Ailesiyle uyusamiyorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Esimin ailesi baska sehirde.bir bebegim var ve onu gormek istediklerinden 3 4 ayda bir gelin veya biz gelelim derler.gelincede gorumcemle filan 1 hafta kalirlar.olay kalmalari degil bana kaynana kayinpeder laf soyler alttan alta,dediklerini dikte ederler yani yaslari gibi davranmazlar.hic olgun degiller.esim cok bagli onlara.surekli gelsinler gidelim modunda.esimlede aram bozuk.gorusmeden kacisim yok ben gitmesem onlar geliyor.nasil davranmaliyim caresiz hissediyorum :/

bu durumları yaşamayan varmıdırki cok nadirdir emınım zamanla umursamaz olmayı öğreniyorsun eşinle bu durum hakkında tartışmaya giriyırsan sadece hep sen üzülürsün evliliğin mutsuz olur karşı atma kalp kırma ama ezdirme kendini sessiz olan hep altta kalır

Eşinin ailesiyle uyuşan çok nadirdir zaten takma kafana. 3-4 ayda bir görüşüyorsaniz bir hafta da idare ediverin. Söylediklerini duymazdan gelin.en önemlisi eş ailesi yüzünden kocanla kötü olma. sonuçta onlar gidecek siz kalacaksınız baş başa

3 4 ayda bir ve bir hafta, gayet iyi.

O kadar uzun sureli sabredemiyorum derseniz ayda bir haftasonuna çekebilirsiniz, ama o da aradaki mesafe coksa masrafli ve yorucu olur.

Cok zorlaniyirsaniz o bir haftayi biraz kendinize ayirin, cocugu esinizin ailesine emanet edip kuafor şu bu gibi kisisel islerinizi halledin, az gorusmus olursunuz.

e hiç görüşmeyin madem. ya da 3-4 ayda bir günü birlik görüşüp gelin. birazcık tahammül etmek bu kadar mı zor?

sizin aileniz nasıl? yaşinin insanı kişiler mi?

3-4 ayda bir 1 hafta kalmalarını bana anormal gelmedi. O bir haftayı idare edemiyor musunuz gerçekten?

İyi de görüşme sıklığınız bunaltacak cinsten değil. Ha kalabalık gelmeleri hoş değil ama uzaktasınız diye 3-4 ayda bir görüsmek normal.
Hiç görüşmemek mümkün değil zaten.
Evinizde ağırlamak istemiyorsanız ,siz gidin 3-4 gün kalıp dönün. Onlar daha az gelmiş olur.

Öncelikle esinizle aranizi düzeltmelisiniz. Esinizle limoniyken ailesine de karsi tahammülünüz azalir haliyle. O yüzden ilk ona odaklanin. Laf söylemeye gelince: Herkes konusuyor, fikrini söylüyor, bazilari hic sorulmadigi halde. Siz her söyleneni kabul etmek zorunda degilsiniz. Baktiniz cizgilerinizi eziyorlar cevabini vermeye cekinmeyin. Bu kirip dökmek degildir, ama kendi kendinize sinir olmaktansa acik nerde rahatsiz oldugunuzu belli edin. Susup dursaniz elbette kimse davranislarina veya konusmalarina ceki düzen vermez

4 ayda bir ve sadece 1 hafta..
Ve bu bir hafta da bebek olduğu için..
Evliliği Firstclass yapmışsıniz da haberiniz yok.
Ya alt üst otursaydiniz,ya bebek olmadan hafta da 2-3 gelip darlasalardi.
Bence durumunuz gayet iyi...
Ek olarak ne gibi laflar söyler kp..
Şunu soyle yapalım,sen bilmezsin gibi tavırlar söz konusu ise ; her evin bir düzeni var,biz bu şekilde uygun gördük diyerek yaptıklarınizi yoruma kapatın.

Tavrını belli et gerekirse kavga çıkar, mesafeni köy, eşinden de çekinme..

Fazla abartıyorsun
Her hafta degil 3.4 ayda bir 1 hafta kim olsa dayanılır. Sapsız üzüm almadın. Eşinin de bir ailesi var. Bunu bile sorun ettiğine göre o insanlar da sana boşuna laf sokmuyor bence. Onların da hoşlarına gitmeyen şeyler var belliki

Esiniz anneci, aileci bi tip gibi durmuyor. 3-4 ayda bir bir hafta gorusmeye de gorusmek istemiyorum diyorsaniz esinizin sorun cikarmasi normal. Ya butun gemileri yakacak kadar bi problem yasamissaniz hic gorusmeme karari alabilirsiniz ama oyle bir durum yokken, boyle seyrek bi gorusmeye de karsi cikarsaniz esiniz ne dese hakli malesef. Benimkilerle de 3 ayda bir falan 4-5 gun görüşüyoruz. Hic istemiyorum ama esime istemiyorum diyemem Gidince de sıkılıp cok dirdir ediyorum bazen elimde olmadan , esimin cani sıkılıyor mesela oyle oldugunda aramiz bozuluyor. Ama hakli farkindayim. O yuzden artik sabredip susmaya calisiyorum

3 4 ayda bir hafta bunun neresi sorun
Yanı bir hafta nedir ya laf sokuyorlarsa duyma eşinle aranı bozup evliliğini bitirmeye değermi

Senin ailen gelse esin sorun yapsa ne yaparsın
Senin ailen geliyor mu peki ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…