Ailesinin bizi bilmesini istemiyor.

Evli olmasa bile en iyi ihtimal ailesi başka biriyle evlenmesini istiyor olabilir, birazda ezik bir insanda hayır diyemiyordur vs. böyle erkekler var malesef.

Ben de benzer bir durumla karsi karsiyayim. Ama benim sevgilim Sirnakli ve ailesi tutucu. Ailesinin yaninda konusmuyor. Evlilik dusunuyoruz, konusacam diyor ama bir türlü söyleyemedi...

Kimligini gördum ve arkadasima arastirttim evli degil. Yani ben inaniyorum ona ama bazen anlamak zor geliyor. Kendisi 30 yasinda

Ama biz facede arkadasiz ve birbirimizin paylasimlarini begeniyoruz ve cok abartmadan yorumlar yapiyoruz..

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Erkek arkadaşım evli değil kimlikleri, ehliyetinde falan hepsi bekar yazıyor. Dediğiniz gibi ailesi başka birini düşündüğü için ya da orada görüştüğü birisi olduğu için böyle davranıyor demek ki. Ailesinin sözüne çok önem veren korkak biri bence. Ben de sizler gibi düşünüyordum ama yine de her ailenin kültürü yapısı bir olmaz diye sorayım dedim. Kendisinden ayrılmayı düşünüyorum. Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın. Maalesef artık düzgün birini bulmak çok zorlaştı. Konuştuğum adamların hepsinde ayrı bir gariplik oluyor. Belki de nasip olmadığı için böyleleri karşıma çıkıyor.

1---adam evli...
2--ailesinden sizi saklıyor, çünkü sevgili olduğunu duyan bazı aileler ,gelini istemeyebiliyor..(aşırı muhafazakar aile tipi)
3--ailesinin istediği başka biri var...
4---nişanlı yada sözlü...
5--adam ilişkisini ciddiye almayıp ailesine duyurmuyor....

Aklima iki sebep geliyor. Ailesi kiz arkadasi oldugunu ogrenirse ellerini ovusturup hemen evlendirmek isteyebilir fakat sevgilinizin evlilik niyeti yoktur. Bu yuzden hala bi kiz bulamadim ayaklarinda takilmak isine geliyordur. Veya ailesi asiri muhafazakardir nikah disinda bir gorusmeye konusmaya iyi gozle bakmiyordur.

evli bence

Evet var böyle aileler. Kendine uygun bir ailenin kızıyla mı görüşüyor diye takıntı yapabiliyorlar. Kızın eğitimi, ailenin maddi durumu kendilerine denk mi diye iyice ölçüp öyle konuşmasına müsaade ediyorlar. Yoksa evde sorun çıkarıyorlar buldun yine ne olduğu belirsiz birini diye. Bizimkilerde de vardır bu, kraliyet ailesiyiz ya kendilerine denk isterler

Bizimkiler de ince eleyip sık dokur ama ben ve kardeşim umursamayız. Dediğin gibi pısırık ailesinden korkuyor. Ayrılman iyi olmuş.

Bizde bulgaristan gocmeniyiz ama hiç tutucu değildir ailem . Tam tersi bi çok aileye göre daha rahat büyüdük.
Ya evli ya da orda da bi sevgilisi nişanlısı var bence .

Evli olmayabilir ama nişanlısı sözlüsü falan vardır büyük olasılıkla

Bence de evli veya nişanlı bu adam. Bence ailesiyle tanışmak isteyin.

hakkında hayırlısı olsun cnm

kızlar nüfus cüzdanına baktım. evli değil ama belki ailesinin düşündüğü biri olabilir. Bilemiyorum. Bu soruyu sordum ona. o da onlar öyleler işte napiyim diyor.
Kimliğe çok güvenme derim, bazısı evlendikten sonra nüfus cüzdanını yenilemeden kullanabiliyor. Yanılıyor muyum?

Yılbaşında ailesiyle değil başka biriyle dir. Sana ailemle birlikteyiz konuşamuyorum demiştir. Ailesinin yanına gittiğine emin misin her seferinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…