Ailesiyle uyusamiyorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimin ailesi baska sehirde.bir bebegim var ve onu gormek istediklerinden 3 4 ayda bir gelin veya biz gelelim derler.gelincede gorumcemle filan 1 hafta kalirlar.olay kalmalari degil bana kaynana kayinpeder laf soyler alttan alta,dediklerini dikte ederler yani yaslari gibi davranmazlar.hic olgun degiller.esim cok bagli onlara.surekli gelsinler gidelim modunda.esimlede aram bozuk.gorusmeden kacisim yok ben gitmesem onlar geliyor.nasil davranmaliyim caresiz hissediyorum :/
Erkeklerin aileye bağlı olması bana o kadar garip geliyor ki.bence bir erkeğin ilgisizliğinden şikayet etmeli her zaman bir aile.bu nedir canım cici ev kızları gibi.erkeklere hiç yakışmayan şeyler.

3 4 ayda bir hafta bunun neresi sorun
Yanı bir hafta nedir ya laf sokuyorlarsa duyma eşinle aranı bozup evliliğini bitirmeye değermi

Senin ailen gelse esin sorun yapsa ne yaparsın
Senin ailen geliyor mu peki ???
Kendi ailesi çok iyidir ha birde evin hanımı o sonuçta kendi ailesiyle eş ailesi bir olur mu hiç sende yani pare 🙄

Kendi ailesi çok iyidir ha birde evin hanımı o sonuçta kendi ailesiyle eş ailesi bir olur mu hiç sende yani pare 🙄
Evlenince eşi alıp geriye kalan esin ailesinden herkes yok olsun isteyenler oluyor
Ayrı şehirde 3 4 ay bu 4 ay olsa sene de 3 sefer bir haftalığına geliyorlar
Bu yüzden eşle araları açılıyor

Doğru diyorsun kendi ailesi olsa bambaşka onlar anne onlar baba onlar aile
Oda torun için geliyor ha
Söylenecek söz çokta neyse

Sorun ne anlamadim insanlar 4 ayda bir bir hafta cocugunu torununu gormesinmi? Sizin aileniz yokmu onlarla hic gorusmuyorsunuz heralde ki es ailesi yok olsun istiyorsunuz. Cogu kv laf eder duymayin ciddiye almayin bakin ozaman hersey nekadar guzel oluyor yani birazda biseylere katlanin gorende her gun onlarla birliktesiniz sanacak

Ben de uyuşmuyorum, hatta bu uyuşmazliktan dolayi biraz istenmeyen gelin oldum. 😬 Ama eşim ailesine düşkün değildir.+1

Eşinle aran kotuyse zaten baştan kaybettin.
Eşin seni kollamazsa ailesi daha beter yapar. Bazilari diyebilir koca kadin kendini savunabilir diye ama o her ailede işe yaramiyor bence. 🤷 Bazilarinin daha çok hoşlarina gidiyor didişmek. Eşler kendi ailelerine mudahale etmeli, oyle annem de annem, babam da babam diyen adamla hiç bir şey duzelemez.

bu durumları yaşamayan varmıdırki cok nadirdir emınım zamanla umursamaz olmayı öğreniyorsun eşinle bu durum hakkında tartışmaya giriyırsan sadece hep sen üzülürsün evliliğin mutsuz olur karşı atma kalp kırma ama ezdirme kendini sessiz olan hep altta kalır
Laf diyorlar mesela
e hiç görüşmeyin madem. ya da 3-4 ayda bir günü birlik görüşüp gelin. birazcık tahammül etmek bu kadar mı zor?

sizin aileniz nasıl? yaşinin insanı kişiler mi?
Evet oyleler

3-4 ayda 1 haftadan nolacak ki? Gönül kırmaya değer mi? Sanki benim deli görümce gibi her hafta geliyorlarmış gibi tepki vermişsiniz. Kocamı arayayım da şükretsin bana 😊

• Beğen
Reactions: Cac
Bende ayni düşünüyorum 3 4 ayda bir normal .oda eşinizin ailesi nabacann mecburrr 🙃🙃 sizin oldugu gibi onunda ailesi var sakin kalin cok yakin degiller sanirim .ben gibi ayni semtte otursa idiniz nabardiniz 😁😁 gerci ben bosandim

cok garip.

büyük konusmak istemıyorum fakat cok ayıp bır sey bu 3-4 ay dedıgın nedir ya ınsanlar tabıkı de torunlarını görecek onların soyu o öyle bir dünya yok yani. Eşiniz çook haklı. kendı ailen olsa bu sekılde burun kıvırabılecek mıydın? sende annesin bide sana da aynısı yasatılmasından nasıl korkmuyorsun? azıcık vıcdan ya. Kimse kimseyle uyusmak zorunda değil bir hafta da uyuş o zaman hiç evlenmeseydin mesela. Sizin ki artık şımarıklığa falan kaçıyor :)

Ya hep konu sahibine yuklenilmis. Bazen laf sokmalar, ignelemeler o kadar irrite edici oluyor ki değil 1 hafta 1 saat katlanmak elzem olabiliyor. Onun halinden de anlayalım. Elbet duymazlıktan gelmek bir yol. Birkaç ayda bir hafta sabretmekte oyle.. Ama bu kadına eee sen de katlanacaksin bir hafta canim el mahkum minvalinde konuşmak nedir. Hiçbir ailenin de laf sokuşlarini hakettigimizi sanmiyorum. Bu kadin buna katlanacaksa onlar da ağzını tutmalı.
Eşinizle kavga etmeden güzelce konuyu paylaşabiliyor musunuz sizi anlıyor mu kendisi ne tepki veriyor? bence bunu konuşmak lazım. Bu durum duzelirse gelmesi gitmesi sizi de üzmez diye tahmin ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X