Ailesinin bizi bilmesini istemiyor.

yaşınız daha küçük olsa anlarım ama şu an çok anlam veremedim. ailesi tutucu olsa dahi evlilik maksadıyla birisiyle görüşüyorum, yeterince tanıyınca olumlu olursa sizi tanıştıracağım diyebilir. yani yılbaşında yanınızda olamasa dahi bu şekilde kısa da olsa sizden bahsedebilirdi.

Kız bu adam evli olmasın sakin.

?????????Acaba sorunu ne ama insanın burnuna hoş kokular gelmiyor

Sosyal medyadan araştırabilirsiniz .Sözlü , nişanlı , evli olup olmadığı çıkar ortaya . Ama önceki yorumunuzda ayrılmak istiyorum yazmışsınız galiba .Böyle ise zaten araştırmanıza da pek gerek kalmamış . 30'lu yaşlarda saklanmak pek normal değil .

Belki ailesi öğrenir ogrenmez işi ciddiye bindirmek isteyeceklerdir. Sevgiliniz de buna hazır değildir. Sizi daha iyi tanımak istiyodur. Bunaltilmak istemiyodur.

Iyide koca adam olmus. Gelmis 32 yasina. Uzatmanin alemi ne? Bence niyeti evlilik degil bu adamin, hovardalik pesinde.
Eger evlenicek olsa uzatmadan dugun tarihi almaya niyetlenirdi.
Ama boyle bisey yapmadigina gore hala evliligi dusunmuyor.
32 yasinda ve evliligi dusjnmeyen bi erkek bos gezenin bos tayfasidir.

evli ya da nişanlı olma ihtimali yüksek.32 yaşında bir adam sevgilisini olduğunu ailesinden saklamaz.sevgili bulmuşsun onunla illa evleneceksin diye direten bir aile hiç duymadım görmedim.kız aileleri kızlarının sevgilisini duydular mı ne zman isteyecekler diye baskı yapar ama erkek aileleri hadi gidelim isteyelim diye baskı yapmazlar.oğullarının talimatına göre hareket ederler.kimlikte evli yazmadığına göre muhtemelen nişanlı

Cüzdanına bak erkeğin bütün sırları orda

Kalıbımı basar üstüne imzamı da atarım bu adam evli. Bir muhasebeci yada bankacı arkadaşına rica et kimlik bilgilerine baksın.
böyle bir durumda bir arkadaşım sevgilisinin başka bir şehirdeki ben ailemin yanındayım dediği zamanda başka bir şehirdeki harcamalarını ekstresinden görmüştü biraz araştırma sonucu sevgilisinin ailesin yanında değil sanal ortamdan tanıştığı bir kızla başka bir şehirde vakit geçirdiğini öğrendi...

Olur olur valla hersey olur siz iyi bir arastırma yapın ya evli ya da ne biliyim doğulu falansa ailesi başkasıyla evlenmesini istiyordur ondan.

Yazmayı bir borç bildim
Benim Kızkardeşim de eşiyle sevgili iken annesinin yanına gittiğinde hiç konuşmazlardı
Gerekçe olarak annem duyarsa şimdi anlamaz sevgililikten hemen evlenelim ister demişti
Yeni çıkmaya başlamışlardı çünkü
Şimdi evliler mutlular çok şükür

Bu arada annesi bikaç arıza yaptı
İnceden inceye kendi taraflarından kız istemiş
Kardeşim hissetmiş bunu
Ailesi de böyle ise çekiniyor olabilir

4 atlık bi ilişkide hemen ailesinin getir tanışalım kızla deyip evlilik hazırlıklarına başlamasını istemiyor olabilir mi? 4ay çok erken

Yazıyı okuyup bitirdiğim zaman bu adam kesin evli dedim ve çoğu kişi de aynı şeyi düşünmüş.
Adam evli kesinlikle..Yoksa telefonda bile konuşamaz mi 32 yaşındaki adam gecer odasına konuşur kim ne diyecek ama karisinin yanında konuşamaz..Ya inanmaa buna direk sor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…