evet kocan iyi niyetli bir davranışta bulunmuş ama ben herşeyden çok kendime kızardım çünkü kimsenin gözünde acınası, sevgiye muhtaç konumuna düşmek istemezdim. bu benim için gurur kırıcı birşey olurdu
bence sen bu tavırları boşver canım herkes sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran. tek taraflı anlaşma geçim olacağına inanmam. senin çabalarınla bir yere kadar. onlar seni sevseler arasalar ne olur aramasalar ne olur büyük bir kayıp değil neticede. kimseyi kendini sevdirmek kabullendirmek için uğraşma. eşinlede güzel güzel konuş birdaha böyle şeyler yapmasın. ama onun bu işi yapmasındaki etkende sensin unutma. sen rahatsızz olduğun için yapmış sen rahatsız olmasaydın yapmazdı. ki eşin seni önemsiyor buda bu tatsız olaydan çıkarılacak en güzel nokta.
canım benim ananemlerde öyledir mesela "bu" diye bahsederler ama onlar onu saygısızlık olarak görmüyolar eminim öyle alışmışlar çünkü.senin eşinin aileside yaşlılarsa biraz belki bilinçli olarak seni sevmedikleri için yapmıyolardır.
o konuya fazla takılma derim ben.ha bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorsanda arana mesafe koyarsın gelip gitmelerini pek fazla takmazsın sende:) ama görümcene laf arasında senin öyle bişeyi söylemediğini hatta bu konu yüzünden kavga falan etmediğinizi mutlaka söyle..
Benim üzüldüğümde onların gözünde beni düşürdüğü durum, kimse aa bu çocukta eşi üzülmesin die böle yaptı demicek, bal10 a bak çocuğumuzun başını yiyo dicekler.
Eşimin beni önemsediğini zaten biliyodum ben böle bi atraksiyona gerek yoktu hiç
Ben olsam cok sınırlenırdım.
Ara bulmak ıcın ablasına ne olur karımı avutun demesı gerekmezdı bence.
Daha usturuplu sekılde abla aramadınız sormadınız bı sorun mu var dıyebılırdı.
ne olur ara ne olur carsıya cıkar bu ne be.
aramazsa aramasın yanı.
Tatılı zehır eder demıs bu kadar onemsıyomusunuz ablasının sızı carsıya cıkarmasını?
gereksız bır konusma olmus ablanın tepkısınde bı sorun goremedım sorun esınızın uslubunda.
eşin zaten seni önemsediğini anla diye yapmamış spontone gelişen bu olayın en güzel tarafı eşinin önemsemesi olmuş diyorum.
eşinle konuş ne hissettiğini anlat oda birdaha böyle işlere kalkmaz artık. diğer tarafa gelincede yaptıkları hiç hoş şeyler değil o konuda tamamen katılıyorum sana ama boşver onlar nasılsa sende öyle davran.pardonda onlar kim oluyorda senin hakkında bu diyebiliyolar yada bi günaydına cevap verme zahmetinde bulunmuyolar. hiç yüz verme kendileri kıvransınlar sana yaranabilmek için
Benim üzüldüğümde onların gözünde beni düşürdüğü durum, kimse aa bu çocukta eşi üzülmesin die böle yaptı demicek, bal10 a bak çocuğumuzun başını yiyo dicekler. Eşimin beni önemsediğini zaten biliyodum ben böle bi atraksiyona gerek yoktu hiç
alya'cım eşime anlatmaya çalıştım, seninle konuştuklarımızı nie bu şekilde yansıtıyosun die, ne var bunda dio. Dünkü olay azmış gibi bide bana beni ailemle senin aramda bırakıyosun dedi az öncenassı yanii dedim, arayıp aramamaları çok önemli değil sen nie bunu sıkıntı yapıomuşum gibi ablana yalvarıyosun arayın die, isteyen arar isteyen aramaz dedim. Ee bu seferde arada bıraktı oldum. Napiim şimdi ben?
Canim inanirmisin benim kayinvalidemler´de böyleler. Ayni sehirde oturuyoruz, ne ararlar ne sorarlar. Esim kac kere konustu u konuyu ama nafile.
Görümcem 1,5 ay önce dogum yapti, hem hastaneye gittik hemde evine, gittik altin taktik, bir sürü hediye aldik bebege.
Ondan sonra esim aradi hem kendisini hem esini, cikmadilar telefonlarina. Bak aradan 1,5 ay gecti, eri dönme nezaketinde bile bulunmadilar.
Esimin tüm ailesi böyle ama, aile baglari yoktur pek. Kayinvalidemlere gidince kayinvalidem sag olsun güzel davranir ama kayinpederim buzdagi gibi.
Sürekli benimle takismak ister, ben susarim. Benim kizlarim gibisi yok, siz birbirinize isimle hitap ediyorsunuz saygisizlar vs gibi cümleler kurar.
En son sabrimi tasiran sey ise kalkip benimle politika ve irk meselelerini tartismak istemesi. Bana öyle bir cümle kurduku, basimdan asagi kaynar sular döküldü. Esimde elimden tuttugu gibi terk ettik oraya. Babalar gününde babama hediye aldik ve bütün gün babamlarda oturduk. Babam bana ve esime sordu: "Oglum baban bekler gidin onada, kizim git kayinpederine" Ben birsey demedim. Esim "benim babam anlamaz öyle seylerden baba, gitmeye gerek yok dedi" Yinede arattirdim esime babasini ama telefona cikmadi, herzamanki gibi. Esimde sinirlenip birdaha onlar bizi arayip sorana kadar asla aramicam dedi.
nerden biliyosun.belkide eşinin sana değer verdiğini senin üzülmene üzülüp çözüm aramaya çalıştığını düşüneceklerdir.
bence çok önyargılısın."bu" denmesinin altında kötü niyet yoktur belki.eşinle ablası dertleşmişler sen gizlice okumuşsun.aynı şey sana yapılsa kırılırdın belkide.ayrıca ablası o.niye kendini acındırsınki.kardeşler arasında yalvarma diye bişey olurmu.
ben okuduklarımdan şunu anladım:çok pimpiriklisin.karşı tarafı abartıyosun bırak nasıl davranırlarsa davransınlar önemli olan eşinin sana davranışı ve çok hassassın.bi düşün bakalım eşin gerçekten senden bunalacağı tepkiler görmüş olabilirmi?
ortada bir sorunu farkedip bunu çözmeye çalışan eşine daha fazla yüklenme.
ben bu baslik altinda farkli bir hikaye bekledim acikcasi...
Bence siz sükredin ki böyle bir ese sahipsiniz. Sizin icin cabaliyor.
Arada mesafe varmis diye sorun etmemelisiniz bence. Inanin böyle olmasi daha güzel.
Benim kaynanam bana 3 sene boyunca (2 sene flört+ 1 sene evlilik) bana bir sefer bile ismimle hitap etmedi, kizim yavrum derdi.
AMa gel gör ki evliligimi yikan da bu kadin oldu. Bence evliliginde bu tür seylerden huzursuluk cikarma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?