- Konu Sahibi Celisuenis
-
dun aklima gelsin sen kiz, dedim bu kiz dogurdumu neyapti hiç ortalikta gorunmuyor.
Valla annemin vizesinden haber bekliyoruz ama bankada para yok diye vermeyebilirler belkide
bugun soracakti bakalim bende bekliyorum merakla. dua ettttt :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bankada ne kadar olmasi lazimmis ki??:uhm:
bilmiyorumki canim. zaten vizesi onaylanmamis annemin, ama dilekçe yazip gitmis konsolosluga. ordaki kadin sorular sormus. ne kadar kalcaksiniz? neden damadiniz basvurmadi abisi basvurdu? kaç çocugunuz var? esiniz ne is yapiyo vs
annemde anlatmis durumu bole bole. demis kirki çikana kadar kalmak istiyorum. sefime ileticem soyledikelrinizi aynen ben sizi ararim demis telefonunu almis kkonsolosluktaki kadin. Hayirlisi insaallah napim. bir umut daha bekliyorum Allah4tan umit kesilmez
valla vermediler canim vize, ret basip pasaporta davetiyeyide içine koymuslar. Tekrar basvurduk ama hiç umidimiz yok. çok yogunmus konsolosluk. insaallah seninki gelir bari. insaallah onaylanir vizesi.
annemin vizesi bu gun belli oluyor, ogleden sonra...
Insallah hayirli haber alirsiniz.. Bende annemi davet etmek istiyorum sizin onaylanirsa hangi asamalardan gectiniz anlatin ona gore baslayalim bizde hazirliklara :) hangi konsolosluga gitti annen Ankara mi?
kizlar annemle anca ayrintili konusabildim. vize basvurularindaki en onemli sey;
davet edilen kisiye ait banka hesap cuzdani. banka hesabinin yeni acilmamis ve parali olmasi gerekiyor.
yeni acildigi ve icindeki para icin biraz mirin kirin etmisler. ben doktordan sertifika gondermistim. annem de benim gitmege niyetim yoktu ama simdi gitmem lazim falan demis. doktordan sertifika almasaymisim biraz zormus iste. bu hesap yeni acilmis demisler direk. icindeki 5.000 tl de az gelmis gerisini siz dusunun yani!
kizlar annemle anca ayrintili konusabildim. vize basvurularindaki en onemli sey;
davet edilen kisiye ait banka hesap cuzdani. banka hesabinin yeni acilmamis ve parali olmasi gerekiyor.
yeni acildigi ve icindeki para icin biraz mirin kirin etmisler. ben doktordan sertifika gondermistim. annem de benim gitmege niyetim yoktu ama simdi gitmem lazim falan demis. doktordan sertifika almasaymisim biraz zormus iste. bu hesap yeni acilmis demisler direk. icindeki 5.000 tl de az gelmis gerisini siz dusunun yani!
Canim gozun aydin cok sevindim senin adina.. Bizim islemler ankarada olacak istanbula bagli degil annemin yasadigi sehir. Ins kolaylikla hallolur diyecegim ama bu banka hesabi biraz kafa karistirici. O kadar parayi az buluyorlarsa artik daha ne yapilabilir!
anneme vize vermisler :)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?