bencede karakterleri öyle yoksa ablası kesin facede ki mesajında bi açık verirdi art niyet olsa
bence sen sana davranışlarını önemseme bu kadar aramasınlar sormasınlar nolcakki, çok büyütülcek bişey gibi gelmedi bana, sen kendi hayatına bak
ama eşinin yaptığı hoş değil gerçekten, resmen senin dedikodunu yapmış, ablası soğukkanlıymış allahtan
erkekler malesef eşleri konusunda aileleriyle dertleşmemeleri gerektiğini yıllar sonra öğreniyor
bence eşine bi daha onların sana davranışlarıyla alakalı şikayette bulunma, sana karşı bi saldırı olmadıkça
demekki eşin senin sandığından çok daha fazla sıkılmış bunalmış senin rahatsızlığını dile getirmenden, o da haklı yani karakterleri öyleyse eşin napsın, napabilirki
Almışsın eline maşanı sindirmişsin adamı köşeye
Şaka bi tarafa o kadar cok umursamaz koca hikayesi okudum ki sizinkini okuyunca hoşuma gitti. Bırak dağınık kalsın benceİyidir düşünceli erkek, gereksiz çıkışları olsa bile
Eşinizin sizi düşündüğünü anlayamadınız mı gerçekten. Siz üzülmeyin diye böyle birşey yaptığını.
Ben de birşey yaptı zannettim (Mesaj olayı)
Ailesinin yanındaki davranışları konusunda da rahatsızlığınızı dile getirirseniz eminim dikkat edecektir
bence eşinle gidip görümcenize durumu izah edin ben olayı bu kadar büyütmedim saçmaladığım bir şeyde yok insanlara kendimi zorla sevdiremem ya..öyle laf arasında konuşmuştuk diyin.
yoksa görümcen seni kocana sürekli mızmızlanan laf söyleyen bıktıran biri olarak tanıycaktır.
buda senin arkandan konuşmasına davetiye heralde
gitmessen daha kötü duruma düşersin.
ama eşine iyi bi trip at anlasın herşeyi özellikle orda tatili zehir eder kısmına çok takılırdım ben olsam.
ama fazlada ileri gitme yazık adamcağıza
öncelikle sıkıntımı okuyp, cvp yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim chess. Evt haklısın karakterleri öyle, onları o şekilde de kabullendim ama olaylar bazen öyle bir boyuta geliyo ki insan tahammül edemiyo, en basiti günaydın diyorum cvp vermiyolar, arayıp nasılsın diorum iyi ... diolar Arayıp sormamalarından çokta şikayetçi değilim aslında bana göre hava hoş ama herşeyi bi yere kadar tek taraflı yapabiliyorum. Kocam o benim nasıl ki kendi ailemle ilgili sıkıntımı ona sölüyosam onun ailesiyle ilgili olanıda ona sölicem. ama onun yaptığı saçmalık, çok büyük bi mesele varmış gibi ablasına yalvar yakar bana yardım et, çaktırmadan ara sıra anneme arattır falan demiş. olacak iş mi şimdi bu, güya ben yok onlar beni sevmiyo, istemiyo die kavga çıkarıyomuşum aslaaaaaaa. Şimid hepsi oturup koalisyonu kurmuş wayy bal10 da şöle yapıo böle yapıo die konuşuolardır.. zaten bana karşı soğuklar bunları duyunca sergiliyecekleri tavırları bi düşünsene .
Çok can sıkıcı.
Beni düşündüğünü tabiki anladım ebru'cum ama benden çok kendini düşündüğünü de anladım '' tatili bana zehir eder'' sıkıntı yaratır şimdi orda demiş, ki yok böle bişi oraya gittiğimizde her gece sessiz sessiz ağladım sırf o duymasın da ailesiyle benim aramda kalmasın die. Ablasını uyarması falan problem değil acitasyon yapması beni yaraladı, ne demek ya '' yalvarırım abla yarım et bana nolurrsun '' bilen bilmeyen gerçekten bu konuda çok üstüne gidiyorum sanır.
İyi de ajitasyon değil bu.
Bir de şöyle bakın olaya.
Ablası şöyle düşünür. Karısı ne kadar önemli onun için. Üzülmemesi için elinden geleni yapıyor.
Başka ne düşünebilir ki.
Sizin cadılık yaptığınızı mı. Oğullarını sindirdiğinizi mi
Eh o da fena değil
bencede görümcen kötü niyetli olsa mesajda açık verirdi ben görümcenin kötü niyetli olduğunu düşünmedim, zaten aklı başında bi kadın kardeşinin ağız tadının bozulmasını istemez, boşuna kuruntu yapma bence, biliyorum bana kızcaksın ama :)
Ben de eşin,ailesinin yanında seni azarladı filan sandım.
Bana iyi niyetliymiş gibi geldi.Yazık ona yahu,valla ben olsam kıyamam :)
Gizlice yazdıklarını okumuşsun,bir de okuduğunu söylemişsin.
Ne yapsın adam,kendince çözüm üretmeye çalışmış.
Ya başka şeyler yazsalardı ? Ya ablası,"annem zaten onu hiç sevmiyor" deseydi mesela ?
arayı yumusatmaya calısıyor adam neyapsın ama bosver bırak boyle kalsın surekli ilgii bekleyen herseyine karısan k.validedense boylesini tercih ederim ben
yok yok kızmam arkadaşım,
ailesinden hiç biri kötü niyetli değil biliyorum. dedim ya onları öyle kabul ettim die, ama olay eşimin oraya gidince kendi rahatı için ( ki o da bana karşı tutumlarını görüyo ve üzülüo ben ses çıkarmadığım halde ) beni maşa yaparak şimdiden önlem alıyo aklı sıra. görümcemin yazdığı olumsuz şeylerede kızmıyorum ee benim abim eşiyle ilgili bana yakınsa o şekilde bende bi iki laf sölerim tabi. anlıyacağın eşim kaş yapayım derken göz çıkardı. çok kızgınım ona bu yüzden
hay ağzına sağlık arkadaşım ya, tam da benim sıkıntım ''kocana sürekli mızmızlanan laf söyleyen bıktıran biri olarak'' tanımaları. zaten bana soğuklar, bide bu tuz biber olcak şimdi oraya gidince. Ya benden '' bu'' die bahsediyo k.validen düşünebiliyomusunuz, bunun orda, bunun annesi, v.s. eee eşimde benden bu kadar yakınınca artık bu bile demezler heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?