu mümkün değil kendide istemiyor zaten onlarda işlerini çok iyi biliyor eşime işlerine tatlı dille yaptırıyorlar yük olmadan ama yaptırıyorlar ve onlar değerli oluyor ben değersiz kaynanam derki yok beni sen götürme zahmet olmasın yorulma etme eşimde iyice kul kurban oluyor onlara uzun olduysa af ola..içim çok dolu
aynen böyle bir koca ile 4 sene gecırdım
altlı ustlu değildik kvalıde ıle ama araba ıle 10 dak mesafedeydık
aılesı ablası kız kardesı
eskı esımın evlendıgını bı turlu kabul edemedı
biz de tartısınca eski eşim solugu orda alırdı ve eve gerı donmek ıetemezdı
eskıden bırkac saat , snr birkaç gun derken eve gelmeyişi ayları aldı

ben de en sonunda boşandım ondan
ve ailesine komple geri yolladım
o kadar da bencil ve cıkarcı bır aılesı vardı ki,

şimdi eski eşim de evlenmiş ve karısı ile 40 km uzaga tasınmıs annesınden.

eşinle kavga etme bu mesele içn. onlar acıtasyon yapıp büyk oynuyorsa sende büyk oyna. mesela gelecek hafta şuraya gidelm mi hayatım de ve planları hep öncesinden yap. tamam diyecektr. hiç çıkmıyorsanz 2 haftada bi çıkıp değşklik yapmakla başlayn işe. buda senin elinde. snra bi akşam mısır patlat arasıra yap bi pasta börek o işdeyken msj at film yapalm mı mısırda var :-) gbisinden. veya bu gce sürprizm var die renk kat ewlilğne. onu ailesnden sadece kendine daha fazla yakınlaştırarak uzak tutabilrsin. kavgayla inatla daha çok gider. ve haklıyken haksız duruma düşersin.
konu sahibi ne yaparsa yapsın malesef basarılı olamaz
bir de hayatını planla mı gecırecek hep aileden uzak tutmak için
ben aynılarını yasadım
plan yapardım , sinemeya gıdelım derdım
oncesınde arkadaslarla kahv ayarlardım ki tüm gun dısarda olalım dıye
ama biz eve gelırdık eski eşim hemen hopp ben bır anneme ugrayayım derdı, saat kac olursa olsun solugu yıne orda alırdı
kadını br gun gormese ıkıncı gune illa zorunlulukmus gbı gorecekti

ve biz dısarda iken annesi birsey için arasa benı bırakıp giderdi
ablası da aynı sekılde heryerden çıkar evliliğimize dahil olurdu
bu tip kocalar malesef değişmez
konu sahıbı ya kabul edecek, ya ayrılacak

Ne kocanız değişir ne ailesi olacak sömürgenler
Siz zorladıkça, tartısıp tavır yaptıkça daha da kıymetli olacaklar
Eninde sonunda bir karar vermek zorunda kalacaksınız ya durymu böyle kabullenip sineye çekiceksiniz yada bu iş böyle gitmez deyip harekete geçiceksiniz.
Bu arada nihai kararınızı verene kadar çocuk yapmayın

konu sahibi ne yaparsa yapsın malesef basarılı olamaz
bir de hayatını planla mı gecırecek hep aileden uzak tutmak için
ben aynılarını yasadım
plan yapardım , sinemeya gıdelım derdım
oncesınde arkadaslarla kahv ayarlardım ki tüm gun dısarda olalım dıye
ama biz eve gelırdık eski eşim hemen hopp ben bır anneme ugrayayım derdı, saat kac olursa olsun solugu yıne orda alırdı
kadını br gun gormese ıkıncı gune illa zorunlulukmus gbı gorecekti

ve biz dısarda iken annesi birsey için arasa benı bırakıp giderdi
ablası da aynı sekılde heryerden çıkar evliliğimize dahil olurdu
bu tip kocalar malesef değişmez
konu sahıbı ya kabul edecek, ya ayrılacak
konu sahibi boşnmak istemiyo gbi geldi bna o yüzden başka öneri sundm. yoksa böyle bi adamla ömür geçmez tabi. çocukda yok en mantıklısı kaçıp kurtarsın kendini. :KK55:

kayınpederiniz yok mu merak ettim
eğer yoksa eşiniz ondan vicdan yapıyordur
görümcelere değinmiyorum bile

Bi sana vicdan yapmamış canım desene.. En iyisini yapmışsın toptan ailesine geri yollamakla:KK66:
EVET ama boşanınca cok canı yanmış
hataların ı anlamış sanırım
şimdi ikinci eşiyle uızaga tasınmıs
ailesınden uzak tutuyor

erkekler böyleler malesef
kapıya konana kadar kendılerını vazgecılmez sanırlar

Benle kavga eder hemen ailesinin eteğine sığınır kaçar onlarla mutluyum senin yanında huzurum yok der ben de ailemi bırakıp onların dibinde yaşıyorum o eve gelin grtirildim ama kavgalarımızdan sonra o evde saatlerce tek kalıyorum o ailesiyle gülüp konuşurken .Kocamın aile olması için iplerini onlardan kurtarması lazım ama bu mümkün değil kendide istemiyor zaten onlarda işlerini çok iyi biliyor eşime işlerine tatlı dille yaptırıyorlar yük olmadan ama yaptırıyorlar ve onlar değerli oluyor ben değersiz kaynanam derki yok beni sen götürme zahmet olmasın yorulma etme eşimde iyice kul kurban oluyor onlara uzun olduysa af ola..içim çok dolu
Ayni dert bendede var hatta bosanmak istiyorum die konu acmistim aman kardesim kacccc arkana bile bakma kurtar kendini bak benim bide cocugum var sakin ola.cocugu olursa eve baglanir deme tam tersi artik yanliz deilsin die dahada birakir seni ne kdr sanslisin cocuk yok eger kendini dusunuosan bosa kurtul sakin bekleme yapma

eşinle kavga etme bu mesele içn. onlar acıtasyon yapıp büyk oynuyorsa sende büyk oyna. mesela gelecek hafta şuraya gidelm mi hayatım de ve planları hep öncesinden yap. tamam diyecektr. hiç çıkmıyorsanz 2 haftada bi çıkıp değşklik yapmakla başlayn işe. buda senin elinde. snra bi akşam mısır patlat arasıra yap bi pasta börek o işdeyken msj at film yapalm mı mısırda var " gbisinden. veya bu gce sürprizm var die renk kat ewlilğne. onu ailesnden sadece kendine daha fazla yakınlaştırarak uzak tutabilrsin. kavgayla inatla daha çok gider. ve haklıyken haksız duruma düşersin.
Cnm benim bu tipler varya onlarlada olmaz adam tmm der disari cikarsin cat bi tlfon oglumm la baslayan gelle biten tlf gorusmesiyle gider bunlar cok afedersiniz cok ozel olacak ama kari koca birlikteliginde bile babasi aradi die yarim birakip gittigini bilirim esimin onun icin bunlardan sadece kurtulacaksin bunlar olmazlar...

Merhabalar..hemen konuya girmek gerekirse bir kaynana iki görümce biri uzakta biri çook yakında .ben kaynanamla karşılıklı görümcemin altında oturuyorum.Sorunum şu ki kaynana oğluna başından beri ambargo koymuş başka şehre gidemez bana yakın oturacak.Ve bu insanlar acitasyonla eşimi kendilerine bağlamışlar .Uzakta olan açar görüntülü konuşmayla sorunlarını ağlaya ağlaya anlatır diğer görümce yok çocuğumu kreşten al der yok beni şuraya bırak buraya götür der eşime kaynana da acitasyonlarla kendine bağlar oğlunu

Ben yemek hazırlarım nerdesin annemlerdeyim şu sorun çıktı onla uğraşıyorum der sorunda ya anasının ya ablalarının bir derdi vardır bana da sen de gel demez seni de gelip alayım mı demez beni evde dokuza ona kadar bekletir.İki gün eve zamanında gelse üçüncü gün kurtlanır senin yüzünden eve tıkılıp kaldım der asosyal oldum der anneme gidelim der yuvası evi karısı umrunda değil .bıktım artık kocamın başkaları tarafından emir eri edilmesinden bıktım acitasyonlarla kendini melek gösterip eşimle aramı soğutan kaynanadan görümcelerden.
Bi yere gideriz ablası arar nerdesiniz nereye gittiniz çıktınız mı zaten üstte olduğu için her şeyimizden haberdar kavgalarımız başta olmak üzere
Çok huzursuzum sanki o eve getirilmiş bir süs köpeği gibiyim fazlalığım kocam hakkında yaşayacağım şehir ev hakkında hayatım hakkında hiç bir hüküm verme hakkım yok hiç bir plan yapamıyorum çünkü eşim tek erkekmişte bırakamazmışta ona ihtiyaçları varmışta oysa hepsinin eli ayağı tutuyor maddiyatlarıda çok iyi peki benim suçum ne
Eşim trip yapar küser 15 gün konuşmaz aynı evde iki yabancı gibi her kavgada yatak ayırır ona göre ailesi melek ben şeytan
Bizde her gün huzursuzluk kavga diz boyu çocuğum bile yok istemiyor olsa da kaynana nüfusuna geçirir herhalde çok bunaldım çok sıkıldım elim kolum bağlı

Aynısının fazlasi benm kaynim.Hatta adam oyle bagli ki kaynanamin alt katindan cikmiyor.Bu sizin esinizle alakali bir durum .Kaynim o kadar bagli ve asiri anaciykrn bn esimi bayramlar haric surukyerek götürürüm ait hissetmiyorum oraya diye bni de goturmez ilginc geldi

kayınpederiniz yok mu merak ettim
eğer yoksa eşiniz ondan vicdan yapıyordur
görümcelere değinmiyorum bile

Kayınpederimde var ama oğlu kaynanamın tek garantisi herkesin her şeyi var bir tek ben burada kimsesizim kavga ettiğimizde seviniyor resmen onlara kaçıp gidecek diye herşeyde kavga olur ama o kavgalarda ailesine kaçınca eve gelmeyince problemler çözülmüyor
Büyüyor

boşan bacım boşaaaan. bi kere geliyosun dünyaya. kendi tabirinle 'süs köpeği' gibi mi yaşamak istiyosun?

Zaten bana herkes neden o eve girdin neden yakın oldun diyor elimden geleni yaptım ama olmadı işte keşke o zaman nişan atsaydık evlenmeden kurtulsaydım ondan

Evlenmeden orada oturmak istemedim tabiki ama hazır ev dura dura kiraya çıkamam dedi sanki tek sorun paramı hayır ikimizde çalışıyoruz kirayada çıkabilirdik ailesi oğulları yakın olsun diye önceden almışlar evi gelin adınada karar vermişler oturacak diye anladım ki ben onun yanındaki eş statüsünü doldurmak için alınan bir gelinim işte
Elbette ailesine destek olacak ama şu var görümcemin eşi dura dura çocuklarını kardeşine aldırtması normal mi biz dışarda yemek yerken yemekten kaldırıp ev gezmelerine şoförlük yaptırtması normal mi annesinin eli ayağı tutan arabası olan bir kocası olmasına rağmen her şeyi oğlundan beklemesi ve ona yeryüzündeki tek garantisi gibi davranması neden.. benim eşim dengeyi kuramıyor yoksa bu küçük yardımlara gıkım çıkmaz ama sen evde dur ben ailemle mutluyum ne demek onlar melek ben şeytanmışım ben ondan şuraya götür desem işim var işten çıkamam der onlara itiraz etmez hemen gider ben onlar gibi inceden inceye işleyemiyorum eşimi yapamıyorum
İlk evliliğimde bu derece aileci bir eşim yoktu ama eşimin abisi sülalenin reisi gibiydi ota b...ka o karar verirdi ve dediğiniz gibi daha evlenmeden kv dibinde ev aldırmışlar eşime herkes dip dibe yan apartman onun yanın arkadaki bina derken tüm gelinler görümceler kv dibindeydik.Hiç alışık olmadığım bir semt ve ortam eşimle işyerlerimize uzak vs. Evi kiraya verelim kiraya çıkalım dediğim de tantana kopmuştu bende kafaya öyle bir taktım ki ya boşanacak yada gidecektim.
Ve en sonunda iş yerime kendi alışık olduğum semtte muhteşem bir kiralık ev buldum kimseye demedim tabi. Evi tuttum eşyaları 1 günde ınıl ınıl taşıdım eşime de geliyormusun dedim ve kimseye Bye bye demeden çektim yeni evimize gittim.Eşim de ardımdan kuzu kuzu geldi tabi.
Evliliğimizde ev dışında sorunlarımız da vardı zaten belki düzelir diye umuyordum ama düzelmedi neticede boşandık ama en azından boşanma sebebimiz kv yada ev değildi.

Back
X