Kimliğe çok güvenme derim, bazısı evlendikten sonra nüfus cüzdanını yenilemeden kullanabiliyor. Yanılıyor muyum?
Kız bu adam evli olmasın sakin.Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak. Ben yaklaşık 4 aydır biriyle beraberim. Güzel giden bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşım 32 ben 29 yaşımdayım. İkimizde iş güç sahibiyiz. Benim sizlere bir sorum olacak. Erkek arkadaşımın ailesi başka bir şehirde. Ailesinin yaşadığı şehre gittiği zaman telefonla konuşamıyoruz doğru düzgün. Ailesinden çekiniyor. Mesela yılbaşını ailesiyle geçirdi. Halbuki tatilde beraber vakit geçirebilirdik. Sebebini sorduğumda ise yanına gelirsem ailem bir kız arkadasım olduğundan şüphelenebilir diyor. Kız arkadaşım olduğunu duyarlarsa hiç iyi olmaz diyor. Sanki ben erkeğim o kız. Yani ben şunu anlamaktan çekiniyorum. Bu devirde iş güç sahibi bekar bir erkek neden ailesinden çekinsin ki. Ya da ailesi bir kız arkadaşı olmasından neden rahatsızlık duysun? Acaba aile bahane mi yoksa böyle aileler var mı? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Kullananları duymuştum tatlım. Zorunlu olan kaç şeyi doğru dürüst yapıyorlar ki?Yok artıkzorunlu değil mi yenilemek
Belki ailesi öğrenir ogrenmez işi ciddiye bindirmek isteyeceklerdir. Sevgiliniz de buna hazır değildir. Sizi daha iyi tanımak istiyodur. Bunaltilmak istemiyodur.
böyle bir durumda bir arkadaşım sevgilisinin başka bir şehirdeki ben ailemin yanındayım dediği zamanda başka bir şehirdeki harcamalarını ekstresinden görmüştü biraz araştırma sonucu sevgilisinin ailesin yanında değil sanal ortamdan tanıştığı bir kızla başka bir şehirde vakit geçirdiğini öğrendi...Kalıbımı basar üstüne imzamı da atarım bu adam evli. Bir muhasebeci yada bankacı arkadaşına rica et kimlik bilgilerine baksın.
Yazmayı bir borç bildimben de yaptıklarını hiç normal bulmuyorum ama işte herkesin aile kültürü falan farklıdır ya ne bileyim belki ciddiyete binmeden söylemek istemiyordur diye düşünmüştüm. ne bileyim belki baska ailelerde erkek cocuklarına baskı yapılıyodur sevgili olmayın diye. kafam karıştı diye başlık açtım.
ajanlığa mı başladın :))tc sini biliyo musun bakıverem hemen
psişik güçlerimi kullancaktım ya nie hevesimi kırıyosun.ajanlığa mı başladın :))
kesin ailesinin orda bi yavuklusu var ya da olacak
psişik güçlerimi kullancaktım ya nie hevesimi kırıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?