Ailesinin bizi bilmesini istemiyor.

Senin yanında nasıl peki? Telefonu sık sık çalar mı, çaldığında yanında konuşur mu, her aradığında ulaşır mısın...

ailesinin yanına değil de başkasının yanına gidiyo olma ihtimali bayaa bi yüksek

19 yaşıa birisi olsa anlarım ailesinden çekiniyor ki o yaşta bile yok bu durum ,32 yaşında birisi ne diye çekinsin ,ayrıca siz böyle birisiyle ciddi düşünüyorsanız bence yol yakınken geri dönün

Baska biri olsa 4 aydir fark ederdiniz gibime geldi... Sozlusu sevgilisi olsa mutlaka surekli arardi, mesaj atardi. Bir de telefonunda resimleri de mi yok mesela yilbasinda ailesiyle? Bir yerden acik verir illa ki bu kadar kolay mi saklamak
Ben ailesine karsi pasif oldugunu dusunuyorum tek sorun bu

saklama zorunda kalıyor olabilir evli fln ise dikkatli olun ,çirkin şeylere alet olmayın

Evlidir kimliğini değiştirmemiştir. Benim 10 yıllık evli akrabanim hala bekar kimliği ile dolaşıyor. Biz de göçmeniz :)

Hemen nüfus müdürlüğüne gidip evli mi bekar mı öğren. Bu bilgiyi verirler sadece. Çocuk falan söylenmez yasak ama medeni hal söylenir.

Hadi evli değil, nişanlı değil, sözlü değil, hadi ciddi de düşünsün senle.

Fena halde tutucu bir ailesi olabilir ve adam 32 yaşında olup da hala annesi-babasından bu şekilde çekiniyor varsayalım...
Tüm bu şartlar altında dahi o adamdan çok da hayır beklememek gerekiyor sanki.

1-Evli,nişanli,sözlü olabilir veya yaşadığı şehirde uzatmalı sevgilisi vardır.
2-Ailesi evlenmesini çok istiyordur,seni duyarlarsa hemen evleneceksiniz sanmasınlar diye saklıyordur.
3-Ailesi başka şehirden kız istemiyordur,yaşadıkları şehirden istiyorlardır.

Sözlü - nişanlı - evli

32 yaşıdna bi adam anne babasının sevgilisini bilmesinden korkmaz, eşinden korkar. Bence evli

Adam evli yada gay...

Sizinle ciddi düşünmüyodur böyle korkaklar var malesef.

32 yaşındaki bir erkek ailesinden neden ve nasıl çekinir?
Benim şu an görüştüğüm kişi her şartta açıyor telefonu. Ailesinin yanındaysa açar açmaz 1 dk diyor odasına geçip konuşuyor.
Gerçekten ilginç..

gamlı baykuş gibi olcam ama gerçekler diye bişey de var ... Aynı olayı çok yakın arkadaşım yaşadı. aynı şeyleri söylüyordu erkek arkadaşı bizim saf kızımız da olabilir onlar doğulu adetleri vardır gibi aklın ermediği telkinlerle kendini kandıyordu 1 yıl sonunda adamın evli olduğu çıktı ortaya... ŞÜPHE SONUCA GÖTÜRÜR bence bu konunun üzerine git ama sevgiline çaktırmadan git yoksa hem sana karşı çirkinleşir hem de engel olur

Sadece kimlikten delil göstermişsin.Ama mesela adamın telefonunda ne şekilde kayıtlısın ?
Facebook,whatsup filan kullanıyor mu ? Ailesini,arkadaşlarını görebiliyor musun ? Telefonunda birlikte fotonuz var mı ? Bu gibi detaylar önemli.

cok sakat bence bunu bir arastirin oyle kuzu kuzu inanmayin adama

ya sözlü ya nişanlı yada evli ama kesinlikle bekar değil...

aklı başında birinin bu yalanlara inanması güç gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…