Ailesinin bizi bilmesini istemiyor.

kocaman adam yani iliskisi oldugunu kendi ailesinden gizlemesi cok sacma.. bu iste bir gariplik seziyorum konu sahibi.. umarim uzulmezsiniz :/

Ailesinin yanına gidince konuşamıyoruz deyince kesin evli dedim.
Kimlikte bekar yazıyor demişsiniz. O zaman nişanlı falandır ve diğer kızın yanında size yazamıyordur.
Yoksa ailesinin yanında neden konuşamasın? Ben ailesinin yanına gittiğine inanmadım.

evli, nişanlı, sözlü falan olabilir.
hadi ciddi düşünmüyor tanıştırmak istemiyor anlarım ama kız arkasaşım olduğunu anlarlar diye korkması hiç normal değil.

Her ne olursa olsun sıkıntılı biri. İşler ciddiye bindiğinde ne yapmayı düşünüyor acaba? Yada ciddi birşeyler olacak mı? Vaktinizi harcamayın bence.

ben de yaptıklarını hiç normal bulmuyorum ama işte herkesin aile kültürü falan farklıdır ya ne bileyim belki ciddiyete binmeden söylemek istemiyordur diye düşünmüştüm. ne bileyim belki baska ailelerde erkek cocuklarına baskı yapılıyodur sevgili olmayın diye. kafam karıştı diye başlık açtım.

yanına gelirsem ailem bir kız arkadasım olduğundan şüphelenebilir diyor. Kız arkadaşım olduğunu duyarlarsa hiç iyi olmaz diyor.

Böyle absürt bir cevap karşında hiçbir şey
sorma geregi hissetmemen de konu kadar şaşırtıcı.

Kız arkadasın olduğundan şüphelenseler ne olacak ?
Hiç iyi olmaz derken ne demek istiyorsun ?

O telefonu ikna edici bir cevap almadan kapatmamalıydın.

Yorumlara katılıyorum,
Evli değilse bile o şehirde sevgilisi,nişanlısı,sözlüsü olma ihtimali çok yüksek. %99.9 kadar.

Aile diğer kızı biliyor, seni öğrenmemeleri için de önlem alıyor.

Bu olay aklıma şu olayı getirdi.
Bir tanıdığımızın oğlu yurt dışında çalışıyordu, ailesi ona kız bakıp duruyordu, bir yaz geldi bir kızla baya görüştü etti hatta evlilik için fakat az bir zaman sonra hamile bir kadın bir de çocukla çıktı geldi. Meğer yurt dışında evlenmemiş ama kadından bir cocuk yapmış ikinciye hamile kalınca kadın, herhalde bundan kaçamayacam dedi öyle ailesine açıkladı. Kadın ikinciye hamile kalmasaydı bence burdada evlencekti ikisini birden idare etcekti
Yani her şey olabilir valla. Güvenme.

Kalıbımı basar üstüne imzamı da atarım bu adam evli. Bir muhasebeci yada bankacı arkadaşına rica et kimlik bilgilerine baksın.

anlam veremedim ??? evli belki boyle yapan memlekette nişanlısı olup başkasıyla takılan biri gordum...

Ben görmüştüm böyle tutucu aileler.
Yaşla alakası yok bence baskıcı aileler var. İllaki istediği kişiyi gelin almak isteyen anneler var.
Sonuçta kaynanam beni istemedi başka kız bakmış önceden kocama vs diye konu açanları göz önünde tut.
Her şey olabilir ama takipte kal derim adamı .

bende vardi böyle bir tip!
EVLI DEGILDI...AMA TAM BIR ANA KUZUSU...BIDE KIZ KARDESI VERDI...KISKANIR KISLANCIKDAN KRIZ GECIRIR DIYE SAKLADI!!
ANASIDA ZATEN SEZMISDI...VE GERCEKDENDE BIZE; ILISKI ORTAYA CIKTINDAN SONRA; NE KARDESI NEDE ANASI RAHAT VERDI.

Bir de Bulgaristan göçmeni demişsin. Benim baba tarafı göçmen, o konularda kimse kimseyi sıkmaz valla. Hele hele otuz küsür yaşına gelmiş birini. Kesinlikle normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…