Ailesine tapan bir adet koca (cık)

Kayınpederimde var ama oğlu kaynanamın tek garantisi herkesin her şeyi var bir tek ben burada kimsesizim kavga ettiğimizde seviniyor resmen onlara kaçıp gidecek diye herşeyde kavga olur ama o kavgalarda ailesine kaçınca eve gelmeyince problemler çözülmüyor
Büyüyor
kusura bakmayın eşiniz çok sindirilmiş bir adam
düzelir mi inşallah diyelim Allah yardımcınız olsun

Peki bu kafada bir insan olduğunu evlendikten sonra mı öğrendiniz?

Evet nişanlıyken böyle değildi hiç bir konuda

İlk evliliğimde bu derece aileci bir eşim yoktu ama eşimin abisi sülalenin reisi gibiydi ota b...ka o karar verirdi ve dediğiniz gibi daha evlenmeden kv dibinde ev aldırmışlar eşime herkes dip dibe yan apartman onun yanın arkadaki bina derken tüm gelinler görümceler kv dibindeydik.Hiç alışık olmadığım bir semt ve ortam eşimle işyerlerimize uzak vs. Evi kiraya verelim kiraya çıkalım dediğim de tantana kopmuştu bende kafaya öyle bir taktım ki ya boşanacak yada gidecektim.
Ve en sonunda iş yerime kendi alışık olduğum semtte muhteşem bir kiralık ev buldum kimseye demedim tabi. Evi tuttum eşyaları 1 günde ınıl ınıl taşıdım eşime de geliyormusun dedim ve kimseye Bye bye demeden çektim yeni evimize gittim.Eşim de ardımdan kuzu kuzu geldi tabi.
Evliliğimizde ev dışında sorunlarımız da vardı zaten belki düzelir diye umuyordum ama düzelmedi neticede boşandık ama en azından boşanma sebebimiz kv yada ev değildi.

Ben bunu yapamam sanırım onlardan habersiz ev taşımak üstte görümce karşıda kaynana hemen haberleri olur eşim iyice inatlaşır benle gelmez rezillik yaşarım
Çünkü zaten ona göre hep benim dediğim oluyomuş :)

Evet nişanlıyken böyle değildi hiç bir konuda

Ben bunu yapamam sanırım onlardan habersiz ev taşımak üstte görümce karşıda kaynana hemen haberleri olur eşim iyice inatlaşır benle gelmez rezillik yaşarım
Çünkü zaten ona göre hep benim dediğim oluyomuş :)
Benim evimin altında o bilmiş kaynımın dükkanı vardı onun gözü önünde taşıdım evi :D
"Hayırdır nereye" diye sormuştu bende "huzura yolculuk yapıyorum" demiştim :D
Benim kimseden korkum yok olmadıda benim bir canım var onu da kimse için feda etmem.Taşırım eşyamı çeker giderim. Hatta taşınacağım gün Kv ve görümceyi bir yere çağırtırım yada onları biryere götürür orada bırakır kaçarım :D Bir tanıdığa rica ederim oturmaya çağır falan diye bir şekilde evden uzaklaştırırdım yani.
Velhasıl benim canıma TAK ettimi bende ipler kopar ve beni kimse durduramaz.
Benim çocuğum da vardı yani.

Allah böyle aileleri böyle bencil erkekleri de bildiği gibi yapsın
Neden hep böyle oluyor Tek Erkek çocuğu olan aileler, Evin İlk Erkeğinin evlenmesi vs.
Gelinlerin suçu günahı nedir... Yazık bir yuvayı mutsuzluğa itmek bunu göremiyorlar mı
Bu ne bencillik !
Sonra da can oğlum bal oğlum
Madem ki oğlunuzu dizinin dibinde emireli ramazan gibi tutacaksınız Ev-Len-Dir-Me-Yin !!!
Kimsenin günahına girmeyin ya !
Allah yardımcınız olsun

Çok tanıdık geldi.
Fark annesinin baya uzak bi şehirde
Abla larının da cok yakin olmaması.
Onun dışında eksiği var fazlası yok.
Uzaktan da yetiyor niyeti bozuk insanlar.
Acitasyonlarla, sitemlerle, her şeye nane olmalarıyla telefondan dahi yettiler.
Temeline ettiler evliligimin
Ama ben en çok karaktersiz bir eş seçtiğim kızıyorum. Elin kadınlarına niye kizayim onlara fırsat veren gelişimini tamamlayamamis adamciklari musallat ettiğim için en çok kendime kızıyorum.

Allah böyle aileleri böyle bencil erkekleri de bildiği gibi yapsın
Neden hep böyle oluyor Tek Erkek çocuğu olan aileler, Evin İlk Erkeğinin evlenmesi vs.
Gelinlerin suçu günahı nedir... Yazık bir yuvayı mutsuzluğa itmek bunu göremiyorlar mı
Bu ne bencillik !
Sonra da can oğlum bal oğlum
Madem ki oğlunuzu dizinin dibinde emireli ramazan gibi tutacaksınız Ev-Len-Dir-Me-Yin !!!
Kimsenin günahına girmeyin ya !
Allah yardımcınız olsun

Kesinlikle katılıyorum yüzüne defalarca dedim niye evlendin diye niye benim günahıma girdin diye :(

Görümcem gelmiş annesinin dibinde yaşıyor çocuğuna annesi bakıyor akşamları orda yiyip içiyor kocasıda yanında iç güveysi ama kendi oğullarına ambargo koymuşlar bizim yanımızdan başka bi yere gidemez diye bu ne adaletsizliktir
Damatla gelinden beklentileride aynı değil..
Damatları yiyip içip rahatına bakarken
Gelinleri olarak benden beklentileri çok farklı..
Akşam olur yemeğe gideriz onlara sofra kurarım kaldırırım yıkarım damatları oturur tvsine bakar kimseyle muhatap bile olmaz çoğu zaman ben azıcık moralim bozulsa..
Yüzü asık gelin olurum
Adam sırf menfaatleri için onlara yakın olmaya razı bakıcılık onlardan yemek içmek onlardan neden razı olmasın ki
Gelinine yaptığı kaynanalığı damadına da yapmıyor.
Görümcem kışın annesine gittiği için doğalgazını bile yakmaz biz aşağıda donarız evimiz ne kadar yaksakda ısınmaz..
Bunlar bu kadar iç içeyken nasıl kendime ait bir hayat kurabilirim..
Kaynanam en başta her gün bizde yiyin gidin bile diyordu ..

aynı sorunu ben yaşadım evlendiğim ilk yıl çok zor geçti adam eve gelmez gitmez yemek yemez hep annesi ablaları yeğenleri ama ne oldu kendi çocuğu olunca 2 aksamda bir annesine giden adam şimdi iş çıkışı 5 dk uğrarsa uğrar 2 haftada 1 kez ancak gideriz. yani demem o ki bu tamamen rus ruleti gibi bişey ama cesaretin varsa belki bi çocuk düzeltir bu durumu da bilemedim yine de :KK43:

aynı sorunu ben yaşadım evlendiğim ilk yıl çok zor geçti adam eve gelmez gitmez yemek yemez hep annesi ablaları yeğenleri ama ne oldu kendi çocuğu olunca 2 aksamda bir annesine giden adam şimdi iş çıkışı 5 dk uğrarsa uğrar 2 haftada 1 kez ancak gideriz. yani demem o ki bu tamamen rus ruleti gibi bişey ama cesaretin varsa belki bi çocuk düzeltir bu durumu da bilemedim yine de :KK43:

Bazen bende o istediği zaman keşke çocuk yapsaymışım diyorum böyle olmazdı belki

Back
X