Ailesinin önünde beni küçük düşürdü..

bal10

denizanası (:
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1.712
0
106
Bilecik
Kızlar dün akşamdan beri inanılmaz moralim bozuk, en iyi dinleyici, sırdaş, yol göstericiler K.K da olduğu için size akıl danışmak istedim.

Çok büyük bi problem değil ama küçük sinek mide bulandırır misali. Eşim inanılmaz kibar, düşünceli, sadık v.s gibi tüm olumlu sıfatlara sahip birisi. Onu çok seviyorum ve onun sevgisinden de eminim. Mesele ailesi aslında meselede sayılmazlar ama çok soğuklar, evlendiğim 2 sene oldu, aynı yerde olmamamıza yılda 1-2 defa gitmemize ragmen bi türlü beklediğim yakınlığı göremiyorum. Özlerinde iyiler, bişeye karışmazlar ama kızları gibide görmezler, nede olsa dış kapının mandalı. K.validem telefonda canım cicim oraya gidince BU die bahseder benden, günaydın dersin cvp vermezler, arayıp sormazlar enteresan yani. Onların evinde saatlerce konuşmadan otururum '' el '' gibi, bizim evde gelen 7 kat misafire bile böle davranılmaz bu yüzden bana acaip ters. Eşimle bunu paylaştığımda tmm haklısın ama karakterleri öle, ben napiim, onlar yapmıyosa sen yap, sen ara gibi şeyler söler. Ne zaman memleketlerine gitsek muhakkak bu muamele yüzünden tartışırız. Ama öyle aman aman kavgada etmeyiz.

Ee yani diceksiniz. Yanisi şu,
dün eşimin face'inden ablasına yazdığı msjı gördüm, yazmışki ......annemler 25 gündür bal10 u aramamışlar, bişimi var, sen çaktırmadan sölede arasınlar, bal10 sorun yapıyo buyüzden kavga çıkıyo ki yok böle bişi sadece annenler 25 gündür hiç aramadılar bende aramıyorum haberin olsun dedim o kadar. Sen ara sıra anneme gel ''bal10' u arayalım de, Öyle bi acınaklı yalvarıyo ki ablasına, okuyunca ben acıdım, nolur bana yardım et abla, biraz sen üstüne düşüyomuş gibi yap bari, oraya gelince çarşıya falan çıkar. yoksa bana tatili zehir eder.nolursun ablacım bu konuda bana yardımcı ol yalvarırım. ( Görende adamı gırtlaklıyorum sanacak ) okucukça elektrik çarpmışa döndüm. Bu arada ablasıda yazmış bişiler, '' saçmalamasın öle şey olur mu, yok daha neler, o kadar da değil '' gibi. Eşimde tmm annemler soğuk davranıyo ama bal10 büyütüyo, ben o haklı demiyorum ama sen bana yardım et. demiş durmuş.

Dün msjı okuduğumu söledim eşime, madem öle ben gelmiyeyim sen git dedim, sanki ben kabahatliyim gibi, ne var bunda telkinde bulundum ablama,herşeyi büyütüyosun, bunda olay çıkarcak ne var falan dedi. Halaa beni ailesinin önünde düşürdüğü durumun farkında değil.
o kadar yiyip yuttuğum şey var, bu kıza böle davranmak adil mi diyeceğine, kabullenemedin ailemi diyo bana. Ben kendi annemden abimden çok onların etrafında pervane oluyorum halbuki.

Ben bu adama ne diyeyim şimdi siz söyleyin kızlar ????

bencede karakterleri öyle yoksa ablası kesin facede ki mesajında bi açık verirdi art niyet olsa
bence sen sana davranışlarını önemseme bu kadar aramasınlar sormasınlar nolcakki, çok büyütülcek bişey gibi gelmedi bana, sen kendi hayatına bak

ama eşinin yaptığı hoş değil gerçekten, resmen senin dedikodunu yapmış, ablası soğukkanlıymış allahtan
erkekler malesef eşleri konusunda aileleriyle dertleşmemeleri gerektiğini yıllar sonra öğreniyor

bence eşine bi daha onların sana davranışlarıyla alakalı şikayette bulunma, sana karşı bi saldırı olmadıkça
demekki eşin senin sandığından çok daha fazla sıkılmış bunalmış senin rahatsızlığını dile getirmenden, o da haklı yani karakterleri öyleyse eşin napsın, napabilirki

Son düzenleme:
Almışsın eline maşanı sindirmişsin adamı köşeye

Şaka bi tarafa o kadar cok umursamaz koca hikayesi okudum ki sizinkini okuyunca hoşuma gitti. Bırak dağınık kalsın bence İyidir düşünceli erkek, gereksiz çıkışları olsa bile

öncelikle sıkıntımı okuyp, cvp yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim chess. Evt haklısın karakterleri öyle, onları o şekilde de kabullendim ama olaylar bazen öyle bir boyuta geliyo ki insan tahammül edemiyo, en basiti günaydın diyorum cvp vermiyolar, arayıp nasılsın diorum iyi ... diolar Arayıp sormamalarından çokta şikayetçi değilim aslında bana göre hava hoş ama herşeyi bi yere kadar tek taraflı yapabiliyorum. Kocam o benim nasıl ki kendi ailemle ilgili sıkıntımı ona sölüyosam onun ailesiyle ilgili olanıda ona sölicem. ama onun yaptığı saçmalık, çok büyük bi mesele varmış gibi ablasına yalvar yakar bana yardım et, çaktırmadan ara sıra anneme arattır falan demiş. olacak iş mi şimdi bu, güya ben yok onlar beni sevmiyo, istemiyo die kavga çıkarıyomuşum aslaaaaaaa. Şimid hepsi oturup koalisyonu kurmuş wayy bal10 da şöle yapıo böle yapıo die konuşuolardır.. zaten bana karşı soğuklar bunları duyunca sergiliyecekleri tavırları bi düşünsene .

Çok can sıkıcı.

Herralde memlekete gidince öle davranırlarsa kocayı sopalarım die şimdiden önlem alıyo.

Eşinizin sizi düşündüğünü anlayamadınız mı gerçekten. Siz üzülmeyin diye böyle birşey yaptığını.
Ben de birşey yaptı zannettim (Mesaj olayı)
Ailesinin yanındaki davranışları konusunda da rahatsızlığınızı dile getirirseniz eminim dikkat edecektir

Son düzenleme:
bence eşinle gidip görümcenize durumu izah edin ben olayı bu kadar büyütmedim saçmaladığım bir şeyde yok insanlara kendimi zorla sevdiremem ya..öyle laf arasında konuşmuştuk diyin.
yoksa görümcen seni kocana sürekli mızmızlanan laf söyleyen bıktıran biri olarak tanıycaktır.
buda senin arkandan konuşmasına davetiye heralde
gitmessen daha kötü duruma düşersin.
ama eşine iyi bi trip at anlasın herşeyi özellikle orda tatili zehir eder kısmına çok takılırdım ben olsam.
ama fazlada ileri gitme yazık adamcağıza

Beni düşündüğünü tabiki anladım ebru'cum ama benden çok kendini düşündüğünü de anladım '' tatili bana zehir eder'' sıkıntı yaratır şimdi orda demiş, ki yok böle bişi oraya gittiğimizde her gece sessiz sessiz ağladım sırf o duymasın da ailesiyle benim aramda kalmasın die. Ablasını uyarması falan problem değil acitasyon yapması beni yaraladı, ne demek ya '' yalvarırım abla yarım et bana nolurrsun '' bilen bilmeyen gerçekten bu konuda çok üstüne gidiyorum sanır.

hay ağzına sağlık arkadaşım ya, tam da benim sıkıntım ''kocana sürekli mızmızlanan laf söyleyen bıktıran biri olarak'' tanımaları. zaten bana soğuklar, bide bu tuz biber olcak şimdi oraya gidince. Ya benden '' bu'' die bahsediyo k.validen düşünebiliyomusunuz, bunun orda, bunun annesi, v.s. eee eşimde benden bu kadar yakınınca artık bu bile demezler heralde :)

canım sonuçta eşin senin içini biliyor dimi, senin saygında kusur etmediğinide biliyor, sana hak da veriyor, bence bu ailenin davarnışları konusunu boşver
diğer sorunda haklısın
aramızdaki problemleri ailene yansıtmanı istemiyorum diye bi konuşma yaparsın, tekrarlayacağını sanmam o zaman, eşin o kadar ince düşünememiş işte, ben bunu ablama anlatıyorum ama sonu ne olur diye

İyi de ajitasyon değil bu.
Bir de şöyle bakın olaya.
Ablası şöyle düşünür. Karısı ne kadar önemli onun için. Üzülmemesi için elinden geleni yapıyor.
Başka ne düşünebilir ki.
Sizin cadılık yaptığınızı mı. Oğullarını sindirdiğinizi mi
Eh o da fena değil

bencede görümcen kötü niyetli olsa mesajda açık verirdi ben görümcenin kötü niyetli olduğunu düşünmedim, zaten aklı başında bi kadın kardeşinin ağız tadının bozulmasını istemez, boşuna kuruntu yapma bence, biliyorum bana kızcaksın ama :)

Haklısın aslında beni eli sopalı sanıp 180 derece dönmesinler bide ebru'cum görümcem keşke senin dediğin gibi düşünse ama nerdee. eşimin yalvarıp yakarmaları sonucunda o da yok artık daha neler abartmasın oda, ne var aramıyosak, saçmalamış, sen kendine bak, sıkma canını, boşver onu gibi şeyler yazmış.

Ben de eşin,ailesinin yanında seni azarladı filan sandım.

Bana iyi niyetliymiş gibi geldi.Yazık ona yahu,valla ben olsam kıyamam :)

Gizlice yazdıklarını okumuşsun,bir de okuduğunu söylemişsin.
Ne yapsın adam,kendince çözüm üretmeye çalışmış.
Ya başka şeyler yazsalardı ? Ya ablası,"annem zaten onu hiç sevmiyor" deseydi mesela ?

yok yok kızmam arkadaşım,

ailesinden hiç biri kötü niyetli değil biliyorum. dedim ya onları öyle kabul ettim die, ama olay eşimin oraya gidince kendi rahatı için ( ki o da bana karşı tutumlarını görüyo ve üzülüo ben ses çıkarmadığım halde ) beni maşa yaparak şimdiden önlem alıyo aklı sıra. görümcemin yazdığı olumsuz şeylerede kızmıyorum ee benim abim eşiyle ilgili bana yakınsa o şekilde bende bi iki laf sölerim tabi. anlıyacağın eşim kaş yapayım derken göz çıkardı. çok kızgınım ona bu yüzden

arayı yumusatmaya calısıyor adam neyapsın ama bosver bırak boyle kalsın surekli ilgii bekleyen herseyine karısan k.validedense boylesini tercih ederim ben

başlığa bakınca öle sanılıyo ama bu değildi konunun başlığı moderatör tarafından değiştirilmiş içerik haakında bilgi verimo die :) ilk açtığım konu buda biraz acamiyim o yüzden.

Evt çözüm üretme çabası takdir edilir, ama keşke bunu beni prblmli, kavga çıkaran, sık boğaz eden ailesini kötüleyen biri olarak göstermeden yapsaydı.

anladım canım ama işte dediğim gibi erkekler bu işleri geç öğreniyorlar malesef bizim gibi ince fikirli olamıyorlar, sanırım ilişkinin ya da evliliğin başında benzer sorunları yaşamayan yoktur, ilişkide ki sorunları kendi ailesine bildirmemesi gerektiğini öğrenmeli

canım benim ananemlerde öyledir mesela "bu" diye bahsederler ama onlar onu saygısızlık olarak görmüyolar eminim öyle alışmışlar çünkü.senin eşinin aileside yaşlılarsa biraz belki bilinçli olarak seni sevmedikleri için yapmıyolardır.
o konuya fazla takılma derim ben.ha bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorsanda arana mesafe koyarsın gelip gitmelerini pek fazla takmazsın sende:) ama görümcene laf arasında senin öyle bişeyi söylemediğini hatta bu konu yüzünden kavga falan etmediğinizi mutlaka söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…