Adam evli yada gay...
evli benceArkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak. Ben yaklaşık 4 aydır biriyle beraberim. Güzel giden bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşım 32 ben 29 yaşımdayım. İkimizde iş güç sahibiyiz. Benim sizlere bir sorum olacak. Erkek arkadaşımın ailesi başka bir şehirde. Ailesinin yaşadığı şehre gittiği zaman telefonla konuşamıyoruz doğru düzgün. Ailesinden çekiniyor. Mesela yılbaşını ailesiyle geçirdi. Halbuki tatilde beraber vakit geçirebilirdik. Sebebini sorduğumda ise yanına gelirsem ailem bir kız arkadasım olduğundan şüphelenebilir diyor. Kız arkadaşım olduğunu duyarlarsa hiç iyi olmaz diyor. Sanki ben erkeğim o kız. Yani ben şunu anlamaktan çekiniyorum. Bu devirde iş güç sahibi bekar bir erkek neden ailesinden çekinsin ki. Ya da ailesi bir kız arkadaşı olmasından neden rahatsızlık duysun? Acaba aile bahane mi yoksa böyle aileler var mı? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Bizimkiler de ince eleyip sık dokur ama ben ve kardeşim umursamayız. Dediğin gibi pısırık ailesinden korkuyor. Ayrılman iyi olmuş.Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Erkek arkadaşım evli değil kimlikleri, ehliyetinde falan hepsi bekar yazıyor. Dediğiniz gibi ailesi başka birini düşündüğü için ya da orada görüştüğü birisi olduğu için böyle davranıyor demek ki. Ailesinin sözüne çok önem veren korkak biri bence. Ben de sizler gibi düşünüyordum ama yine de her ailenin kültürü yapısı bir olmaz diye sorayım dedim. Kendisinden ayrılmayı düşünüyorum. Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın. Maalesef artık düzgün birini bulmak çok zorlaştı. Konuştuğum adamların hepsinde ayrı bir gariplik oluyor. Belki de nasip olmadığı için böyleleri karşıma çıkıyor.
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Erkek arkadaşım evli değil kimlikleri, ehliyetinde falan hepsi bekar yazıyor. Dediğiniz gibi ailesi başka birini düşündüğü için ya da orada görüştüğü birisi olduğu için böyle davranıyor demek ki. Ailesinin sözüne çok önem veren korkak biri bence. Ben de sizler gibi düşünüyordum ama yine de her ailenin kültürü yapısı bir olmaz diye sorayım dedim. Kendisinden ayrılmayı düşünüyorum. Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın. Maalesef artık düzgün birini bulmak çok zorlaştı. Konuştuğum adamların hepsinde ayrı bir gariplik oluyor. Belki de nasip olmadığı için böyleleri karşıma çıkıyor.
Kimliğe çok güvenme derim, bazısı evlendikten sonra nüfus cüzdanını yenilemeden kullanabiliyor. Yanılıyor muyum?kızlar nüfus cüzdanına baktım. evli değil ama belki ailesinin düşündüğü biri olabilir. Bilemiyorum. Bu soruyu sordum ona. o da onlar öyleler işte napiyim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?