Ailesinin bizi bilmesini istemiyor.

Evli insanların bekarlıktan kalan kimlikleri bazen durabiliyor. Misal benim arkadaşım evlenirken bi dolu işlemler sonunda kimliğini kaybetti. Evlendikten sonra hazırladıkları belgelerden kalan bir poşette buldu. Yani kaybettim diyip bekar kimliğini de elinde tutuyor olabilir.

Arkadaşlar evli olduğunu sanmıyorum. Çünkü sosyal medya hesaplarından falan 'hadi oğlum sıra sen de' gibi yorum yazan tanıdıkları var. Bana göre ailesinin kafasında başka biri var. Benimle artık ciddi olmadığını düşünüyorum. Hani siz de çevrenizden görmüşsünüzdür. Yıllarca biriyle çıkıp ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra ailesinin bulduğu biriyle evlenen. Bence bunun niyeti de böyle

bence de % 99,9 evli...
rahatını bozmanı engellemek istemiş

bu düşüncenin üzerinde durabılırsın cnm ıhtımaller yuksek olabılır benımde yıllar önce bu durum basıma geldı. askından ölen adam 1 ay sonra kendı memleketlısı ıle evlendırıldı.

Ya evli,nişan li,sözlü ya da ailesinin aklında başka gelin var.Böyle hiyarlardan cacık olmaz.Yaşınız küçük değil zamanını zı boşa harcamayın terkedin bence hiçbiri değilse bile bu yaşa gelmiş koca adam ailesinin yanında kız arkadaşıyla konuşamıyor sa evlenince neler yapmaz bir düşünün kâbus yani.

Bulgaristan türkü yum Türkiye de yaşıyorum erkek arkaşınızın ailesi mutlaka sizi biliyordur haberi vardır fakat büyük ihtimalle size olumlu bakmıyor gelin adayı gözüyle bakmıyor .

evlidir cocugu da vardir

O değilde mesela bizim buralarda yılbaşı Ocak'ta kutlanır. Misal, içinde bulunduğumuz Eylül de dokuzuncu aydır. İki musluk bu havuzu 6 saatte boşaltırsa ilişkiniz ne zaman 4 aylık olur?

Ya evli ya da ailesinin bulduğu bir başkasıyla evlenecek. Sizinle bir gelecek düşünmüyor gibi.Yoksa aksine söyler ailesiyle tanıştırmak isterdi sizi

Gerçekten yaşına göre ya evli yada ailesi başka birini düşünüyor bunun başka bir nedeni olamaz erkeğin ilişkisini sevdiği kadını göğsünü gere gere söylemesinden daha önemli ne olabilir

Kaç yaşında insanlarsınız ergen değilsiniz ki. 30 küsür adamın sevgilisini aile bilse ne olur bilmese ne olur?Hiç sevmem böyle işleri. Ailem bilirse kötü şeyler olur demiş. Ne olur alt tarafi tanıştir bizimle falan derler. Adamda var bir numara dikkatli ol derim

O değilde mesela bizim buralarda yılbaşı Ocak'ta kutlanır. Misal, içinde bulunduğumuz Eylül de dokuzuncu aydır. İki musluk bu havuzu 6 saatte boşaltırsa ilişkiniz ne zaman 4 aylık olur?
Konu martta açılmış...

aynen bunlara benzer şeyler yaşayan bir arkadaşım vardı sonradan nişanlı olduğunu öğrendi çok dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…